۱۴ آی تی - نسخهی قابل چاپ |
۱۴ آی تی - sahar.kh6988 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ
تبریککککککککککک ایشالا موفق باشید |
۱۴ آی تی - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: تـبـریــکخواهش میکنم ، به پای تخصصی شما نمیرسه |
RE: 14 آی تی - abji22 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: مبارکه مبارکه همه بگید مبارکهممنونم ازتون ، یعنی چی؟پس طراحی و شبکه از چی بخونم؟پارسه ک امسال خوندم ۰ شد شبکه |
RE: 14 آی تی - Asemaneabi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ
مبارکه آقا مبارک.... انشاا.... کارنامه دکترا.... برای تخمین رتبه دکترا بازم مزاحم میشیم :دی:دی |
۱۴ آی تی - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: مبارکه آقا مبارک....سپاسگذارم ، ایشالله ، من که دیگه از موهای باقی مونده سرم نمیگذرم مقداریشو فدای ارشد کردم باقیشو لازم دارم دیگه |
۱۴ آی تی - abji22 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
لطفا تو تایپیک منابع که بازکردم منابع روبگو |
RE: 14 آی تی - yaser.b - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ
تبریک میگم دوست عزیز امیدوارم با توجه به رتبه در بهترین دانشگاه قبول شوید افرادی را می شناسم که هرگز در "کنکور" شکست نخورده اند: کسانی که هرگز در "کنکور" شرکت نکرده اند! تفاوتی است میان "زمینگیر بودن" و "زمین خوردن" و برخاستن! امیدوارم با توجه به رتبه در بهترین دانشگاه قبول شوید |
۱۴ آی تی - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)yaser.b نوشته شده توسط: امیدوارم با توجه به رتبه در بهترین دانشگاه قبول شویدسلام . ممنونم دوست عزیز ، من احتمال داره که تجارت الکترونیک امیر کبیرو بیارم ، نظرت راجع بهش چیه ؟ خودت که امیر کبیری هستی |
۱۴ آی تی - g_monireh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ
تبریککککککککککککک واسه ما هم دعا کنید انشالا قبول شیم |
۱۴ آی تی - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط: تبریککککککککککککک واسه ما هم دعا کنید انشالا قبول شیمممنونم ازتون ، چشم |
۱۴ آی تی - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم . |
۱۴ آی تی - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارمسپاس |
۱۴ آی تی - آرمانا - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
بسیار تبریک می گم... نوش جونتون ! |
RE: 14 آی تی - mahdi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: ۱۴ تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات اول از همه تبریک می گم فراوان جناب قلی زاده دوم اینکه من خودم در کنکور موفق نشدم ، پس شاید توصیه من اونقدرا بدردتون نخوره ولی من اگر خودم جای شما بودم شریف روزانه را برای شبکه اول میزدم بعد امیر کبیر روزانه برای امنیت و شبکه سپس شبانه شریف و امیر کبیر را چون به گمان من هیچ دانشگاهی در کشور با این ۲ قابل مقایسه نیست . |
۱۴ آی تی - gholizadeh1992 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ق.ظ)mahdi_gh نوشته شده توسط: ولی من اگر خودم جای شما بودم شریف روزانه را برای شبکه اول میزدم بعد امیر کبیر روزانه برای امنیت و شبکه سپس شبانه شریف و امیر کبیر را چون به گمان من هیچ دانشگاهی در کشور با این ۲ قابل مقایسه نیست .ممنون دوست عزیز باید خدمتتون عرض کنم که من تو گرایش شبکه ۱۴ نشدم بلکه تو گرایش فناوری اطلاعات هست . انتخاب اولم هم دانشگاه تهرانه ولی اینکه گفتم امیر کبیر منظورم تجارت الکترونیکش بود و این بود که شاید تهرانو نیارم ولی امیر کبیرو حتما میتونم بیارم. |