![]() |
رتبه ۱ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱ نرم افزار - آرمانا - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
تبریک می گم ... مبارکشون باشه ! نوش جونشون :دی |
رتبه ۱ نرم افزار - PrinceS - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
تبریک میگم درصدها محشررررررررررررر بودن!!! به این میگن "دانشجو"!!! ![]() واقعا آدم میبینه حضضضضضضضض میکنه... |
رتبه ۱ نرم افزار - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ
باریک الله مبارک باشه ![]() ![]() |
رتبه ۱ نرم افزار - Samy - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ)zibaziba نوشته شده توسط: سلام دوستان با درصدهای خودم مقایسه کردم ترکیدم از خنده ![]() آقا تبریک ایشالله بخون برای تیم ملی |
رتبه ۱ نرم افزار - reza6966 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
تبریک میگم , بالاخره یک نفر پیدا شد که گرایش اصلیش نرم باشه و همپوشانی داشته باشه با رتبه های زیر ۱۰۰ هوش |
رتبه ۱ نرم افزار - Computer92 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ
خیلی خیلی تبریک بگید به ایشون ![]() |
رتبه ۱ نرم افزار - hamid88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ
تبریک در حد ۱۳ روش سامورایی .....................!!! |
رتبه ۱ نرم افزار - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما و این دوستمون آرزوی موفقیت دارم ![]() |
RE: رتبه ۱ نرم افزار - friends 11 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ)zibaziba نوشته شده توسط: سلام دوستان از کی شروع کردن به خوندن و چه جوری خوندن این درصدا رو گرفتن؟ منظورم کلاس رفتن و ایناس چون از دانشگاه شیراز واقعا ترکوندن مرسی |
رتبه ۱ نرم افزار - npour - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ
تبریک فراوان، تراز رو نابود کردن ایشون ۹۶۶۱!!!! |
RE: رتبه ۱ نرم افزار - hosshah - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
منم تبریک میگ باریکلا دارن (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ)friends 11 نوشته شده توسط: از کی شروع کردن به خوندن و چه جوری خوندن این درصدا رو گرفتن؟ منظورم کلاس رفتن و ایناس چون از دانشگاه شیراز واقعا ترکوندن دانشگاه شیراز رو دست کم نگیرا، تو بحث کامپیوتر خیلی قویه. در حد دانشگاه های تهران مطرحه |
رتبه ۱ نرم افزار - ahoo_vahshi93 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ
پرچم دانشگاه شیراز بالاس ![]() مبارکش باشه |
RE: رتبه ۱ نرم افزار - izadan11 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ)friends 11 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ)zibaziba نوشته شده توسط: سلام دوستان ایشون تو چند درس TA بودن فکر نکنم کلاس رفته باشن |
رتبه ۱ نرم افزار - hnarghani - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ
با تبریک فراوان و آرزوی موفقیت برای این دوست عزیز.......من فکر کنم ایشون از بچه های مانشت باشند اگه اشتباه نکنم.... |
رتبه ۱ نرم افزار - ezra - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
بپرسید ببینید چی خورده قبل از آزمون !!!!!!!! لامصب ۷۷ درصد مشترک امسال !!! یا هوشنگ !!!!!! ترورش نکن یه وقت ؟! |