تالار گفتمان مانشت
۷۱ هوش - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: 71 هوش - arshadhoush - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)mehrdad4all نوشته شده توسط:  تبریک میگم.
منم رتبه ۷۲ هوشم، اصلا نمیشه با پارسال مقایسه کرد قبولی ها رو. امسال چون ضریب تخصصی ۴ بوده پس میشه گفت ۹۰ درصد کسایی که رتبه شون بهتر از ماست، انتخاب اصلیشون هوشه.

مرسی، منم تبریک می گم
آره موافقم، به خاطر همین فکر می کنم شهید بهشتی بیارم

۷۱ هوش - reza6966 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ

چه دانشگاه هایی رو انتخاب خواهید کرد ؟

RE: 71 هوش - arshadhoush - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:  چه دانشگاه هایی رو انتخاب خواهید کرد ؟

هنوز تصمیم نگرفتم به چه ترتیبی ولی همه دانشگاه های تهران رو می زنم بعد شیراز و اصفهان

RE: 71 هوش - reza6966 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:  چه دانشگاه هایی رو انتخاب خواهید کرد ؟

هنوز تصمیم نگرفتم به چه ترتیبی ولی همه دانشگاه های تهران رو می زنم بعد شیراز و اصفهان

فکر میکنم دانشگاه های تهران رو میارید , اگر شبانه ها رو هم بزنید که ۱۰۰ % میارید
شما چیزی راجب دانشگاه خوارزمی نمیدونید ؟

۷۱ هوش - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ

تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم Smile .

۷۱ هوش - arshadhoush - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:  فکر میکنم دانشگاه های تهران رو میارید , اگر شبانه ها رو هم بزنید که ۱۰۰ % میارید

شما که بیشتر به نیمه خالی علاقه مندی Wink دیگه مطمئنم روزانه تهران قبولم احتمالا علم و صنعت یا شهید بهشتی، شما هم فکر کنم خواجه نصیر بتونی

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:  شما چیزی راجب دانشگاه خوارزمی نمیدونید ؟

نه راستش اطلاعی ندارم ولی فکر کنم سال های قبل در موردش صحبت شده باشه اینجا، بگردی پیدا میشه

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:  تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم Smile .

مرسی، منم تبریک می گم

RE: 71 هوش - reza6966 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  شما که بیشتر به نیمه خالی علاقه مندی Wink دیگه مطمئنم روزانه تهران قبولم احتمالا علم و صنعت یا شهید بهشتی، شما هم فکر کنم خواجه نصیر بتونی
از بس بد شانسم , سعی میکنم همیشه نیمه خالی رو ببینم ...
علم و صنعت و بهشتی رو که ۱۰۰ درصد قبولی , من گفتم شاید شبانه تهران و امیرکبیر رو به روزانه اونا ترجیح بدید

ایشالله , امیدوارم

۷۱ هوش - mehrdad4all - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ

تو دفترچه نوشته که دانشگاه خوارزمی همون تربیت معلم سابقه!

۷۱ هوش - arshadhoush - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ

من احتمالا انتخابم اینجوری باشه، فقط تو جای رباتیک و علم و صنعت شک دارم شاید عوض کنم:

شریف
تهران
هوش امیرکبیر
علم و صنعت
رباتیک امیرکبیر
بهشتی
خواجه نصیر

نظرتون چیه؟