![]() |
۷۱ هوش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: 71 هوش - arshadhoush - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)mehrdad4all نوشته شده توسط: تبریک میگم. مرسی، منم تبریک می گم آره موافقم، به خاطر همین فکر می کنم شهید بهشتی بیارم |
۷۱ هوش - reza6966 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
چه دانشگاه هایی رو انتخاب خواهید کرد ؟ |
RE: 71 هوش - arshadhoush - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: چه دانشگاه هایی رو انتخاب خواهید کرد ؟ هنوز تصمیم نگرفتم به چه ترتیبی ولی همه دانشگاه های تهران رو می زنم بعد شیراز و اصفهان |
RE: 71 هوش - reza6966 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: چه دانشگاه هایی رو انتخاب خواهید کرد ؟ فکر میکنم دانشگاه های تهران رو میارید , اگر شبانه ها رو هم بزنید که ۱۰۰ % میارید شما چیزی راجب دانشگاه خوارزمی نمیدونید ؟ |
۷۱ هوش - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم ![]() |
۷۱ هوش - arshadhoush - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: فکر میکنم دانشگاه های تهران رو میارید , اگر شبانه ها رو هم بزنید که ۱۰۰ % میارید شما که بیشتر به نیمه خالی علاقه مندی ![]() (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: شما چیزی راجب دانشگاه خوارزمی نمیدونید ؟ نه راستش اطلاعی ندارم ولی فکر کنم سال های قبل در موردش صحبت شده باشه اینجا، بگردی پیدا میشه (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم مرسی، منم تبریک می گم |
RE: 71 هوش - reza6966 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط: شما که بیشتر به نیمه خالی علاقه مندیاز بس بد شانسم , سعی میکنم همیشه نیمه خالی رو ببینم ... علم و صنعت و بهشتی رو که ۱۰۰ درصد قبولی , من گفتم شاید شبانه تهران و امیرکبیر رو به روزانه اونا ترجیح بدید ایشالله , امیدوارم |
۷۱ هوش - mehrdad4all - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
تو دفترچه نوشته که دانشگاه خوارزمی همون تربیت معلم سابقه! |
۷۱ هوش - arshadhoush - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ
من احتمالا انتخابم اینجوری باشه، فقط تو جای رباتیک و علم و صنعت شک دارم شاید عوض کنم: شریف تهران هوش امیرکبیر علم و صنعت رباتیک امیرکبیر بهشتی خواجه نصیر نظرتون چیه؟ |