|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - نسخهی قابل چاپ |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - atenaa - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ق.ظ
ای خدا هرکی منو میبینه قبله اینکه بهم سلام کنه میگه رتبت چند شده :/ پس کی جواب کنکورت میاد پس چرا اینقد طول کشید اونا نگرانتر از منن :دی |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - zahra_ce87 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ
خداکنه جوابا اون چیزی بشه که میخواستیم . یه شب خواب راحت ندارم.۶ماه خونه نشین شدیم خداکنه جواب زحمتامون بگیریم خانواده هامون هم پابه پای ما زحمت کشیدن همسرم هم خیلی کمک حالم بود(ازش خیلی ممنونم) بیشتر از زحمت خودم دلم برا زحمت چندین و چند ساله خونوادم بخصوص "پدرم" میسوزه پدرم خیلی خیلی زحمتم روکشیده امیدوارم پیش شون شرمنده نشیم و بتونیم خوشحالشون کنیم آمین التماس دعا... |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maryam.raz - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
بازم خداروشگر گفتن ۲۲ام. من همش منتظر ۲۷ به بعد بودم |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - abji22 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من یه رانی پرتقال شرط میبندم که سنجش اصلا نتایجو اعلام نمیکنه میگه خودتون رتبتونو حدس بزنید و انتخاب دانشگاه کنید!!! تا موقع نتایج نهایی معلوم بشه کی درس خونده ، کی نخونده! ![]() ![]()
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - explorer - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ق.ظ)enhassanpoor نوشته شده توسط: سلام یعنی الان اونا به نتایج دسترسی دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جل الخالق... |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Amoojan - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ق.ظ)enhassanpoor نوشته شده توسط: سلام نگین از این حرفا بابا... حالا ما اینجا رفیقیم چیزی نمیگیم! جای دیگه بگین مسخرتون میکنن! ![]() مگه اون اساتید کارمند سنجشن! ![]()
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - neda_Network - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: بازم خداروشگر گفتن ۲۲ام. من همش منتظر ۲۷ به بعد بودمگفتن ۲۲ام اما شما رو همون ۳۰ ام حساب کن والا هر چی میگن یه هفته تا خیر داره سیستما پیشرفته شن پسرفته شن نفتی بشه گازی بشه کامپیوتری بشه برقی بشه ماهواره ای بشه هر جور بشه جواب ۲۲ به بعد میاد و این میشه کلید اسرار از نگاه خبیصانه سنجش این قسمت آزار و اذیت داوطلبان به همراه استرس نتیجه ی این قسمت : ضد حال
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - bahar1369 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
وااااااااای کی بشه رتبه های برترو ببینیم تو سایت... ![]() من که خیلی ذوق و شوق دارم
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - CATIGA - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ)fateme_asra نوشته شده توسط: کاش این مسئولا یه سکته دسته جمعی میکردن منم خیالم راحت میشد!!!! خواهشا دعاتون رو بگذاین برای بعد اعلام نتیجه ها می بینی خدایی نکرده مجبور می شید تا چهلم صبر کنید بعدش هم گناه دارن بندگان خدا
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - vahid70 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ
بچه ها قضیه اینکه میگن به رتبه های زیر ۵۰ سازمان سنجش اس ام اس داده چیه؟ |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - gholizadeh1992 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ)vahid70 نوشته شده توسط: بچه ها قضیه اینکه میگن به رتبه های زیر ۵۰ سازمان سنجش اس ام اس داده چیه؟ به من که پیامکی نیومده ) بعیده ، هیچ وقت از این برنامه ها نبوده ، مخصوصا تو ارشد من که هر کیو این روزا می بینم بش میگم امروز چندمه ) ، ولی هنوز در تعجبم استرس ندارم !!!
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Sakura - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
من دارم میمیرم از استرس
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - zahra 67 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
کاش حداقل یه بار سازمان سنجش به حرفش عمل کنه و همون ۲۲ ام نتیجه هارو اعلام کنه. زودتر بفهمیم کدوم طرفی هستیم. تکلیفمون با خودمون مشخص بشه |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Aida92 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ)vahid70 نوشته شده توسط: بچه ها قضیه اینکه میگن به رتبه های زیر ۵۰ سازمان سنجش اس ام اس داده چیه؟تو رو خدا تا مطمئن نشدین از یه چی نگین اینو خوندم داشتم میمردم از استرس. اگه درست بود با این همه ادم تو مانشت پس هیچ کس تا ۵۰ هم نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هفته دیگه این موقع یه عده خوشحالن یه عده ناراحت !
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Riemann - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Aida92 نوشته شده توسط: تو رو خدا تا مطمئن نشدین از یه چی نگین اینو خوندم داشتم میمردم از استرس. اگه درست بود با این همه ادم تو مانشت پس هیچ کس تا ۵۰ هم نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ینی شوما خودتونو زیر ۵۰ میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |