|
|
ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - M*Gh - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ
منم جزء ۵ جزهای برداشته شده ۱-۲-۳-۴-۵-۱۰-۱۳-۱۴-۱۵-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ التماس دعا از همگی و اینکه امیدوارم حاجت همه برآورده بشه |
RE: ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - ehsan2010 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:(15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)ehsan2010 نوشته شده توسط: دوستان مخصوصا از همتون التماس دعا دارممن جزء مو نبخشیدما من رو ببخشید اصلا دقت نکردم من ۲۶ رو انتخاب میکنم جزهای برداشته شده ۱-۲-۳-۴-۵-۱۰-۱۳-۱۴-۱۵-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ التماس دعا |
|
ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - vesta - 16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
جزهای برداشته شده ۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۱۰-۱۳-۱۴-۱۵-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ |
|
ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - azarakhsh1986 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ب.ظ
۱۱ و ۱۲ رو هم برداشتم |
|
ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - vesta - 16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ
جزهای برداشته شده ۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸-۹-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۱۴-۱۵-۱۶-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ |
|
ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - vesta - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ
جزهای برداشته شده ۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸-۹-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۱۴-۱۵-۱۶-۱۷-۱۸-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ |
|
RE: ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - hoomanab - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
۲۱ Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
RE: ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - maryam parvini - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ
جز ۲۳ هم برای من جزهای برداشته شده ۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸-۹-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۱۴-۱۵-۱۶-۱۷-۱۸-۲۱-۲۳-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ ان شاالله از همه قبول باشه التماس دعا
|
|
RE: ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - ashkan_d13 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
جزء ۱۹ جزءهای برداشته شده: ۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸-۹-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۱۴-۱۵-۱۶-۱۷-۱۸-۱۹-۲۱-۲۳-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ |
|
RE: ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - parla - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ق.ظ
۲۰ هم من برمی دارم ۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸-۹-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۱۴-۱۵-۱۶-۱۷-۱۸-۱۹-۲۰-۲۱-۲۳-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ |
|
RE: ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - تسنیم - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
۲۲جزء رو هم من میخونم ان شاءا..... از همه قبول باشه ۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸-۹-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۱۴-۱۵-۱۶-۱۷-۱۸-۱۹-۲۰-۲۱-۲۲-۲۳-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ |
|
ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - vesta - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸-۹-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۱۴-۱۵-۱۶-۱۷-۱۸-۱۹-۲۰-۲۱-۲۲-۲۳-۲۵-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹-۳۰ تنها جزء باقی مانده... جزء ۲۴ |
|
ختم قران برای ماه رجب ( این الرجبیون...) - shima_24 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ
جزء ۲۴ هم من برمیدارم و میخونم |