دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - نسخهی قابل چاپ |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - fanisani - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
خوشمان آمد آورین |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - ۸۵۹۱ - ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ
صدای بسیییییییار مخملی و زیبایی دارید.عالی بود اما ریتم اهنگ یکنواخت بود.صدا بیست بیست.موفق باشید |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - انرژی مثبت - ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ
یه استادی داریم میگن : یه نفر تو شریف از کله اش خوب استفاده کرد اونم علی دایی بود که سر زد اقای گل شد حالا شما هم می تونید راه علی دایی یا فردوسی پور یا حتی رضا امیرخانی رو ادامه بدید تو وادی های دیگه هم امتحان کنید استعدادتون حیف نشه |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Aida92 - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ
واااااااای عالی بود صداتون خیلی قشنگه امیدوارم حامی مالی هم پیدا کنید بتونین تو این راه هم مثل تحصیلاتتون موفق باشید. چن دقه ای استرس نتیجه ها رو از من یکی که دور کرد. موفق باشین. |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - M.Amin.M - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ
اییییییییییییییییییییییییییییییول حاجی خودمون!!!! خیلی قشنگ بود، کیف کردم. چند دفه گوش دادم. آفرررررررررررررررررررررین! |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - blue70 - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ
هــــی وای ... خیلی خوب بود که انتظارشو نداشتم شعر هم خوب بود یه جاهاییش حرف دلم بود در کل خدا قوت |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - sahar_rostami2 - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ
وای اصن فکر نمیکردم صداتون اینجوری باشه!! خیلی خوب بود .. |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Nima Masghadi - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
از لطف همتون ممنونم فکر نمی کردم انقدر مورد توجه قرار بگیره مصمم شدم به ضبط این کار با تنظیم خوب و توی استودیو انشالله تا اول تابستون بیرون میدم کار رو خیلی دمتون گرم |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Nima Masghadi - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: این واقعا صدای خودتونه؟؟ و این شعر واقعا از خودتونه؟؟ با اجازتون بله میگن آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند بازم مرسی از لطفتون (۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: قشنگ بود! ولی با وجوود چنین ستاره هایی توی موسیقی ایران، من جایی واسه شما نمیبینم استاد که جای خودشون رو دارن ما مجالی برای عرض اندام نداریم در مقابل ایشون |
RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - anika - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
بـــــــــــــــــــــــی خیال مهندس ، یعنی این صدای شماست!!!!!!!!!!!!!! صداش که یه ریتم ثابته موزیک شم یه ریتم ثابته شعرشم که ... چه عرض کنم ..تیک وتاک و .. ایناش کمی کار می خواد ولی من این و یه جا دیگه قبلا گوش کردما، مهندس ولی کلا از دل برآمد لاجرم بر دل هم .... موفق باشید |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - shozdeh - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ق.ظ
نه ای ول! دارم فکر میکنم اگه الان امیرکبیر بودی رو آلبوم دوت داشتی کار میکردی :|!!!!!! صدات خوبه خداییش... همیشه موفق و پیروز باشی.... |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Bahar-AI - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ
ماشالاه..چه صدای خوبی دارید خیلی لذت برم هم از صداتون هم از آهنگ تبریک |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - alagh - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ
لذت بردیم فراوان تبریک واسه این همه استعداد |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - friends - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ
بسی لذت بردم حتما کار رو به صورت حرفه ضبط کن که بسی بیشتر لذت ببریم به قول یاس ادم تو محدودیتا ستاره می شه مثل بنز برو جلو که بچه های مانشت پشتتن ... |
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Menrva - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
هم شعرش هم صداتون خیلی قشنگه صداتون تقریبا شبیه خواننده حمیدرضا حامی هست مخصوصا اون آهنگش ب اسم دلم گرفت |