تالار گفتمان مانشت
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - fanisani - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ

خوشمان آمد Smile آورین

RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - ۸۵۹۱ - ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ

صدای بسیییییییار مخملی و زیبایی دارید.عالی بود اما ریتم اهنگ یکنواخت بود.صدا بیست بیست.موفق باشید

دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - انرژی مثبت - ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ

یه استادی داریم میگن : یه نفر تو شریف از کله اش خوب استفاده کرد اونم علی دایی بود که سر زد اقای گل شد Smile Big Grin
حالا شما هم می تونید راه علی دایی یا فردوسی پور یا حتی رضا امیرخانی رو ادامه بدید تو وادی های دیگه هم امتحان کنید استعدادتون حیف نشه Smile

RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Aida92 - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ

واااااااای عالی بود Smile
صداتون خیلی قشنگه امیدوارم حامی مالی هم پیدا کنید بتونین تو این راه هم مثل تحصیلاتتون موفق باشید.
چن دقه ای استرس نتیجه ها رو از من یکی که دور کرد. Undecided
موفق باشین.Wink

دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - M.Amin.M - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ

اییییییییییییییییییییییییییییییول حاجی خودمون!!!!
خیلی قشنگ بود، کیف کردم.
چند دفه گوش دادم.

آفرررررررررررررررررررررین!

دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - blue70 - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ

هــــی وای ... خیلی خوب بود که Big Grin
انتظارشو نداشتم Big Grin

شعر هم خوب بود یه جاهاییش حرف دلم بود
در کل خدا قوت

RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - sahar_rostami2 - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ

وای اصن فکر نمیکردم صداتون اینجوری باشه!! خیلی خوب بود ..

RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Nima Masghadi - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ

از لطف همتون ممنونم فکر نمی کردم انقدر مورد توجه قرار بگیره Shy

مصمم شدم به ضبط این کار با تنظیم خوب و توی استودیو

انشالله تا اول تابستون بیرون میدم کار رو Cool

خیلی دمتون گرم Heart

RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Nima Masghadi - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ

(۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  این واقعا صدای خودتونه؟؟ و این شعر واقعا از خودتونه؟؟

عالیه عاااالی.
چقدر دِلانه بود این شعر و این آهنگ.

با اجازتون بله Blush

میگن آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند Smile

بازم مرسی از لطفتون

(۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  قشنگ بود! ولی با وجوود چنین ستاره هایی توی موسیقی ایران، من جایی واسه شما نمیبینم Big Grin

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

دی جی حسن فسنقری

استاد که جای خودشون رو دارن ما مجالی برای عرض اندام نداریم در مقابل ایشون Big Grin

RE: دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - anika - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ

بـــــــــــــــــــــــی خیال مهندس ، یعنی این صدای شماست!!!!!!!!!!!!!!

صداش که یه ریتم ثابته
موزیک شم یه ریتم ثابته

شعرشم که ... چه عرض کنم ..تیک وتاک و .. ایناش کمی کار می خواد

ولی من این و یه جا دیگه قبلا گوش کردما، مهندس Smile

ولی کلا از دل برآمد لاجرم بر دل هم ....

موفق باشید

دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - shozdeh - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ق.ظ

نه ای ول!
دارم فکر میکنم اگه الان امیرکبیر بودی رو آلبوم دوت داشتی کار می‌کردی :|!!!!!!

صدات خوبه خداییش...

همیشه موفق و پیروز باشی....

دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Bahar-AI - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ

ماشالاه..چه صدای خوبی دارید
خیلی لذت برم هم از صداتون هم از آهنگ
تبریک

دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - alagh - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ

لذت بردیم فراوان Smile
تبریک واسه این همه استعداد

دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - friends - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ

بسی لذت بردم حتما کار رو به صورت حرفه ضبط کن که بسی بیشتر لذت ببریم Wink به قول یاس ادم تو محدودیتا ستاره می شه مثل بنز برو جلو که بچه های مانشت پشتتن ...

دانلود آهنگ ضبط شده در خوابگاه شریف( با صدای رتبه ۱۴ سال ۹۲) ! - Menrva - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ

هم شعرش هم صداتون خیلی قشنگه
صداتون تقریبا شبیه خواننده حمیدرضا حامی هست مخصوصا اون آهنگش ب اسم دلم گرفت