![]() |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - alir - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ق.ظ
سوالات IT امسال افتضاح بود: زبان: صفر استعداد: ۳۰ تخصصی: ۲۷ بچه هایی که کد رشته ۲۳۷۲ امتحان دادید هم لطفا درصدهاتونو پست کنید. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - persian2645 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ق.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ)M.J.R.S نوشته شده توسط: تخصصی ۵۲/۵ تخصصی فوق العاده زدین. چه گرایشی؟ تخصصی هوش ۴۲ استعداد ۱۸ زبان سفید امیدی هست؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ahe2 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ق.ظ
سلام منم IT 2372 بودم زبانو نرسیدم بزنم خیلی پایین شد ولی بقیش بد نیس برا سالای بعد میشه امیدوار بود:دی تخصصی : ۳۸ استعداد: ۴۸ زبان : ۱۲ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ
دوستان خیلی ها خوب زدن تبریک می گم آنطور که من درصد های سال های پیش رو می دیدم تخصصی در حد ۳۰ بود و استعداد در حد ۲۰ و زبان چون نمره منفی نداشت در حد ۲۰ الی ۳۰ بوده امسال با تحلیل هایی که ظاهرا کردم البته امیدوارم اشتباه نباشه اما نمی خوام جسارت به دوستانی باشه که زبان زیاد زدن اما میانگین زبان امسال حدودا ۱۰ خواهد بود مهندسی نرم افزار حالا ببینیم و تعریف کنیم من هم درصد هام با تلورانس +- ۳% زبان :۳% هوش : ۲۳% تخصصی : ۳۵% این زبان همیشه اذیت می کرد راستی برخی از سوالات اشتباه بود بنظرم کلیدش کجا بریم اعتراض بزنیم؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - mohammad900 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ
سوالات دفترچه E تخصصی و استعداد را از کجا می توان دانلود کرد؟ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - delta - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ
تخصصی علوم کامپیوتر:۲۴ استعداد: ۳۷ زبان: سفید نتیجه: غیر مجاز (غلط خیلی داشتم...) |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - poormand - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ
سلام. منم نرم افزار بودم. به نظرم تخصصی چند تا اشتباه داره. مث ۱۴ و ۵ . یکی راهنمایی کنه چطور میتونیم اعتراض بزنیم. ممنون درصدام: تخصصی: ۲۰ زبان: ۲۱ استعداد: ۲۰ به نظرتون با این درصدا رتبه ام چند میشه؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ)poormand نوشته شده توسط: سلام. منم نرم افزار بودم. به نظرم تخصصی چند تا اشتباه داره. مث ۱۴ و ۵ . یکی راهنمایی کنه چطور میتونیم اعتراض بزنیم. ممنون درصدهاتون بد نیست اما تجربه نشون داده زیر صد نمی شید - دلیل اصلیش هم بخاطر تخصصیتونه اونطور من فهمیدم رتبه های زیر ۱۰۰ معمولا همگی تخصصی بالای ۳۰ داشتن البته نمی خوام نا امیدتون کنم هر چه خدا بخواد باید دید دیگران چکار کردن آنطور من متوجه شدم امسال دوستان همگی زیاد غلط زدن بخاطر اینکه فکر کردن باید بیشتر بزنن |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - hhp59 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
هوش تخصصی: ۴۷ زبان: ۴۵ استعداد : ۲۰ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - remis123 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ
تخصصی ۲۵ زبان ۴۰ استعداد ۲۰ برای شبانه و پردیس مجاز میشم؟ دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کننن ... |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - kasadegh - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ)remis123 نوشته شده توسط: تخصصی ۲۵ سلام دوست عزیز نرم افزار هستین ؟ اگه نرم افزار هستین که احتمالا روزانه هم مجاز بشین شبانه که قطعا مجاز میشین در هر صورت موفق باشین |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - diligent - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ب.ظ
من جزو سیاهی لشگرهای آی تی بودم؛ تخصصی ۲۰ استعداد ۳۰-۴۰ زبان سفید شبانه مجاز میشم؟؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - kasadegh - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: دوستان میدونم که با درصدام روزانه مجاز هم نمیشم بستگی به این داره که میانگین درصدهای تخصصی چقدر باشه امسال به نظر من امسال میانگین درصدا تخصصی حدود ۲۵ درصده با این وجود به نظرم شانس دارین پردیس دعوت بشین مصاحبه |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)research.moghimi نوشته شده توسط: دوستان خیلی ها خوب زدن دوستان با این اوصاف من به نظرتون مجاز می شم برم مصاحبه؟ اگر نظر شما ها مثبته شروع کنم به جمع آوری رزومه |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - kasadegh - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)research.moghimi نوشته شده توسط:به نظر من شهرستان ها حتما دعوت میشین تهران رو بعید می دونم(22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)research.moghimi نوشته شده توسط: دوستان خیلی ها خوب زدن |