عاخرش کی ضایع شد!!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - izadan11 - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: ۶/ البته سلیقه ها در برقراری ارتباطات و نوع گفتمان متفاوت است، اما حرمت و شرافت انسانی مسئله ای نیست که به سادگی از آن گذر کرد. برخی واژه ها فقط "واژه" نیستند. برخی "واژه" ها شخصیت و منش و جهانبینی "فرد" را نمایان می سازند. من کلا این واژه ای غیر انسانی رو که گفتی رو پیدا نکردم ادبیات افراد متفاوته ممکنه چیزی که برای تو بهترین جمله ای است که از کسی می تونی بشنوی برای کسی بدترین باشه و یا بالاعکس در عالم شوخی الفاظی به کار می رود که ربطی به درک اون فرد نسبت به جهان نداره و در واقع این درک رو از افراد به قولی نامتمدن قرض می گیره و چیز هایی رو میگه که در واقع اعتقادی بهشون نداره به غیر از این خوب و یا بد بودن چیزی باز یه مسئله ی شخصیه که بستگی داره به محیط اطراف و حرمت و شرافت انسانی زیر مجموعه ی خوب هست و ناقضش بد مثلا تو که روانشناسی مطالعه داشتی حتما دیدی افرادی رو که از اینکه بفهمند مشکل روانی دارند بسیار شاد میشن و یا حالت برعکسش الان به یکی بگی مشکل روانی داری حرمت و شرافت اون رو زیر سوال بردی یا اونو تایید کردی؟(یک نمونه ی واضح دیگه اش سیگار کشیدنه) و باز این برمی گرده به محیط که مشخص می کنه چی خوبه و چی بده و به قول تبلیغات تلویزیون ما نباید با مقایسه ظاهر افراد با باطن خودمون در موردشون نظر بدیم(فکر کنم همچین چیزی بود ) |
عاخرش کی ضایع شد!!! - Elena_71 - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ ب.ظ
در مورد ۱ و ۲ و۳ کاملا توضیح من گویاس در مورد ۴ شما توهین کردید که اونو ب بزرگواریم میبخشم در مورد ۵ فرمودید هدفتون تغییر جامعه نیست!میشه بفرمایید دقیقا هدفتون چیست! درد آور تر از هر چیزی تو جامعه اینه که هر شخصی بخود این حق رو میده که وارد هر مسأله ای بشه و بزور حرف خود رو ب کرسی بنشونه؛ولی آیا با این اوقات تلخی که ب خودتون اجازه میدید بوجود میارید چیزی عوض میشه؛و اگر نمیشه چه لزومی به این کارا هست¿اگر موضوع شخصی و دلخوری از قبل دارید بهتر نیست تو پیام خصوصی صحبت کنیم? ایا اینکه امتیاز منفی دادید رو کافی نمدونید برای نظر شخصیتون! واقعا چطور بعضی ها میتونن اوقات تلخی بوجود بیارن! |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - Amoojan - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ
از همون اوایل تاپیک یه چیزی میدونستم که گفتم! (۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: با هم دوست باشین ، دعوا نکنین!بعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله! با هم دوســــــــــــــت باشـــــــــــــــــــین! |
عاخرش کی ضایع شد!!! - sinaaaaa - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ
چرا نگفتی کامنت گذاشتن تو تاپیکات تبعات منفی داره اونم ۶ تا فکر کنم دخترای دانشگاهت هستن دارن ضایعگی رو تلافی می کنن ) |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - Amoojan - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: چرا نگفتی کامنت گذاشتن تو تاپیکات تبعات منفی داره اونم ۶ تا آقا حالا منفی بدن مگه چیزی میشه؟! حالا مگه ما یه خروار مثبت گرفتیم بهمون جایزه دادن که منفی بگیریم حالمون رو بگیرن آیا؟! حالا من یه مثبت بهت دادم از درد و آلامت کم بشه حالشو ببری! برای بچه محلات هم تعریف کن! |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - Elena_71 - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: از همون اوایل تاپیک یه چیزی میدونستم که گفتم! عمــــــــو جون خوب من سعی میکنم بخاطر جمع مسالمت آمیز رفتار کنم وگرنه همیشه از طریق زور مخالفامو راضی میکنم |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - Amoojan - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: شما از وقتی فهمیدی ۱ ایتی میشی یه پست هایی میزنیا! زدی تو فاز جمله های فلسفی و اینا... مواظب خودت باش!نه دوستم، فرقی نکردن شوما یه دوری تو آخرین ارسال های این برادر بنداز ، بعد خودت میای میری باهاش یه صحبتی میکنی! ولی هنوز اون عادت پاک کردن ارسال هاشو داره ها! یه همتی بکنن دوستان ایشون رو قبل از رفتن به شریف توجیه کنیم! |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - neda.h - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: شما از وقتی فهمیدی ۱ ایتی میشی یه پست هایی میزنیا! زدی تو فاز جمله های فلسفی و اینا... مواظب خودت باش!نه دوستم، فرقی نکردن )) |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - sahar_rostami2 - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ
من خیلی وقته مثبت و منفی ندارم! آخه چرا ازم گرفتن؟! به کدوم مدیر منفی دادم! من به این خوبی! |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - Amoojan - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من خیلی وقته مثبت و منفی ندارم! آخه چرا ازم گرفتن؟! به کدوم مدیر منفی دادم! من به این خوبی!یعنی الان این مثبت منفیای این بغل رو نمیبینی؟ |
عاخرش کی ضایع شد!!! - Elena_71 - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: چرا نگفتی کامنت گذاشتن تو تاپیکات تبعات منفی داره اونم ۶ تا خوب کاری کردن ایشالا ۱۰۰۰تا شن ایشالا تو بیابون گیر کنی؛فقط خانوما راننده باشن هیشکی هم بلندت نکنه |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - neda.h - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: در شگفتم از "جامعه ای" که نیمی از شهروندان آن "به لغتی غیر انسانی" نامیده می شوند بنظرم شما اشتباه متوجه شدی اصل حرفتون درسته، اما اینجا درست نیست. کلمات و جملاتی که توسط هرکسی به کار گرفته میشن رو نباید همیشه با فرهنگ لغت خودمون معنی کنیم. گاهی لازمه صرفا با فرهنگ لغت طرف مقابل معنی کنیم. بقول دوستمون "Amoojan" دوست باشیم باهم |
RE: عاخرش کی ضایع شد!!! - sahar_rostami2 - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من خیلی وقته مثبت و منفی ندارم! آخه چرا ازم گرفتن؟! به کدوم مدیر منفی دادم! من به این خوبی!یعنی الان این مثبت منفیای این بغل رو نمیبینی؟ یعنی حقشو ازم گرفتن!! برام فعال نیس نمیتونم به کسی مثبت یا منفی بدم! |
عاخرش کی ضایع شد!!! - sherkat - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
بحث ازین مهمتر نبود ؟ آدم شک میکنه خیلی ازین یوزرهای دختر ، پسر باشن . |
عاخرش کی ضایع شد!!! - jparisa - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ
مرد ضعیف بود که زن شد،ضعیـــــــــفه |