|
|
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، معماری کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، معماری کامپیوتر - MiladCr7 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ)okok نوشته شده توسط: من دارم کتاب پوران (نوشته هادی یوسفی) رو می خونم ... بازم میگم ویس هاش رو گوش بده خیلی از مطالب گنگ برات حل میشه (۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)okok نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:متشکرم(16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ)okok نوشته شده توسط: من دارم کتاب پوران (نوشته هادی یوسفی) رو می خونم ... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بفرمایید |
|
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، معماری کامپیوتر - sana2014 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ
کلا درس معماری درس سختیه من راهیان می خونم پورانم دارم باز پوران بهتره البته فصلهای اولش رو زیادی سخت گفته فیلم های دانشگاه شریف خوب بود ولی کلا خیلی باید روی تستهاش کار کرد انگاری پترسونم که تازه گرفتم هنوز نمی دونم توش چه خبره
|
|
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، معماری کامپیوتر - royaarabi - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ
به نظرتون کدوم کتاب بهتره برا معماری من پوران خوندم اصلا خوب نیست کپی مانو گفته بعضی ها مدرسان رو پیشنهاد دادن اگه میشه زودتر بگید چی بخونم برا معماری |
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، معماری کامپیوتر - tiradan - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ)royaarabi نوشته شده توسط: به نظرتون کدوم کتاب بهتره برا معماری من پوران خوندم اصلا خوب نیست کپی مانو گفته بعضی ها مدرسان رو پیشنهاد دادن اگه میشه زودتر بگید چی بخونم برا معماریبالا رو بخونید
|
|
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، معماری کامپیوتر - kingmax - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ
سلام بچه ها من قبلا از لینک بالاویس یه جلسه را دانلود کردم اما الآن سایتش باز نمی شه کسی نمیدونه چرا؟
|
|
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، معماری کامپیوتر - MiladCr7 - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ
سلام.مثل اینکه یه مشکلی توی سایتشون به وجود اومده.یکی دو روز صبر کن شاید درست شدش |
|
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، معماری کامپیوتر - kingmax - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
سپاسو تشکر |
|
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، معماری کامپیوتر - sanamsayna - 09 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ
سلام خدمت دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .من امروز کتاب پترسون خریدم ترجمه سامان هزار خانی اون یکی مترجم رو نتوستم پیدا کنم درست خریدم اخه بعضی ها میگن پترسون دو کتاب داره پس این کتاب به درد من نمی خوره ؟
|