از الان تا زمان اعلام نتایج!!!! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: از الان تا زمان اعلام نتایج!!!! - hoomanab - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ
هیچوقت ASP رو از دست ندید. از ما نصیحت در کنارش کار با sql server رو هم یاد یگیرید! دوستان شبکه دوست(!) میتونید کتاب های cisco رو بخونید و روی packet tracer شبیه سازی کنید! windows server رو هم حتما کار کنید که خیلی به درو میخوره Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
از الان تا زمان اعلام نتایج!!!! - nazanin2020 - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: منم بعد از کنکور php رو شروع کردم ؛ میخوام زبانم بخونم؛شما زبان چی میخونید¿زبانو ک احتمال زیاد هرچی بخونم همراشه. کاملا متوجه شدم ضروریه! با نرم افزار جی مموری و احتمالا ۵۰۴ و کلی کلمه از زبان تخصصی میریزم توش (۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: هیچوقت ASP رو از دست ندید. از ما نصیحت در کنارش کار با sql server رو هم یاد یگیرید!من asp , sql server کار کردم. به نظر شما یادگیری asp بهتر از php هست؟ میشه دلیلتونو بدونم؟ |
از الان تا زمان اعلام نتایج!!!! - hasna00 - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ
زبان برای گرامر کتاب گرامر مبتکران نوشته ی شهاب اناری منم بین همه اینا با php بیشتر موافقم php آدم و سرگرم میکنه شدید فقط دوستان حواسشون باشه - به شدت اعتیاد آوره - ههههههههههههههه خدا بگم چیکارتون نکنه همین الان که داشتم پیام میذاشتم رونالدو گل زد اصن تو شانس اولیم ما ایرانیا |
از الان تا زمان اعلام نتایج!!!! - arshin.r - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: من هنوز تو تعطیلاتم ولی به محض برگشت به خونه میرم سراغ فریم ورک های PHP مرسی ، فیلم هایی که تومکتب خونه هست چطوره ؟ البته مقدماتی بلدم می خوام پیشرفته ترش رو یاد بگیرم؟ طوری که به درد بازار کار بخوره |
RE: از الان تا زمان اعلام نتایج!!!! - good-wishes - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
ممنون میشم دوستان برای هر مبحث در بخش مربوط به خودش تاپیک باز کنند اگر شما به بحث پیرامون تخصص ها و شاخه های مختلف به جنبه سرگرمی نگاه میکنید ، ما تا وقتی که بخش مجزایی براش در مانشت داریم به این دید بهش نگاه نمی کنیم شروع برخی بحث ها خود به خود باعث شاخه پیدا کردنش میشه . ما نمیگیم بحث نکنید فقط میگیم هر بحثی در طبقه خودش تا اعضایی که به واسطه علاقه شون در اون بخش اشتراک دارند هم بتونن از این موارد بهره مند بشن این تاپیک کاملا مشمول موارد بسته شدن هست منو ببخشید |