انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - f2000 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: کدوم یک از این برنامه های طراحی وب راحت تر و محیط جزابی داره و زیاد برنامه نوشتن نیاز نداره؟ php کدهای زیاد و البته ساده ای داره الان بیشتر آموزش های طراحی سایت این زبان بر روی ادیتور ها کار میشه و به این صورته که شما گرافیکی کارتون رو انجام می دید و کدها به صورت خودکار زده میشه مثل نرم افزار دریم ویور و ... اموزش این نرم افزار در سایت مکتب خونه موجوده |
انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - hamid88 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ
مرسی و ممنون f2000 یه سوال فنی دیگه من کلا از کدنویسی متنفرم یادمه دوستم با یه برنامه ای داشت کار میکرد که اصلاً کد نمیزد. نمیدونم چه برنامه ای بود چون اونموقع خواب و بیداری و بودم و فقط یادمه کد نمیزد. من فقط با html کار کردم که واقعا خیلی ..... Sent from my iPhone using Tapatalk شما و دوستان دیگه بنده رو عفو کنند چون واقعاً من صفر کیلومترم و اگه سوالام خیلی ابتدایی و در حد دوم هنرستانه ، منو عفو کنن و به جوونیم رحم کنن Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - saeed313 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: مرسی و ممنون f2000 یحتمل جوملا بوده |
انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - hamid88 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ
متوجه منظورتون نشدم Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - f2000 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: مرسی و ممنون f2000 خواهش میشه نرم افزار دریم ویور و چندتا نرم افزار دیگه بودند که دقیقا حضور ذهن ندارم که همینطور هستن بدون کد زنی و البته با کد همیشه کار کرد باهاشون از سایت مکتب خونه ویدیوش رو تهیه کنید برای مقدمات اموزش خوبه پیش نیازش هم در همون حد html کافیه برای یاد گرفتنش |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - saeed313 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: متوجه منظورتون نشدم از نرم افزار جوملا برای طراحی وب سایت هایی که زیاد گرافیکی نیستند و همچنین امنیت چندان قویی ندارن استفاده میشه. یه چی تو مایه های وبلاگ ، چون از اکثر قالبا به صورت آماده توش استفاده می شه. یه سرچ تو نت کن کلی مطلب در موردش پیدا می کنی. |
انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - hamid88 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ
سعید جان ممنونم از شما از قدیم میگن نداستن عیب و سوال کردن عیب نیست( اگه اشتباه نگفته باشم البته ) مرسی از تمام مانشتی های گُل ممنوووووووووووون Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - gogooli - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ
من php کار می کنم... میشه بگید اون لقمه نون و بوقلمون شما حدودا چقدره؟ من با اینکه نمونه کار موفق دارم چون سابقه شغلی ندارم در این چند تا شرکتی که برای مصاحبه رفتم اکثرا رقم کمی رو پیشنهاد می کنن...(در حد کارآموز ) بجز یکی که اون هم نسبت به کارهایی که می خواست انجام بدهم کم بود. ما که خسته شدیم اینقدر رزومه میل کردیم |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - Amoojan - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: یه سوال فنی دیگه ببین عموجان! اگر از کد زدن متنفری اصلا سمت کارایی مثل طراحی وب و اینا نیا... چه کاریه خو! شما توی هر زمینه ای که بری باید کد بزنی حتی اگر چه میدونم با cmsهایی مثل جوملا و وردپرس و اینا باشه یا کلا هر زمینه دیگه ای ، وقتی بخوای نرم افزار تحویل ملت بدی حتما باید کد بزنی! برو سمت کارای شبکه ای و کار با سرورها و اینا که کدنویسی به اون صورت نداره و یک مباحثی رو یاد میگیری نهایتش مثلا باید با یک سری Command کار کنی... (۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من php کار می کنم... خوب مهم همون سابقه شغلیه دیگه! یکی ، دو سال اول زیاد به حقوق و پولی که میگیرین گیر ندین ، اگر میخواین سریع پیشرفت کنید! من ۱ سال مفت برای یه شرکتی کار کردم(!) هم کارآموزیم رو همونجا بودم هم پروژه پایانیم رو از یکی از پروژه های شرکت پیشنهاد دادم و انجام دادم رفت... هم کلی چیز یاد گرفتم که عمرا اگر سر کلاس بشه یاد گرفت (البته منظورم کلاس دانشگاه نیستا این آموزشگاه ها رو میگم)، الان هم کلی تحویلم میگیرن و قبولم دارن و هر وقتم برم اونجا میگن از فردا بیا کار کن عموجان! همون ۱سالی اولی که اونجا بودم اینقدر رابطه های جدید برام ایجاد شده که اگر اینجا هم نخوام بمونم کلی آشنای دیگه دارم که برم پیش اونا... البته الان هم در خدومت دوستان همونجا هستیم! توصیه های عموجان - جلد دوم |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - saeed313 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من php کار می کنم... از اونجا که قیمت بوقلمون هی بالا و پایین می شه دستمزد مام متغیره.(ولی خدا رو شکر) اگه بحوای استخدام شی باید پایان خدمت داشته باشی. مثلا من تو مصاحبه ی شرکت پارس آنلاین پذیرفته شدم ولی چون پایان خدمت نداشتم استخدام نشدم. تابستونم رفتم مصاحبه ی شرکت ایز ایران با حقوق ۱۸۰۰۰۰۰ بازم قبول شدم ولی گفت ما وابسته به صنایع دفاعیم و باید شیش سال برای ما کار کنی تا پایام خدمت بهت بدیم منم بی خیال شدم در کل اگه خونتون تهران باشه خیلی بعیده بیکار بمونید |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - gogooli - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:جالبه...البته من دختر هستم اون مشکل رو ندارم.(15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من php کار می کنم... شما در روزنامه دنبالش گشتین یا...؟ |
انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - nlp@2015 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ
اگه یک شرکت خوب تو تهران میشناسید که بشه حالا اولش واسه کارآموزی رفت فعلا انتظار پول ندارم ممنون میشم معرفی کنید آخه جایی رو نمیشناسم |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - gogooli - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: خوب مهم همون سابقه شغلیه دیگه! در آموزشگاهها چیز زیادی یاد نمیدن...به نظر من هم با پروژه انجام دادن یاد می گیریم. یک سال! من برام زور دارد خیلی کمتر از اون چیزی که کار می کنم بگیرم...ولی مثل اینکه چاره ای نیست باید همین کار رو کرد. مرسی. |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - saeed313 - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:جالبه...البته من دختر هستم اون مشکل رو ندارم.(15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من php کار می کنم... پارس آنلاین و خودم رفتم ولی برای ایزایران اوایل بهار باید برید توی سایت صنایع دفاع ثبت نام کنید ، بعد اواسط تابستون باهاتون تماس می گیرند که برید برای مصاحبه(البته اگه خونتون تهران باشه) و اگه توی مصاحبه قبول بشید بهتون زنگ می زنند که برید برای قرداد بستن و شروع به کار (۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:جالبه...البته من دختر هستم اون مشکل رو ندارم.(15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من php کار می کنم... البته ایزایران یه شرکت غول و خصوصی که برای صنایع دفاع کار می کنه |
RE: انتخاب تخصصی مناسب از لحاظ درآمد و نیاز بازارکار؟ - shovaliehsiah - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: کدوم یک از این برنامه های طراحی وب راحت تر و محیط جزابی داره و زیاد برنامه نوشتن نیاز نداره؟محیط نرم افزاری ویژوال استودیو(Visual Studio) (جهت برنامه های دات نت) معمولا واسط کاربری راحت تری داره نسبت به نرم افزار هایی مثلDream Weaver یا Eclips |