|
|
میشه بهمون اجازه بدید واسه دلخوشی هم که شده خودمون رو قبولی ۹۴ بدونیم؟ : ) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: میشه بهمون اجازه بدید واسه دلخوشی هم که شده خودمون رو قبولی ۹۴ بدونیم؟ : ) - neda_Network - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ
کنکور ما که یکم آسون بود و پر دام آموزشی من که بعد ۳ سال کنکور دادن حتی کلیدم چک نکردم گذاشتم یبار نتیجه را ببینم و ۱ هفته عقب افتادن کنکور که به ضرر من بود فقط تداخل داشت با عقد و... خالم و فشارش و استرسش رو من بود که کلا مدیر برنامه هستم تو کل کارهایی که سختن و این لطف همه هس که میندازن گردن منHuh اما من تلاشما کردم با اینکه ۴۵ دقیقه زودترسوال و جواب را تحویل دادم چون بخاری سالن خراب بود و اون وسط میخواستن درست کننش اما نشد و از سرما سگ لرز زنان امحان دادیم توفیق تلاش برام خیلی با ارزشه همین خیلی برام مهمه نتیجه هر چی باشه راضیم به رضای خدای مهربونم که هیچ وقت تنهام نزاشته ![]() ![]() ![]() این پست قبلا تو تایپیک دیگه ام ثبت شده دوسداشتم اینجام باشه مهم اینه که شما تلاش کنی آدمی با تلاش زندس همین و بس نا امید نباش تو تمام تلاشتا بکن که بعدا مدیون خودت نباشی و بگی من همه تلاشما کردم همشا![]()
|
|
RE: میشه بهمون اجازه بدید واسه دلخوشی هم که شده خودمون رو قبولی ۹۴ بدونیم؟ : ) - zahra.tanha - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
من از بی رحمی کنکور امسال دلگیرم !!! عالی بود مرسی
|
RE: میشه بهمون اجازه بدید واسه دلخوشی هم که شده خودمون رو قبولی ۹۴ بدونیم؟ : ) - mcse2010 - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:منم میخوام هر دو رشته شرکت کنم.۲ تا کتاب باید بیشتر بخونیم دیگه-؟؟ریاض مهندسی رو بی خیال-امارواحتمال و مدار الکتریکی(07 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: جدیدا دقیقا این جو حاکمه تو مانشت..دوستانی که ارشد دادند همه جا پست های مایوس کننده ارسال میکنند و به جای اینکه به بچه های ۹۴ روحیه بدن از کنکور بد میگن. .. را میخونم با نظریه |
|
میشه بهمون اجازه بدید واسه دلخوشی هم که شده خودمون رو قبولی ۹۴ بدونیم؟ : ) - SHayAN_567 - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ
دوست من شکست واسه کسی که با هدف تلاش میکنه و تا به هدفش نرسه کوتاه نمیاد معنی نداره ...... همه ما شرایط یکسانی رو تجربه کردیم بهترین زمان و روزهامونو صرف خوندن کردیم حالا منتظر نتیجه هستیم نا امید نباش کسی که تلاش کرده باشه مزد تلاشش رو حتمأ میگیره اگه این جمله رو باور کنی آرومتر با شرایط کنار میای. برات آرزوی موفقیت میکنم |
|
میشه بهمون اجازه بدید واسه دلخوشی هم که شده خودمون رو قبولی ۹۴ بدونیم؟ : ) - Mohammad-A - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
من قصد نداشتم تا پیش از اعلام رتبهها پستی بزنم. اما چون نوشتید از حالا میخواهید شروع کنید، عرض میکنم که به تجربهی ما اعتماد کنید و اگر میخواهید تمرکز کافی داشته باشید، بعضی جمعها را رها کنید. جمعهای مجازی منظورم هست. شما زمانیکه از هدف و روش مطالعاتی خودتان مطمئن شدید، سعی کنید هر روز آن هدف را واضحتر تصور و تصویر کنید... مطمئن باشد که به آن میرسید. نیازی نیست در یک جمعی اعلام کنید که در روز چقدر درس میخوانید. یا بفهمید که دیگران چقدر درس میخوانند. همیشه سعی کنید که مشکلات درسی خودتان را خودتان حل کنید. اگر با تعادل بین فاکتورهایی مثل «زمان» و «نداشتن دانش کافی» به نتیجه نرسیدید، از دوستانتان بخواهید کمکتان کنند. اگر از دوستی کمک میگیرید، خودتان را با ایشان مقایسه نکنید که فلانی بلد است و من نه! مطمئن باشید اینکه خودتان برای حل مسئلهای هر چند با صرف زمان بیشتر تلاش کنید، دهها بار بهتر از آن است که در زمان کوتاهی پاسخ مسئلهای را بگیرید و به دو روز نگذشته، آنرا فراموش کنید. همیشه خودتان باشید و خودتان را با خودتان مقایسه کنید. به گمانم راضیتر خواهیم بود تا زمانیکه خودمان را با دیگرانی که هرگز شرایط زندگی آنها را نمیدانیم، مقایسه کنیم. در سطحی بالاتر از درسهای سالهای پیش فکر کنید. همیشه این فکر را داشته باشید که بناست تا دشوارترین سؤالات در بین سالهای قبل را حل کنید. اینکه برای مثال سال پیش درس گسسته ساده بوده پس امسال هم ساده است، از اساس قابل رد است. اما همیشه این نکته را مد نظر بگیرید که برای دشوارترین مسئلهها هم راههای سادهای وجود دارد. مثال میزنم: یکی از سوالات گسستهی کنکور ۱۳۹۱ راه حلی به مراتب طولانی و دشوار داشت. یکی از دوستانمان (آقای جویباری) در این انجمن راهی را گفتند که زمان رسیدن به راه حل و احتمال خطا به طور قابل ملاحظهای کاهش میداد. پس سعی کنید راههای متفاوتی را بیاموزید و از طرف دیگر سعی کنید خودتان به آنها برسید. مراجع مد نظر طراحان کنکور را به خوبی بشناسید و روی همانها متمرکز شوید. نکتهی بسیار کلیدی آن است که ممکن است تا دو سال پیش از ده سال پیشتر از آن، مرجعی خاص مورد تأکید بوده و در دو سال اخیر تأکید روی مرجع دیگری شده است. این مرجع جدیدتر مطمئناً اولویت شما باشد اما نیمنگاهی به مرجع قبلی داشته باشید. خودتان را بیهوده محدود نکنید که بله! مثلاً فلان کتابی که اتفاقاً مرجع سال پیش بوده، ۶۰۰ صفحه است. اما من کتاب حوصلهی وقت گذاشتن برای آن کتاب را ندارم! اگر اینطور فکر کنید ممکن است که افسوس بخورید چون بهترین زمانها در اختیار شماست. تفریح را فراموش نکنید. گوشی موبایل شما میتواند بدون وقفه ۱ سال کار کند؟ مسلماً نه! حتی اگر هیچ استفادهای هم از آن نکنید، باید پس مدتی از آنرا «شارژ» کنید. پس تفریح کردن وقت تلف کردن نیست و حتماً برای دوستانی که در شرایط کنکور به سر میبرند نیاز است. نکتهی مهم آن است که اگر مدتی نتوانستید درس بخوانید، به آن مدت اصلاً توجه نکنید و هیچ وقت نگویید که مثلاً ۲ هفته را از دست دادم؛ حیف و... آن ۲ هفته گذشت. بهتر است به احتمالاً بیش از ۱۰ هفتهای که پیش رو دارید نظر داشته باشید. من برای کنکور امسال کتاب مبانی مدیریت رابینز را از هفتهی اول مهرماه شروع کردم و میخواستم تا پایان آذرماه هر دو کتاب مبانی و رفتار را تمام کنم. در نهایت آن شد که دو-سه هفتهای نتوانستم مناسب این کتاب را بخوانم و آخر آذر از ۱۶ فصل رابینز تنها ۱۲ فصل را تمام کردم. در حالیکه اگر به طور میانگین هفتهای یک فصل هم میخواندم باید میشد ۱۳ فصل! با اینحال به ۷-۸ هفتهی پیش رو از دیماه تا روز کنکور نگاه کردم و این کتاب را تمام کردم و سر جلسه هم به لطف خدا ۷۷ درصد مدیریت زدم. از طرف دیگر برای گسسته و ساختمان داده و طراحی الگوریتم بسیار بسیار حساب باز کرده بودم و در عمل آنچیزی که میخواستم از این ۳ درس نگرفتم. میخواهم بگویم که همهی شرایط را مد نظر بگیرید و خودتان را به هیچ وجه محدود نکنید. هیچوقت نگویید که همینقدر کافی است. بهترین بودن و بهترین شدن را نه امتیاز که «حق» خودتان بدانید. ما محدودیتی نداریم. ضمن آنکه همیشه بدون داشتن کوچکترین نگرانی این را به خود بگویید که کنکور امسال اولین و آخرین فرصت من هست؛ هیچوقت نگاه به کنکور سالهای بعد نداشته باشید که ممکن است افسوس بخورید. |