![]() |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - نسخهی قابل چاپ |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - neda.h - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ
منم احتمالا پایه ی زبان باشم. برنامه ی خاصی دارین؟ |
RE: بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - jamshidi - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بله کاملا درسته...اونوقت بچه های بالا به بقیه هم مشاوره میدن؟یا اختصاصیه؟والا بچه های بالا یکی از رفیقما تو دنیای واقعی هست و فقط به من مشاوره میده طبیعتاً ![]() ![]() ![]() منم سعی می کنم چیزایی که به درد بخوره رو بیام مطرح کنم .مطمئن باشید آدم تک خوری نیستم ![]() ![]() ![]() در مورد spss فک کنم به درد مدیریت و تحلیل داده می خوره . هدفتون از یادگیریش چیه؟ اگه می خواین فقط بزارین و هزینه کنید چرا دنبال چیزایی نمیرید که بازار کار بهتری داشته باشن و شاخ تر باشن ؟ البته من بازم میگم زیاد نمیدونم از spss که یه جورایی فک کنم از دید آمار به مسائل نگاه میکنه. (۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ق.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: .اول می خام با زبان شروع کنم هم سبک تره هم مثه بقیه درسا خشن نیست والا من امروز یه سری ویدئو که تعریفشو شنیده بودم گرفتم . هنوز خودم نگاه نکردم اگه خیلی جالب بود میام میگم. (۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: منم احتمالا پایه ی زبان باشم. برنامه ی خاصی دارین؟برنامه خودم دنبال کردن یه سری فیلم های آموزشی . به ترتیب ۵۰۴( البته دوران کنکور خوندمش ولی میخام کاری کنم که دیگه یادم نره)+ essential words toefl++ بعلاوه ۱۱۰۰ Words You Need .... فعلا. نظر شما چیه؟ |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - hamedit89 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ
حالا که بحث مشاوره شد پس هم اکنون نیازمند یاری سبرتان هستم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مشاوره لازمم!! |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - nasim** - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
ممنون از توضیحاتتون.بله درباره ی تحلیل داده ست.راستش یه بنده خدایی که خودش تو این کاره بهم گفت برای رزومه خوبه!ولی خودمم گیج شدم .....خدایا انگار زمانی که درس میخوندیم وضعیت بهتر بود. |
RE: بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - jamshidi - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ)nasim** نوشته شده توسط: ممنون از توضیحاتتون.بله درباره ی تحلیل داده ست.راستش یه بنده خدایی که خودش تو این کاره بهم گفت برای رزومه خوبه!ولی خودمم گیج شدم .....خدایا انگار زمانی که درس میخوندیم وضعیت بهتر بود. دقیقا اونموقع خیلی بهتر بود |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - nasim** - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
ای بابا چرا این تاپیک داره همینجور خاک میخوره!یعنی هیچکدومتون قصد خوندن ندارین؟یوهوووو بچه های پر انرژی کجایییین؟ |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - Riemann - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ
من که احتمالن بخوام آی تی بخونم سال دیگه! آی تی ها خودتونو بگیرید که اومدم. |
RE: بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - jamshidi - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
دوستان عزیز من دپرس شدم ![]() ![]() ![]() ![]() (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من که احتمالن بخوام آی تی بخونم سال دیگه! آی تی ها خودتونو بگیرید که اومدم.امسال چی خوندی مگه ؟ چطور بود؟ (۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: ای بابا چرا این تاپیک داره همینجور خاک میخوره!یعنی هیچکدومتون قصد خوندن ندارین؟یوهوووو بچه های پر انرژی کجایییین؟ بابا ما هر دفعه میام اینجا میبینیم آخرین ارسال جمشیدی . تقریبا یه جورایی دارم اینجا با خودم حرف میزنم . همه دوستان عقب کشیدن ![]() |
RE: بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - sh_s - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من که احتمالن بخوام آی تی بخونم سال دیگه! آی تی ها خودتونو بگیرید که اومدم. نه دیگه.ما همینجوریم ظرفیتمون کمه.از پذیرش بچه های درس خون معذوریم ![]() |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - nasim** - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ
نه دیگه اگه واقعا کسی نبست من برم برنامه ی آزاد رو شروع کنم ![]() |
RE: بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - sh_s - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ
بابا ما هر دفعه میام اینجا میبینیم آخرین ارسال جمشیدی . تقریبا یه جورایی دارم اینجا با خودم حرف میزنم . همه دوستان عقب کشیدن ![]() [/quote] اخه ناامیدی به این زودی تموم نمیشه.این فشار روحی زود دست از سر ادم بر نمیداره که زود پر انرژی بشیم.من که دیگه مانشت هم کم میام. امیدوارم همتون موفق باشید |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - ezra - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ
بیخیال باو همین یه سال هم اشتباه کردم خودم رو پاسوز ارشد کردم ! همون آزادی که قبول شده بودم رو ثبت نام می کردم بیخود ۱ سال از عمرم فنا نمی رفت ! ولی خب داغ یه دانشگاه درست حسابی موند رو دلم ! الان دارم میسوزم ![]() تا الان دیگه مطمئنم فازت پریده ![]() الان احتمالاً رفتی تو حالت "های امپدانس " |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - neda.h - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ق.ظ
امضای قشنگیه |
بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - nasim** - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ
دوست عزیزم درسته ناراحتی و فکر و خیال برای همه هست ,جتی دوستی که درصدهای بالایی داره! من خودم هم تا یکی دو روز پیش فقط گریه میکردم ولی واقعا ناراحتی و ناامیدی تا کی؟مهم تلاشی بوده که برای کنکور کردیم اگه قبول بشیم که خب خدارو شکر و اگر خدایی نکرده قبول نشیم دو سه ماه دیگه برای آزاد یا سراسری نمیگیم چه حیف ای کاش بجای افسوس خوردن زودتر شروع میکردم .......در هر صورت امیدارم موفق باشید. |
RE: بسه دیگه نا امیدی ( پر انرژی بپرین بالا) - neda.h - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: برنامه خودم دنبال کردن یه سری فیلم های آموزشی . به ترتیب ۵۰۴( البته دوران کنکور خوندمش ولی میخام کاری کنم که دیگه یادم نره)+ عالیه خدا قوت منم سعی می کنم یکارایی بکنم. احتمالا از ۵۰۴ شروع کنم |