![]() |
بررسی دوباره کلید - IT - نسخهی قابل چاپ |
بررسی دوباره کلید - IT - Mohammad-A - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ
دوستان یه خواهش دارم: این تاپیک برای این هست که همه عزیزان بتوانند مواردی که به صورت قطعی نادرست هستند ببینند و در سایت اعتراض وارد کنند. اگر بحثی دربارهی سؤالات دارید، خواهش میکنم در تاپیک خودش بیان کنید اگر به نتیجه رسید اینجا اعلام کنید. ممنون که به نظم تاپیک کمک میکنید |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - nasim** - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان برای کلیدهای زیر دلایل قطعی برای نادرست بودن کلید سنجش وجود دارد. من سوال ۶۸ رو اعتراض زدم... ولی برای پایگاه نمیدونم قسمت نام کتاب و مترجم و ... چی بنویسم؟ |
بررسی دوباره کلید - IT - Nfrs - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: سلام دوستان من شدیدا به سوال ۳۲ گسسته اعتراض دارم عبارت اول ۱۰۰% نادرسته چون گفته بدون جهت بزرگتر مساوی ۲ ... سوال ٣٢ در تاپیک گسسته بحث شده و درست است سوال ٥٦ گزینه ٤ یعنی پردازش سریعتر علت اصلی عدم تکه تکه کردن در گره های میانی است.( مطابق با جزوه ی دکتر صبایی) |
بررسی دوباره کلید - IT - Mohammad-A - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: من سوال ۶۸ رو اعتراض زدم... ولی برای پایگاه نمیدونم قسمت نام کتاب و مترجم و ... چی بنویسم؟ممنونم برای ۶۸ ![]() من مرجعی برای ۷۹ ننوشتم چون واضحه که توی پایگاه داده داره خروجی غلط میده. |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - nasim** - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: من سوال ۶۸ رو اعتراض زدم... ولی برای پایگاه نمیدونم قسمت نام کتاب و مترجم و ... چی بنویسم؟ممنونم برای ۶۸ ارسال شد؟؟؟ پس چرا برای من خطا میداد ![]() |
بررسی دوباره کلید - IT - Mohammad-A - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ
سوال ۸۰ - پایگاه دادهها گزینهی صحیح ندارد. نام فیلدهای جلوی Group By باید همواره جلوی Select نیز باشند. گزینهی انتخابی سازمان سنجش از این لحاظ درست نیست. مرجع: Fundamentals of Database Systems fourth Edition نوشتهی: Ramez Elmasri صفحهی: ۲۴۰ پیوست: [attachment=15470] (۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: ارسال شد؟؟؟ پس چرا برای من خطا میدادبرای مرجع چیزی ننوشتم، توضیحات رو کامل نوشتم که خروجی چیه. من توضیح رو اینطور نوشتم که خروجی اسامی افرادی رو میده که هم پدر و هم مادر برای آنها ثبت شده. |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - ka arman - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: سلام دوستان من شدیدا به سوال ۳۲ گسسته اعتراض دارم عبارت اول ۱۰۰% نادرسته چون گفته بدون جهت بزرگتر مساوی ۲ ... من چیکار به جزوه ی دکتر صبایی دارم تو کتاب مرجع میگه گزینه ۱//// |
بررسی دوباره کلید - IT - Nfrs - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: سلام دوستان من شدیدا به سوال ۳۲ گسسته اعتراض دارم عبارت اول ۱۰۰% نادرسته چون گفته بدون جهت بزرگتر مساوی ۲ ... کدوم مرجع؟ راس مرجع هست جزوه ی ایشون هم منطبق بر راس هست ! |
بررسی دوباره کلید - IT - Mohammad-A - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: من چیکار به جزوه ی دکتر صبایی دارم تو کتاب مرجع میگه گزینه ۱////دوست عزیز من برای سؤال ۵۶ گزینه یک زدم. خیلی هم علاقمندم همین گزینه درست باشه. اگر آدرس مرجع رو دارید، بنویسید تا بررسی کنیم. اگر درست بود حتماً من هم اعتراض میزنم |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - nasim** - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: سوال ۸۰ - پایگاه دادهها درسته ارسال شد ....برای ۸۰ هم ارسال کردم....نبود دیگه؟ ![]() |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط: سوال ۴۹ مهندسی نرم افزار گزینه ۳ میشه پارسه هم همینو زده بنظر من سنجش اشتباه زده واضحه بله دفترچه a همون مدل نمونه سازی جوابه بنظر من |
بررسی دوباره کلید - IT - sanaz777 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
بچه ها کسی که ٣٢ رو الف نادرست زده ب درست لطفا اعتراض کنه چون حالت درستش بزرگتر نه بزرگتر مساوی به هرحال جمله باید ١٠٠٪ درست باشه تا بهش گفت درست مرسی |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - nasim** - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط: سوال ۴۹ مهندسی نرم افزار گزینه ۳ میشه پارسه هم همینو زده بنظر من سنجش اشتباه زده واضحه راستش برای من جوابای پارسه اعتبار بیشتری داره تا سنجش. چون خودمم گزینه ی ۳ رو زدم. شما اعتراض نوشتین؟ |
بررسی دوباره کلید - IT - m_ok - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
خیلی جالبه...هیچ کس به سوال ۷۱ مدیریت اعتراضی نداره ؟؟؟؟ "کار را درست انجام دادن" عین جمله ایه که من از روی رابینز توی خلاصه هام نوشته بودم !!!!! سوال ۴۹ و ۵۲ نرم رو هم شدیدا اعتراض دارم....۵۲ گفته "تبادل رکورد"...این اصطلاح یعنی داده ای .....اهههههههههههههههههه |
RE: بررسی دوباره کلید - IT - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط: سوال ۴۹ مهندسی نرم افزار گزینه ۳ میشه پارسه هم همینو زده بنظر من سنجش اشتباه زده واضحه نه هنوز من خیلی ناراحتم ![]() |