تاکید طراحان آزمون کامپیوتر امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تاکید طراحان آزمون کامپیوتر امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - aamitis - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ
بحث جالبیه |
RE: تاکید طراحان آزمون کامپیوتر امسال بر کدام منابع و مراجع بوده؟ - saeed313 - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان من امسال از شیشتا مدار منطقی شیشتاشو زدم. و از پنجتا معماری چهارتا حل کردم که دوتاشو ترسیدم نزدم که متاسفانه درست بود و دو تا درست زدم. و تو کنکور it هم معماریو ۸۷% زدم که اگه کلیدا اصلاح بشه (یعنی مثل پارسه بشه)۱۰۰% زدم. اینارو گفتم که توصیه هامو جدی بگیرید برای مدار منطقی پوران +راهیان ارشد+تمرین برای افزایش سرعت عمل برای معماری من فقط پورانو خوندم (ولی اینو بگم که درسنامه هاش برای کسایی که قبلا هیچی نخوندن و فقط پاس کردن مناسب نیست(مگه Iq بالا باشه) من قبلا حدود دوبار پترسونو خونده بودم و به خاطر علاقه ای که به معماری داشتم مطالعات جانبی هم زیاد داشتم و پوران برای من برای جمع بندی خیلی مناسب بود، الانم توصیه نمی کنم که شما معماری پترسون بخونید بلکه می گم اگه که می تونید چند تا منبع بخونید، چون که منابع تو بازار همدیگه رو پوشش می دن ، بهترین منابعم بعد از پوران مقسمی چاپ ۸۹ و پارسه(است)(هر چند همه ی سر قصل هارو پوشش نداده ولی اونایی رو که گفته خوب گفته) |