تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد - z.hosseinkhani - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: شبکه چندتا(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: درصدهای من :شبکه چندتا زدی از چی خوندی زدی شبکه یکی زدم. سوال مربوط به سرعت دانلود. کلا شبکه رو گذاشته بودم کنار |
RE: درصد - jamshidi - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: درصدهای من : همه میتونیم امیدوار باشیم . البته به خدا |
RE: درصد - masoudtizhoush - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
زبان ۵۰ مشترک ۱۲ تخصصی ۵۹ معماری ۰///// میشه بگید امیدی به من هست یا نه؟؟؟؟ |
RE: درصد - jamshidi - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۵۰ مدیریت چی داداش؟ |
RE: درصد - masoudtizhoush - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۵۰ مدیریت هم ۰ |
RE: درصد - jamshidi - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۵۰ انشاالله که قبولی داش. تخصصی عالی زدی |
RE: درصد - masoudtizhoush - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۵۰ شوخی میکنی دلم نشکنه؟؟؟ (۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۵۰ داداش اینجوری میگی دلم نشکنه؟؟ |
RE: درصد - navidkom - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ
بچه ها اگه میشه بگید درصداتونو با چه کلیدی حساب کردید که منم بتونم حساب کنم ، البته امیدوارم کلید مدرسان نباشه که به نظر من همه درصد هارو برعکس میکنه... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
RE: درصد - jamshidi - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:داداش اگه به دل شکستنه که کل مانشت باید بیاد به من دلداری بده که باس برم خدمت. تخصصیت عالیه دیگه شوخی کجا بود؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۵۰ (۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)navidkom نوشته شده توسط: بچه ها اگه میشه بگید درصداتونو با چه کلیدی حساب کردید که منم بتونم حساب کنم ، البته امیدوارم کلید مدرسان نباشه که به نظر من همه درصد هارو برعکس میکنه... بیا داش پارسه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درصد - sir_ams - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
زبان : بین ۳۷ تا ۴۷ مشترک : بین ۱۰ تا ۳۰(چون هنوز سوالای ساختمان و طراحی و با اطمینان جوابی ندادند براش! اما اگه جوابایی که اکثریت دوستان دادن درست باشه، حدودا ۲۲ زدم) مدیریت : سفید تخصصی مشترک : بین ۳۵ تا ۵۵( میانگین بگیریم ۴۰) معماری: ۶(هیچی نخونده بودم!! حیف شد! نسبت به پارسال خیلی ساده تر بود!!!) چطوره؟؟؟ پیش بینی تون چیه؟ (اگه دروغ نگم من کلا ۳۰-۴۰ ساعت خوندم برای کنکور چون سر کار میرفتم نشد بخونم) |
درصد - neda.h - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ
میشه به من بگید درصدای کاملتون رو از کجا محاسبه می کنید؟ این لینک پارسه که گذاشتید که فقط واسه چندتا درسه! |
درصد - navid_itboy - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
دوست من پارسال درصداش اینا بود ۹۷ آورد و خواجه میخونه الان : زبان ۲۵ مشترک ۲۵ مدیریت ۲۴ تخصصی ۵۴ معماری ۰ همه امیدوار باشیننننننننننننننننننننننننن و اینو مد نظر داشته باشین امسال مشترکا خیلی سخت تر بودهههههه |
درصد - خانه سبز - ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ
نوید جان بحث سر اینن فرق کسی که شبکه خونده با نخونده چی؟ در ضمن گسسته اسون بوده امسال |
RE: درصد - salamsalam100 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط: دوست من پارسال درصداش اینا بود ۹۷ آورد و خواجه میخونه الان : خدا پدر و مادر آن که امید دهد را سلامت دارد |
درصد - خانه سبز - ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
تخصصی امسال کجا.... |