|
|
حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/ توسط masoud67 - نسخهی قابل چاپ |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: راجع به سوال ۱۱۲قطر این گراف که گفتید چنده ؟ |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: حل سوالات تخصصی هوش مصنوعی توسط خودم با رویکرد حل مسئله و پاسخ کاملا تشریحی در حد بوندسلیگا متاسفانه پاسخنامه شما در بعضی موارد اشکالات اساسی داره و بعضی از صورت سوال ها رو با دقت مطالعه نکردی! کما اینکه بنده هم از این سوتی ها داده ام. ای کاش دوستان سال بالایی موفق یا مدیران سایت هم کمکی می کردند و پاسخنامه تشریحی درستی رو با حوصله و خارج از جو کنکور حل می کردند (۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: راجع به سوال ۱۱۲قطر این گراف که گفتید چنده ؟ قطر گراف عبارت است از ماکزیمم یال موجو در گراف هست (مقسمی) (سرچ شود در گوگل) |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: متاسفانه پاسخنامه شما در بعضی موارد اشکالات اساسی داره و بعضی از صورت سوال ها رو با دقت مطالعه نکردی! کما اینکه بنده هم از این سوتی ها داده ام. دوستان سال بالایی یعنی مثلا اونایی که سال سوم چهارمشونه دارن کنکور میدن؟! ![]()
|
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: ببخشید من به نظرم سوال ۱۱۳ نباید = داشته باشه :-؟ گویا طراح سوال سعی کرده حالگیری از کسانی که فرمول حفظ کرده اند بنماید! خدا رو شکر من فرمولش یادم نمونده بود
|
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: قطر گراف عبارت است از ماکزیمم یال موجو در گراف هست (مقسمی) (سرچ شود در گوگل)قطر یعنی بزرگترین فاصله بین دو گره از گراف! البته بزرگترین فاصله بین کوچکترین فاصله یک گره از سایر گره ها!
|
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: شما یک درخت با ۴ گره و ۳ تا یال به صورت خط صاف در نظر بگیر (حداقل ۳ تا گره داره، همبند می باشد و بدون جهت) متوجه می شی که گزینه ۲ که حالت "کلی" (و نه ممکن) در نظر گرفته غلط می باشداین گرافی که شما واسه گزینه دو گفتی ، قطر ۳ داره. گزینه دو گفته قطر گراف حداکثر ۲ باید باشه |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: متاسفانه پاسخنامه شما در بعضی موارد اشکالات اساسی داره و بعضی از صورت سوال ها رو با دقت مطالعه نکردی! کما اینکه بنده هم از این سوتی ها داده ام. عرض کردم "دوستان سال بالایی موفق" |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۳ اگر آخر سوال رو درست خونده باشی گفته فرض کنید Ci+1, i =0این فرضی که گرفته جز فرضهای اصلی درخت دودویی بهینه است و همین فرض فرمول کوچکتر مساوی داره C[i,i]=Pi C[i+1,i]=0 |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: شما یک درخت با ۴ گره و ۳ تا یال به صورت خط صاف در نظر بگیر (حداقل ۳ تا گره داره، همبند می باشد و بدون جهت) متوجه می شی که گزینه ۲ که حالت "کلی" (و نه ممکن) در نظر گرفته غلط می باشداین گرافی که شما واسه گزینه دو گفتی ، قطر ۳ داره. گزینه دو گفته قطر گراف حداکثر ۲ باید باشه خب من هم می گم گزینه ۲ به همین علت غلطه! (۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۳ اگر آخر سوال رو درست خونده باشی گفته فرض کنید Ci+1, i =0این فرضی که گرفته جز فرضهای اصلی درخت دودویی بهینه است و همین فرض فرمول کوچکتر مساوی داره باز هم تا کلیدها نیاد هیچی معلوم نیست البته بنده از زحمت های شما تو تحلیل مسائل و وقتی که گذاشتی به شخصه تشکر می کنم |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط:الان چی شد. من گیج شدم(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: شما یک درخت با ۴ گره و ۳ تا یال به صورت خط صاف در نظر بگیر (حداقل ۳ تا گره داره، همبند می باشد و بدون جهت) متوجه می شی که گزینه ۲ که حالت "کلی" (و نه ممکن) در نظر گرفته غلط می باشداین گرافی که شما واسه گزینه دو گفتی ، قطر ۳ داره. گزینه دو گفته قطر گراف حداکثر ۲ باید باشه ![]() شما یه گراف با قطر دو مثال بزن که پیمایش هاش یکی نباشه . چرا گراف با قطر ۳ مثال زدی؟(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگر یادت باشه یکی از موسسات پارسال یه پاسخنامه داد بیرون که میانگین درصدای پاسخنامه بعد از آمدن کلید سنجش ۴۰ درصد محاسبه شدقول بهت میدم انحراف معیار حلی که من گذاشتم با کلیدهای سنجش زیر ۵ درصده
|
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط:الان چی شد. من گیج شدم(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: شما یک درخت با ۴ گره و ۳ تا یال به صورت خط صاف در نظر بگیر (حداقل ۳ تا گره داره، همبند می باشد و بدون جهت) متوجه می شی که گزینه ۲ که حالت "کلی" (و نه ممکن) در نظر گرفته غلط می باشداین گرافی که شما واسه گزینه دو گفتی ، قطر ۳ داره. گزینه دو گفته قطر گراف حداکثر ۲ باید باشه برای اینکه ایشون یه فرمول کلی داده "قطر گراف G حداکثر ۲ است" و من مثال نقض میارم تا نشون بدم جمله ای که گفته غلطه نه اینکه مثالی رو بیارم که جمله اش رو تایید کنه
|
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: باز هم تا کلیدها نیاد هیچی معلوم نیستمن نمیگم من حتما درست میگم ![]() کلا تو این مبحث تسلط ندارم و اون فرض درخت بهینه را از این جا گفتم . با توجه به اون ماتریسه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mahdi-313 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۳ اگر آخر سوال رو درست خونده باشی گفته فرض کنید Ci+1, i =0این فرضی که گرفته جز فرضهای اصلی درخت دودویی بهینه است و همین فرض فرمول کوچکتر مساوی داره نه متاسفانه اینطوری که بنده در کتاب پوران دارم مشاهده می کنم راجع به C[i,i]=Pi : این فرض درسته ولی راجع به C[i+1,i]=0 : بنده چنین فرضی رو ندیده ام تا کنون! اگر شما از منبع خاصی دیدی به بنده اطلاع بده |
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: برای اینکه ایشون یه فرمول کلی داده "قطر گراف G حداکثر ۲ است"درسته. درسته. بدجور گیج زدم. ![]() من تو حال و هوای واژه ممکن اون دو تا گزینه بودم. پس هم ۲ غلطه و هم ۴ . احتمالا طراح هم مثل من گیج شده بوده افشین خوشحال باش که اگه این سوالو حذف نکن، حداقل یه تاثیر مثبتی بهش میدن به کسانی که ۲ یا ۴ زده باشن |
|
RE: حل سوالات تخصصی هوش کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - marjanmoodi - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ
اون سوال زمانبندی کارها با ددلاین چرا di نمیشه؟ (فک کنین روش خواهشن:دی) |