|
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - fatima.sr68 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دوستان کسی هست که زبانش خیلی خوب باشه،جواب همه سوالای زبان رو اینجا بنویسه؟من از خواهرم که رشته ش زبان هست لغت هارو پرسیدم ، جواباش: ۱) distinct ۲)recounts ۳) collusion ۵) frugal ۶) indefatigable ۷) appliances ۸) challenged ۹) affable ۱۰) benefactors (۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: جواب سوال ۱۵ رو کسی می دونه؟also میشه فکر کنم |
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - dot - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
جواب سوال های ۱۱ تا ۱۵ زبان انگلیسی سوال ۱۱)۲ ۱۲)۳ ۱۳)۳ ۱۴)۱ ۱۵)۲ منبع مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پاراگراف دوم! دفترچه D |
Re: RE: بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - negar.v - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دوستان کسی هست که زبانش خیلی خوب باشه،جواب همه سوالای زبان رو اینجا بنویسه؟من از خواهرم که رشته ش زبان هست لغت هارو پرسیدم ، جواباش: ممنون،چه کار خوبی کردین به جای گزینه خود لغت رو نوشتین،درصد زبانم شد ۲۹.۹۹ ![]() Sent from my ME172V using Tapatalk اگه سوال ۱۵ جواب also باشه درصدم میشه ۳۴.۴، واقعا خسته نباشم ۵۰۴ و toefl رو کامل واسه لغت خونده بودم مثلا ![]() Sent from my ME172V using Tapatalk |
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - miss_mx - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ
از سوال ۱۵ به بعد رو جواب بدین دیگه فقط تا ۱۵؟ منم ۱۵ ALSO زدم |
Re: RE: بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - negar.v - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ)miss_mx نوشته شده توسط: از سوال ۱۵ به بعد رو جواب بدین دیگه فقط تا ۱۵؟ سوال ۱۵ به بعد رو پارسه جواب داده دیگه Sent from my ME172V using Tapatalk |