![]() |
بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - izadan11 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط:این نکته عینا تو تمرین های گریمالدی هستش درسته(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگه منظورت دلتا بزرگتر از ۲ باعث دور به طول دلتا میشهآره همین بود ولی گفته بود دلتا بزرگتر مساوی ۲ هست که در این صورت نادرست میشد!!!! |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - Aseman7 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ
ان سوال که اگه یه رابطه بازتابی داشته باشیم اول تعد ی بعد تقارن یا برعکس جواب اش رو من هر دو انتخاب کردم .درسته دیگه؟ |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - nika - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: ان سوال که اگه یه رابطه بازتابی داشته باشیم همیشه درست نیست اما اینجا برقرار بود |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - Aseman7 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: ان سوال که اگه یه رابطه بازتابی داشته باشیم چرا همیشه درست نیست؟ |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - mahsalove - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ
آره منم هر دو رو زدم چون اون چیزی که آخرش می موند باز بازتابی بود که هم ارزی رو داشت! ![]() |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - nika - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: ان سوال که اگه یه رابطه بازتابی داشته باشیم مثلا فرض کن (a,b) , (b,c) داریم اگه حالشو داری حساب من میبینی که تقارن متعدیش با متعدی تقارنش متفاوته اما اینجا چون بازتاب بود رابطه اولش ، برقراره (۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: آره منم هر دو رو زدم چون اون چیزی که آخرش می موند باز بازتابی بود که هم ارزی رو داشت! نه دیگه اخرش میموند (۱,۱) , (۲,۲) , (۱,۲) ,(۲,۱) ; که هم ارزیه |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - mahsalove - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
نه دیگه اخرش میموند (۱,۱) , (۲,۲) , (۱,۲) ,(۲,۱) ; که هم ارزیه ؟!!!! اون (۱و۲),(۲,۱) از کجا اومد! ![]() بعد یعنی هر دو درست نیست؟! یعنی کدومش درسته؟!:/ بهد یعنی می گید من گسسته منفی زدم ![]() چرا هی باید من امروز گریه کنم ![]() |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - farzad.arshad - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:من اینو نتونستم بدست بیارم.(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ)milDereD نوشته شده توسط: اون سوال که گفته بود با a , b c چند رشته ۵ حرفی میشه ساخت که ab جزوش نباشه چی میشد ؟ درخت حالت شروع با a و شروع با b رو کشیدم(چون شروع با b با c یکیه) شروع با a شد ۳۴ تا شروع با b شد ۵۵ تا ۵۵*۳۴+۲=۱۴۴ پشت دفتچره درخت قول آسایی کشیدم ![]() |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - sorlin - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط:این نکته عینا تو تمرین های گریمالدی هستش درسته(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگه منظورت دلتا بزرگتر از ۲ باعث دور به طول دلتا میشهآره همین بود ولی گفته بود دلتا بزرگتر مساوی ۲ هست که در این صورت نادرست میشد!!!! از نظر من اولی درست نیستش چون گفته بود اگه حداقل درجه یک گراف ۲ باشه باید طول حداقل دور به اندازه دلتا باشه حالا یه گرافی رو در نظر بگیریم که دلتاش باشه مثلا ۴/ ایا نمیشه دور به طول کمتر از ۴ داشته باشیم ؟ مثل این عکس که دور به طول ۲ داره و حداقل درجه ی گراف هم ۴ هست.. حالا نمیدونم شاید بد سوال رو فهمیده باشم.لطفا راهنمایی کنید ![]() |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - nika - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: نه دیگه اخرش میموند (۱,۱) , (۲,۲) , (۱,۲) ,(۲,۱) ; که هم ارزیه ؟!!!! ۲ تاش درسته شما راهت درست نبود ولی جوابت درست ! |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - Aseman7 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:من با رابطه بازگشتی an =2an-1+2an-2 , a0 =3,a2 = 8 حل اش کردم .(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:من اینو نتونستم بدست بیارم.(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ)milDereD نوشته شده توسط: اون سوال که گفته بود با a , b c چند رشته ۵ حرفی میشه ساخت که ab جزوش نباشه چی میشد ؟ جواب تو گزینه ها نبود. |
بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - esn65 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
سلام اون سوال زیر مجموعه های A1,A2,A3,A4 از یک مجموعه ۴عضوی که Ai زیرمجموعهAi+1 باشه چی می شد؟ |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - sohei.la - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط:-----------------------------------------(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگه منظورت دلتا بزرگتر از ۲ باعث دور به طول دلتا میشهآره همین بود ولی گفته بود دلتا بزرگتر مساوی ۲ هست که در این صورت نادرست میشد!!!! گفته بود حداقل پس یعنی مساوی گفتنشم فرقی نداشت ک نخواد درست نشه! ینی درسته |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - milDereD - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: ان سوال که اگه یه رابطه بازتابی داشته باشیم منم هر دو زدم |
RE: بررسی سوالات گسسته IT سال ۹۳ - sohei.la - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ب.ظ)milDereD نوشته شده توسط:منم ردم هر دو درست(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: ان سوال که اگه یه رابطه بازتابی داشته باشیم |