![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - نسخهی قابل چاپ |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - farzad.arshad - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ
شاید چون قسمتی از سوالا نسبت به سالای قبل از حالت محاسباتی به حالت مفهومی و حفظی تبدیل شده، به نظر ساده میاد چون سوالای محاسباتی علاوه بر درک مفهوم مطلب و دقت در نکات ریز، نیاز به دقت در محاسبات هم داره و خیلی وقتها غلطها بر اثر اشتباه محاسباتیه باید میانگین درصدا رو دید تا واقعیت مشخص بشه اما مشترک در کل سخت تر شده بود. هم مفهومی بود و هم برخی سوالات ابتکاری بود ۲-۳ تا ای که من اصلا نمونش رو ندیده بودم و کاملا اینگنور کردم |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - tayebe68 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ
کلا با چیزی که فکر می کردم و خودمو براش آماده کرده بودم خیلی متفاوت بود به نظرم: تخصصی آسون، مدیریت متوسط، مشترک سخت فکر می کنم سوالات استاندارد تر بود ، پارسال سرجلسه تقریبا همه شوکه شده بودن، ولی امسال نرمالتر بود |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - maryam f - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ
نرم افزارش واقعا سخت بود |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mahnaz31 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ
سلام والا خوش به حالتون مث اینکه همه مشترک بالا ۵۰ زدن به نظرم مشترک سخت بود معماری هم اما تخصصی ها دمشون گرم خدا پدر کسیو بیامرزه که هوش وپایگاه وسیستم طرح کرده بود ساختمان و الگوریتم که ... بابا ما دانشجوی شریف نیستیم!!! یه خورده به بچه های دانشگاههای پایین ترم فک کنین بد نیس راستی اگه کسی جواب سوالا دستش اومد بزاره مام بفهمیم چیکار کردیم ممنون |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - hadis123 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ
man har 3 takhasosio 100 zadam fogholade rahat bood ama moshtarekaro ba shak javab dadm va memarim faghat residam 3ta soalo j bedam zabanam ke sefid gozashtam.dar kol asontar az 3sal akhir bood vali khili ghafelgir shodam. |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - alice - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ
به نظرم نسبت به سالهای دیگه خیلی متفاوت بود ولی زیاد سخت نبود |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ
یاد فیلم "بیخود و بی جهت" افتادم الان.البته ندیدمش ولی بنظرم اسمش برازنده س! |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - *afsoon* - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
زیاد سخت نبود و این یعنی درصد میانگین بالاتر از همیشه میشه به نظرم |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - shvh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: همش تقصیره دکتر قدسیه که سوالای طراحی و ساختمان انقد سخت بود..... آخه چرا؟ یه جوری سوال داده بود که فقط بچه های شریف بتونن حل کنم( اون هم دانشجو های خودش ) منم بدم میاد از این سوالااااااااا تازه خیلی هم که درست فک کنم گزینشو اشتباه میزنم !!!! میگم ۱درست داره میزنم گزینه ۱ !!! اون وقت گزینه ۱ عدد ۰ هست !!! |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - navidkom - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ
به نظر منم سوالا خوب بودن ، بجای سوالای محاسباتی وقت گیر بیشتر سوالا مفهومی بودن Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - mrsp1357 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ
من دوست ندارم شایعه پراکنی کنم ولی با توجه به اینکه طراح سوالات رو قرنطینه میکن و آزمون یه هفته افتاد عقب من احتمال میدم چون نمیتونستن طراح ها رو تو قرنطینه نگه دارن دوباره سوال طرح کردن واسه همین چون سریع باید سوالات طرح میشد احتمال خیلی زیاد از اینور و اونور سوال در آوردن واسه همین یه سری درس ها مثل گسسته و مدیریت آسون بود و یه سریع درس ها هم مثل ساختمان و طراحی قصد اذیت دانشجو رو داشتن.... بعضی از طراح ها هم دستشون درد نکنه از اینترنت کپی و پیست کردن... :دی |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - milDereD - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ)mrsp1357 نوشته شده توسط: من دوست ندارم شایعه پراکنی کنم ولی قرنطینه چیه ؟!!! اصن از این خبرا نیست که فکر کردین یه تعداد دکتر مهندس رو میندازن تو یه سلول ۱ ماه نگه میدارن که سوالا رو لو ندن فکر کن ۱% از این خبرا باشه !!! |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - hamid88 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ
قرنطینه؟ مگه سال ٤٢ شده؟ به نظرم از هر استادی چندتا سال میگیرن بعد رندم چندتاشو جدا میکنن و میازارن تو سوالا کنکور مثلاً شبکه تو بانک سوالاشون هرسال ١٠٠ سوال دارن و ٦ تاشو انتخاب میکنن به نظرم اینجور عاقلانه تر باشه |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - tayebe68 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ
سازمان سنجش رو نمی دونم دقیقا چه جوریه ! ولی طراحی سوالای پیام نور به این صورته که: یه نرم افزار مخصوص برای طراحی سوال دارن، چند تا استاد از پیام نور رو نشون می کنن! و باهاشون تماس می گیرن و بعد از کلی تعهد اخلاقی و ... که سوالات رو لو ندید، این نرم افزار رو براشون ایمیل می کنن. اساتید بعد از نصب سوالات رو وارد نرم افزار می کنن چند روز بعد باید تعدادی سوال که از طریق نرم افزار براشون ارسال شده رو تصحیح و تایید کنن، در واقع سوال و جوابای اساتید دیگه ست ، که برای اطمینان از پاسخ ها اینکار انجام میشه در نهایت چند تا از این سوالات به صورت تصادفی انتخاب میشن، جالبیش اینه که باید درجه سختی هر سوال رو هم مشخص کنند احتمالا سنجش هم مشابه همینکارو انجام میده، ولی قدیم تر که خبری از این فناوری ها نبود، واقعا اساتید رو واقعا قرنطینه می کردن |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - ladymj - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ
زبان آسون ساختمان و سیستم عامل خیلی بهتر از این میتونست باشه بقیه هم خوب |