![]() |
بررسی سوالات سیستم عامل IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
Re: RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - saturn2200 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: فرایند فرزند و پدر در کدام مشترک نیستند ؟ اونوقت heap چیه؟عایا Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk |
بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - mehdi1902 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
کلن کد بین هر دوتاشون یکیه به نظرم حرفی توش نیست :-؟ چون توی کد هم که میزنن، جفتشون یه کد رو اجرا میکنن و فقط با توجه به if هایی که میزنن توی کد باعث میشه یه کار متفاوتی بکنن شرط توی if های چین ؟؟؟؟ شرطشون روی pid هست. => میشه نتیجه گرفت که pid هاشون متفاوته البته pid و کلن id به نظرم یه چیز منحصر به فرد و غیر قابل به اشتراک گذاریه :دی حالا حال میده یه گزینه دیگه بشه من این همه تحلیل کردم ![]() |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - dzzv_13 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: کلن کد بین هر دوتاشون یکیهحالا چطوری stack رو نقض میکنی ؟!! (خدا رحم کنه فقط .. اصن الان نمیدونم درست دیدم پشته نوشته یا نه :|) پشته هر فرآیند مگه جدا نیست ؟ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - Amoojan - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: فرایند فرزند و پدر در کدام مشترک نیستند ؟ process id درست هست چون پدر و فرزند در کد و هیپ و استک که در تصویر حافظه پدر هستند،مشترکن. اصلا وقتی fork اجرا کنی یک Pid بر میگردونه. ![]() |
بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - mehdi1902 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: حالا چطوری stack رو نقض میکنی ؟!!اونو بلد نیستم نقض کنم :دی (۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: process id درست هست چون پدر و فرزند در کد و هیپ و استک که در تصویر حافظه پدر هستند،مشترکن. اصلا وقتی fork اجرا کنی یک Pid بر میگردونه.ایول. دقیقن :دی |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - dzzv_13 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: اصلا وقتی fork اجرا کنی یک Pid بر میگردونه.اشتباه نکنم توی صورت سوال هم نوشته بود کدوم گزینه در اول کار مشابه نیست !! اینی که شما میگی که دوتاشون یک آی دی دارن در اول کار اشتباه میگم اصلاح کنید |
بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
وقفه که برای اون سمافوره کاملا غلطه!من خودم زدم tsl منم min(x1xy1) زدم ولی اینطور که میگن شاید بشه max :/ من بین stack و Id شک کردم نزدم.آخه پروسس جدا stack جدا هم داره دیگه، نداره؟:؟ |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - mrdudu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: اصلا وقتی fork اجرا کنی یک Pid بر میگردونه.اشتباه نکنم توی صورت سوال هم نوشته بود کدوم گزینه در اول کار مشابه نیست !! برتری مدل نخی به فرایندی این بود در مدل نخی فقط باید کانتکس سویچ تعویض بشه براهیمن کانتکس سویچ هم همون شماره پردازش پس اون غیرمشترک :ی |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - milDereD - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: سمافور رو من زدم TSL یعنی گزینه چهار منم ۴ زدم |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - Amoojan - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: اصلا وقتی fork اجرا کنی یک Pid بر میگردونه.اشتباه نکنم توی صورت سوال هم نوشته بود کدوم گزینه در اول کار مشابه نیست !! ببین شما وقتی fork رو اجرا کنی یک پروسس جدید میسازه. اگر پروسس جدید pid جدید نداشته باشه که پروسس نیست! fork رو معمولا اینجوری مینویسن: pid = fork(); اصلا شما اینجا رو بخون. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - m_parsa11 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
این تابع fork() رو از کجای کتاب سیستم پوران یا حقیقت میتونم بخونم؟؟؟ (تازه امروز باهاش آشنا شدم :v ) |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - eli-77 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
از سوالای سیستم عامل چیز دیگه ای یادتون هست بگید لطفا |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - kh.jafarzade - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ)m_parsa11 نوشته شده توسط: این تابع fork() رو از کجای کتاب سیستم پوران یا حقیقت میتونم بخونم؟؟؟ چقدر دیر...ص ۵۸ حقیقت. |
بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - Mindhunter - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
والا بنظر من stack میشه جواب، حالا قضیه اینه آیا تا هنگامی که exec نشه آیا اصلا stackای وجود دارد یا خیر؟؟ ![]() |
RE: بررسی سوالات سیستم عامل IT 93 - minami - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
نخندینا ![]() ![]() |