شب آرزوها - نسخهی قابل چاپ |
شب آرزوها - MEHDI_M - 19 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ
ای خدای بزرگ در این شب عزیز از تو می خواهم که فرج امام زمان (عج) را برسانی و همه مانشتیها را عاقبت بخیر کنی. |
RE: شب آرزوها - Parva - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
شب آرزوها شبی که آسمانش پر از برق ستارگان است. در آن شب هر دعایی ستاره ای خواهد شد و در پهنه ی آسمان خواهد نشست. بیا ستاره های هم را نظاره کنیم و بر هر کدام آمین بگوئیم. دوستای عزیز شب آرزوها (شب جمعه اوّل ماه رجب لیلة الرَّغائب ) نزدیکه نکنه فراموشش کنیم و اما اعمال این شب : روز پنجشنبه اوّل ماه رجب رو روزه می گیریم همین پنج شنبه ما بین نماز مغرب و عشاء دوازده رکعت نماز می خونیم هر دو رکعت به یک سلام و در هر رکعت از آن یک مرتبه حمد و سه مرتبه اِنَّا اَنْزَلْناهُ و دوازده مرتبه قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَدٌ بعد اتمام نماز هفتاد مرتبه مىگوئیم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الْأُمِّىِّ وَعَلى آلِهِ و به سجده میریم و هفتاد مرتبه مىگوئیم سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ سر ازسجده برمیدارییم وهفتاد مرتبه مىگوئیم رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ اِنَّکَ اَنْتَ الْعَلِىُّ الأَعْظَمُ پس باز به سجده مىروییم و هفتاد مرتبه مىگوئیم سُبُّوحٌ قُدّوُسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ نهایتا حاجت خود را مىطلبیم که انشاءاللَّه برآورده خواهد شد. تو آرزوهاتون ارشدی های مانشتی رو فراموش نکنین. |
RE: شب آرزوها - mamani - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ
التماس دعا منم اگه رفتم حرم بچهها رو دعا میکنم[/quote] |
شب آرزوها - fatima1537 - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ
بچه ها توی شب آرزوها التماس دعا |
شب آرزوها - انرژی مثبت - ۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ
بچه ها منم خیلی التماس دعا |
شب آرزوها - esi - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
خدایا, به من آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمی توانم تغییر دهم و شهامتی تا تغییر دهم آنچه را می توانم و دانشی تا بدانم تفاوت این دو را دکتر علی شریعتی خدایا یا آرزویی را در دل من قرار نده یا اگر قرار دادی استعداد رسیدن به آن را هم به من عطا فرما |
شب آرزوها - Parva - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
باز پنجره های ملکوت به بهانه ی دیگر گشوده شد و چه عاشقانه می سراید : این الرجبیون ؟ چه خدای عاشقی که گناه می خرد و بهشت می فروشد و ناز بنده می کشد |
شب آرزوها - m-esmaili - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ
دلا امشب به می باید وضو کرد و هر نا ممکنی را آرزو کرد التماس دعا
|
RE: شب آرزوها - SaMiRa.e - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ
شب آرزوهاست...قاصدکی به دست باد دادم و عهد بسته ام تا رسیدنش به مقصد، برایت دعا بخوانم . تمام کارهایت رو به راه خواهند شد چرا که من... بهترین آرزوها را برایت به قاصدک سپردم تا به خدا برساند... امیدوارم به آرزوهاتون برسید |
RE: شب آرزوها - mamani - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ)m-esmaili نوشته شده توسط: دلا امشب به می باید وضو کرد کاش هر نا ممکنی ،ممکن بشه امشب. نمیدونم من چرا پنج شنبه غروب بیشتر از جمعه غروب دلم میگیره الانم از اون وقتاست التماس دعا |
شب آرزوها - elinaz - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ
قبول شم ((((((((((((( |
RE: شب آرزوها - Mahbanoo313 - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
دعا کنید برام امشب که به حقیقت برسم ! دعا تون کردم ... |
شب آرزوها - fatima1537 - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ
امشب هرچه خدا را صدا کنی خسته نمیشوی پس صدایش کن . او منتظر توست . منتظر شنیدن آرزوهایت ، خنده هایت ، گریه هایت ،استغفارهایت ، ندبه هایت امشب را در کنار ثانیه ها ، آمین گوی آرزوهایت میشوم ، آرزویم را دعا کن خدایا آنکس که امشب صادقانه یادم میکند هرلحظه عاشقانه یادش کن التماس دعا.... |
شب آرزوها - HighVoltage - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
کفشها... به جستجوی تو کهنه میشوند ، هر چه گشتم ، نیافتم و تو همیشه در کنار من بودی و من بی خبرترین. آرزوی بهترین ها رو براتون دارم... التماس دعای ویژه. |
شب آرزوها - fatima1537 - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ)Ferestadeh نوشته شده توسط: از شما بزرگوارانی که این متن رو میخونید می خوام که در این شب منو دعا کنید.ازشما هم التماس دعا |