تالار گفتمان مانشت
شریف یا امیرکبیر؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: شریف یا امیرکبیر؟ - PanizIr - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)AfroozSadat نوشته شده توسط:  سلام دوستان

وقتتون بخیر

من لیسانس و فوقم رو شریف بودم. انشاالله قراره دکتری هوش بدم. اما نمی دونم بین شریف و امیرکبیر کدوم رو انتخاب کنم (با فرض قبولی)

کجا بهتره؟ از نظر اخلاق استادها، و وقت و احترامی که برای دانشجوها قائل هستن، میزان سخت گیری و قوانین کلی دانشگاه، از جهت علمی و تعداد پیپیر و ...

خیلی ممنونم

فک نمیکنم کسی از هوش شریف بره امیرکبیر و راضی باشه.
شاید اونجا هستین فک میکنین بقیه دانشگاه ها بهتر باشن اما مطمئن باشین چون با سیستم شریف و استاداش آشنا هستین اونجا موفق تر خواهید بود.

شریف یا امیرکبیر؟ - Breeze - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ق.ظ

توی گرایش هوش دانشگاه امیر کبیر حرف اول رو میزنه .. بهتره لیست اساتید و هیئت علمی گرایش هوش امیرکبیر رو یه نگاه بندازید . همه از اساتید به نام و معروف جهانی هستن .

RE: شریف یا امیرکبیر؟ - AfroozSadat - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ق.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ق.ظ)Breeze نوشته شده توسط:  توی گرایش هوش دانشگاه امیر کبیر حرف اول رو میزنه .. بهتره لیست اساتید و هیئت علمی گرایش هوش امیرکبیر رو یه نگاه بندازید . همه از اساتید به نام و معروف جهانی هستن .

لیست اساتید رو توی سایت دیدم. همونطور که می فرمائید خیلی به نام هستن، فیلدهاشونم خیلی عالیه.

چیزی که اینجا منو اذیت می کنه اینه که اون استادی که بار علمیش بیشتره، احترامی که به دانشجوش می ذاره کمتره! یعنی رسما طوری رفتار می کنه که از کاری که براش انجام می دی پشیمون بشی! یا جو آزمایشگاه اونقدر رسمیه که به پادگان شبیهه، یا اونقدر رها شده که اگر ده روز هم نری کسی متوجه نمی شه!!
البته استادهای خوب زیادی توی همین هوش هستن که متاسفانه فیلدشون به من نمی خوره.

کلا این موضوع نوع برخورد استاد برام خیلی مهم شده. می خوام فضا طوری باشه که دانشجو دکتری راحت بشینه با استادش سر یک موضوع علمی گپ بزنه!
سخت گیری ها هم متعادل باشه. هم کارت دیده بشه هم این که خودت بتونی تصمیم بگیری.

شما که اونجا هستین، لطف می کنین در مورد شرایط اونجا توضیحاتی بدین؟
با توجه به ظرفیت کم پذیرش، چقدر احتمالش هست که من رو قبول کنن؟

شریف یا امیرکبیر؟ - Breeze - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ق.ظ)AfroozSadat نوشته شده توسط:  چیزی که اینجا منو اذیت می کنه اینه که اون استادی که بار علمیش بیشتره، احترامی که به دانشجوش می ذاره کمتره! یعنی رسما طوری رفتار می کنه که از کاری که براش انجام می دی پشیمون بشی! یا جو آزمایشگاه اونقدر رسمیه که به پادگان شبیهه، یا اونقدر رها شده که اگر ده روز هم نری کسی متوجه نمی شه!!
اینو کاملا موافقم .. نمیدونم واقعا دلیل و هدفشون چیه از این کار .. شاید غرور و شایدم میخوان به دانشجو ثابت کنن که هیچی نیست !! نمیدونم والله ...

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ق.ظ)AfroozSadat نوشته شده توسط:  کلا این موضوع نوع برخورد استاد برام خیلی مهم شده. می خوام فضا طوری باشه که دانشجو دکتری راحت بشینه با استادش سر یک موضوع علمی گپ بزنه!
دقیقاً .. الان معمولا اساتید ایران اینجوری نیستن . نمونه اش استاد راهنمای خودم .. اوایل که دقیقا ۱ ماه بود از آمریکا اومده بودن خیلی خیلی گرم و صمیمی بودن با دانشجوهاشون .. هیچ وقت یادم نمیره حتی اینو گفتن که به من نگید دکتر .. منو با اسم کوچیک صدا کنید ! ولی بعد از یکی دو ترم جو اونقدر روشون تاثیر گذاشت که الان جواب سلام رو هم به زور میدن !
تقصیر خودشون نیست .. جو کشور ما اینه متاسفانه ..

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ق.ظ)AfroozSadat نوشته شده توسط:  شما که اونجا هستین، لطف می کنین در مورد شرایط اونجا توضیحاتی بدین؟
با توجه به ظرفیت کم پذیرش، چقدر احتمالش هست که من رو قبول کنن؟
من امیر کبیر نیستم ولی اساتید امیرکبیر اکثراً دانشگاه ما تدریس میکنن و با سبک تدریسشون ، سخت گیریهاشون و کلاً منش و اخلاقشون خیلی آشنام .
در مورد نحوه ی پذیرشتون هم شمایی که کارشناسی و ارشدتون رو یه دانشگاه عالی خوندید و قطعا رزومه علمیتون هم باید عالی باشه ، فکر نمی کنم مشکلی در پذیرش داشته باشید . مطمئناً موفق میشید ..

شریف یا امیرکبیر؟ - eh3an2010 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ

خداییش چی فک کردی این تاپیک زدی ؟؟ ها روش جدید کلاس گذاشتنه؟؟ شدی فامیل ما که میگه پول ندارم گوشی بخرم چون دارم برج میسازم؟؟؟
ببخشدی ۶ سال شریف بودی سیر شدی ازش ،امیر کبیر برو برا تنوعم شده خوبه روحیت عوض میشه

RE: شریف یا امیرکبیر؟ - AfroozSadat - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:  خداییش چی فک کردی این تاپیک زدی ؟؟ ها روش جدید کلاس گذاشتنه؟؟ شدی فامیل ما که میگه پول ندارم گوشی بخرم چون دارم برج میسازم؟؟؟
ببخشدی ۶ سال شریف بودی سیر شدی ازش ،امیر کبیر برو برا تنوعم شده خوبه روحیت عوض میشه

مثالی که زدین خیلی متفاوته. اگر شریف خوندن براتون مهمه با یک برنامه درست و یک تلاش دو سه ماهه می شه بهش رسید. من الان هم کلاسی هایی دارم که از دانشگاه های خیلی متفاوت ارشد شریف قبول شدن.

مطمئن باشین اصلا سخت نیست و فقط یک تصمیم جدی می خواد.

این نکته رو به خودم یادآوری می کنم که خدا قرار نیست اون دنیا از ما راجع به مدرک و دانشگاهمون بپرسه. قراره از ادب و اهداف و قلب پاکمون بپرسه، و رسیدن به این هاست که خیلی سخته.

موفق باشید Smile

شریف یا امیرکبیر؟ - Breeze - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ)AfroozSadat نوشته شده توسط:  این نکته رو به خودم یادآوری می کنم که خدا قرار نیست اون دنیا از ما راجع به مدرک و دانشگاهمون بپرسه. قراره از ادب و اهداف و قلب پاکمون بپرسه، و رسیدن به این هاست که خیلی سخته.
مرسی .. خیلی حرفتون قشنگ بود ...

شریف یا امیرکبیر؟ - hoomanab - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ

من شنیدم دانشگاه تهران قوی تره. به نظر من توی سایت دانشگاه ها برید و رزومه استادها رو بخونید. توی دکترا استاد مهمه تا دانشگاه !

RE: شریف یا امیرکبیر؟ - AfroozSadat - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  من شنیدم دانشگاه تهران قوی تره. به نظر من توی سایت دانشگاه ها برید و رزومه استادها رو بخونید. توی دکترا استاد مهمه تا دانشگاه !

ممنونم، اما دانشگاه تهران ظرفیتش صفره.
استاد خیلی مهمه، دانشگاه هم مهمه (از جهت قوانین و مقررات کلی).

شریف یا امیرکبیر؟ - eh3an2010 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ)AfroozSadat نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:  خداییش چی فک کردی این تاپیک زدی ؟؟ ها روش جدید کلاس گذاشتنه؟؟ شدی فامیل ما که میگه پول ندارم گوشی بخرم چون دارم برج میسازم؟؟؟

مثالی که زدین خیلی متفاوته. اگر شریف خوندن براتون مهمه با یک برنامه درست و یک تلاش دو سه ماهه می شه بهش رسید. من الان هم کلاسی هایی دارم که از دانشگاه های خیلی متفاوت ارشد شریف قبول شدن.

این نکته رو به خودم یادآوری می کنم که خدا قرار نیست اون دنیا از ما راجع به مدرک و دانشگاهمون بپرسه. قراره از ادب و اهداف و قلب پاکمون بپرسه، و رسیدن به این هاست که خیلی سخته.

موفق باشید Smile

ما برنامه ریزیمونو کردیم کنکورم دادیم منتظره کلید هستیم تا بینم شریف لیا قتشو داره یا نه :ی
ولی ادم تو اتوبوس جلو چن تا بچه کوچولو(ما لیسانس) که شروع نمیکنه موز خوردن اونا دهنشون اب بیوفته!!(این مثالم چطور بود؟؟)

RE: شریف یا امیرکبیر؟ - AfroozSadat - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:  
(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ)AfroozSadat نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:  خداییش چی فک کردی این تاپیک زدی ؟؟ ها روش جدید کلاس گذاشتنه؟؟ شدی فامیل ما که میگه پول ندارم گوشی بخرم چون دارم برج میسازم؟؟؟

موفق باشید Smile

ما برنامه ریزیمونو کردیم کنکورم دادیم منتظره کلید هستیم تا بینم شریف لیا قتشو داره یا نه :ی
ولی ادم تو اتوبوس جلو چن تا بچه کوچولو(ما لیسانس) که شروع نمیکنه موز خوردن اونا دهنشون اب بیوفته!!(این مثالم چطور بود؟؟)

انشاالله که دانشگاه شریف قبول بشید، خودتون مثالتون رو ارزیابی کنید.

شریف یا امیرکبیر؟ - eh3an2010 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)AfroozSadat نوشته شده توسط:  
(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:  
(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ)AfroozSadat نوشته شده توسط:  

موفق باشید Smile

انشاالله که دانشگاه شریف قبول بشید، خودتون مثالتون رو ارزیابی کنید.

مرسی ، مثال خوبیه.

شریف یا امیرکبیر؟ - mammad_asir - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ق.ظ

من گرایشم هوش نیست ولی احساس میکنم از لحاظ سخت گیری ها چه علمی و چه غیر علمی دانشکده کامپیوتر امیر کبیر خیلی بد حال میگیره البته این حال گیری ها به نظر چند تا از اساتید بیشتر تو گرایش امنیت خودشو نشون میده و هوش هم یکم به این سمت میل میکنه.

RE: شریف یا امیرکبیر؟ - mary1366 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ

از نظر من باید از دانشجویان استادی که میخواید باهاشون تو امیرکبیر کار کنین پرس و جو کنید
کار سختی هم نیست اگر اینجا هستن که چه بهتر اگر نه، باید یه روز برید امیرکبیر و به آزمایشگاه اساتید مورد نظر سر بزنید و سوالاتون رو بپرسین

در رابطه با جو دانشکده و قوانین هم تا اونجایی که من میدونم از قوانین آزار دهنده دانشکده کامپیوتر اکثر دانشجویان امیرکبیری شاکین

شریف یا امیرکبیر؟ - fanisani - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ

من پلی تکنیک بودم و با اساتید هوشش زیاد برخود داشتم. داده کاوی هم شریف سر کلاس اومدم. به نظرم گروه هوش پلی تکنیک بهتره. هر گرایش دیگه ای که میگفتی میگفتم شریف. ولی هوش پلی تکنیک.
البته بگم گروه هوش بسیار بسیار تمایل دارند که از دانشجوهای خود پلی تکنیک بگیرند و حتی مقاله هم زیاد نمیتونه روشون تاثیر بزاره.
بنظرم اگه تصمیم گرفتید که امیرکبیر برید حتما حتما استاد مدنظرتون تو اون فیلد را مشخص کنید، ببینید کدوم استادا ظرفیت دارند و از حالا باهاشون ارتباط داشته باشید. خیلی اثر داره

(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ)mary1366 نوشته شده توسط:  از نظر من باید از دانشجویان استادی که میخواید باهاشون تو امیرکبیر کار کنین پرس و جو کنید
کار سختی هم نیست اگر اینجا هستن که چه بهتر اگر نه، باید یه روز برید امیرکبیر و به آزمایشگاه اساتید مورد نظر سر بزنید و سوالاتون رو بپرسین

در رابطه با جو دانشکده و قوانین هم تا اونجایی که من میدونم از قوانین آزار دهنده دانشکده کامپیوتر اکثر دانشجویان امیرکبیری شاکین

خیلی روش خوبیه