تالار گفتمان مانشت
زبان مقابل مستقل ار متن است؟ w زیر رشته aab نیست و تعداد a و b برابرند. - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ

(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط:  خواهش میکنم،مهم نیست حق با کیه مهم اینه که الان جوابش چی میشه؟ گرامرش رو بنویسیم!!!Angel

خب این مگه نمیشه رشته هایی که تعداد a با b هاش برابر باشن و رشته با b شروع بشه؟

RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - fulgent - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ

در نهایت به نظر من، این زبان مستقل از متن است که همه رشته های شامل a, b که تعداد a ها برابر تعداد b ها باشد به جز رشته ab رو می پذیرد و گرامر آن نیز:

[تصویر:  249242_50707820427750880120.jpg]
می باشد.

RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - Jooybari - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ

سلام. چه w زیررشته aab نباشه و چه aab زیررشته w نباشه زبان منظم میشه.
زبان حاصل از اشتراک دو زبان به دست میاد. زبان اول که برابری تعداد حروفه مستقل از متنه و قسمت دوم هم منظمه. زبان کلی مستقل از متنه.

RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ

(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  سلام. چه w زیررشته aab نباشه و چه aab زیررشته w نباشه زبان منظم میشه.

سلام جناب جویباری
منظم یا مستقل از متن؟ پس تعداد برابر a و b چی میشه؟ ممنونم

RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - Jooybari - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ

(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  سلام. چه w زیررشته aab نباشه و چه aab زیررشته w نباشه زبان منظم میشه.

سلام جناب جویباری
منظم یا مستقل از متن؟ پس تعداد برابر a و b چی میشه؟ ممنونم

ببخشید. موضوع طولانی شده بود صورت سوال یادم رفت. Big Grin شرط برابری تعداد رو ندیده بودم. زبان حاصل از اشتراک دو زبان به دست میاد. زبان اول که برابری تعداد حروفه مستقل از متنه و قسمت دوم هم منظمه. زبان کلی مستقل از متنه.

RE: زبان زیر مستقل ار متن است؟ - hosshah - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ

(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  موضوع طولانی شده بود صورت سوال یادم رفت. Big Grin شرط برابری تعداد رو ندیده بودم. زبان حاصل از اشتراک دو زبان به دست میاد. زبان اول که برابری تعداد حروفه مستقل از متنه و قسمت دوم هم منظمه. زبان کلی مستقل از متنه.

خیلی ممنون و متشکر
لطف کردید