![]() |
آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - masoud67 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:خب خدا رو شکر دعوا تموم شد. روی همو ببوسید و آشتی کنید و این سوال منم جواب بدید که اگه به جای اون زیرمجموعه محض ، علامت زیر مجموعه بود ، بازم همین اوضاع براش صادق بود ؟(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: فکر میکنم توضیح بیشترم بی فایده باشهبلی الان متوجه منظورتون شدم پس منظم بودن چون تحت تفاضل متقارن بستست و می شه مساوی بودن رو تحت این عملگر حساب کرد پس تصمیم پذیره ولی مساوی بودن زبان مستقل از متن تصمیم پذیر نیست مرسی که بهم ثابت کردید |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: بلی الان متوجه منظورتون شدم پس منظم بودن چون تحت تفاضل متقارن بستست و می شه مساوی بودن رو تحت این عملگر حساب کرد پس تصمیم پذیره ولی مساوی بودن زبان مستقل از متن تصمیم پذیر نیست مرسی که بهم ثابت کردیداء درست شد ![]() خواهش میکنم (۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: خب خدا رو شکر دعوا تموم شد. روی همو ببوسید و آشتی کنید و این سوال منم جواب بدید که اگه به جای اون زیرمجموعه محض ، علامت زیر مجموعه بود ، بازم همین اوضاع براش صادق بود ؟ داداش خب سوالای سخت میپرسی دیگه ![]() الان جوابا رو میدونی و توضیح میخوای یا اصلا نمیدونی؟ مثلا همون سوال اولت نمیدونی جواب چیه؟ |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:خب خدا رو شکر دعوا تموم شد. روی همو ببوسید و آشتی کنید و این سوال منم جواب بدید که اگه به جای اون زیرمجموعه محض ، علامت زیر مجموعه بود ، بازم همین اوضاع براش صادق بود ؟(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: فکر میکنم توضیح بیشترم بی فایده باشهبلی الان متوجه منظورتون شدم پس منظم بودن چون تحت تفاضل متقارن بستست و می شه مساوی بودن رو تحت این عملگر حساب کرد پس تصمیم پذیره ولی مساوی بودن زبان مستقل از متن تصمیم پذیر نیست مرسی که بهم ثابت کردید کار غیر اخلاقی ![]() ![]() ![]() ![]() زیر مجموعه محض مگه نمی شه همه مجموعه ها به غیر از خود مجموعه اصلی یا رشته اصلی پس بازم فرقی نمی کنه!:/ |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - masoud67 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: داداش خب سوالای سخت میپرسی دیگهمن که همه سوالارو بلدم ، دارم شماها رو امتحان میکنم ![]() سوالای من سخت نیست، سوالای من بیشتر چرت و پرته. یه جورایی غیر استاندارده. سوال اول را هم نمیدونستم چیه. تو کتاب بانک تست پارسه بود. گفته بود منظمه ولی تو صورت سوال مستقل نبودنش را تایید کرده بود. منم دیگه مخم نمیکشید که آخرش یعنی چه. الان در مورد دومی این تو ذهنمه که اگه علامت زیر مجموعه باشه پس رشته اول را میتونیم لاندا یا اصلا تهی بگیریم و رشته دوم هم هر چی دلش خواست باشه. حتی واسه زبان لاندا و تهی هم جواب میده. ولی شک دارم. به قول بزرگان : پرسیدن عیب نیست، شک داشتن به چیزی که میدونی عیبه ![]() (۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: کار غیر اخلاقیاین نظر منه که اگه زیرمجموعه محض باشه، اگر فرضا زبانمون لاندا باشه، ما وقتی رشته w1 را لاندا میگیرم دیگه w2 را نمیشه لاندا گرفت چون حتما باید یه چیزی باشه بزرگتر از لاندا ولی وقتی زیر مجموعه باشه، بدترین حالت زبانمون میشه لاندا و اگر w1 را لاندا بگیریم w2 را هم میشه لاندا گرفت چون w2 میتونه بزرگتر مساوی w1 باشه. و حس میکنم اگر اینجوری باشه، زبان منظم در بیاد میخوام بدونم اصلا این چیزی که من تو ذهنمه درسته یا نه. بدجور داره گیجم میکنه |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ
این نظر منه که اگه زیرمجموعه محض باشه، اگر فرضا زبانمون لاندا باشه، ما وقتی رشته w1 را لاندا میگیرم دیگه w2 را نمیشه لاندا گرفت چون حتما باید یه چیزی باشه بزرگتر از لاندا ولی وقتی زیر مجموعه باشه، بدترین حالت زبانمون میشه لاندا و اگر w1 را لاندا بگیریم w2 را هم میشه لاندا گرفت چون w2 میتونه بزرگتر مساوی w1 باشه. و حس میکنم اگر اینجوری باشه، زبان منظم در بیاد میخوام بدونم اصلا این چیزی که من تو ذهنمه درسته یا نه. بدجور داره گیجم میکنه ببخشید دارید منو هم گیج می کنید :/ حالا حرف منو که قبول نداشتید ولی این عکس از pdf پارسه در مورد سوال اصلی و زیر مجموعه : اگر یه شرط دیگه بهش اضافه کرده بود که فقط یه زیر رشته پیدا بشه که توش صدق کنه اونوقت حرف شما درست بود ولی الان باید همه رو چک کنیم که اونوقت واسه دوتاش میشه غیر مستقل از متن! |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: میخوام بدونم اصلا این چیزی که من تو ذهنمه درسته یا نه. بدجور داره گیجم میکنه یه پیشنهاد برادرانه سوال رو ولش کن برو تالیفیه؟ اگه تالیفیه که اصلا تاپیک رو هم حذف کن ![]() |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - masoud67 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: ببخشید دارید منو هم گیج می کنید :/ممنون. اینجا علامت زیرمجموعه محضه. و منم شکی توش نمیبینم. ولی الان سوالم این شد که اگرعلامت زیر مجموعه بود چی میشه نه علامت زیرمجموعه محض. در ضمن من حرف شما رو بیشتر از این جدول پارسه قبول دارم. این جدول تو کتاب نظریه پارسه هست که من خودم یه چیزی حدود ۱۰ تا غلط توش پیدا کردم و هر چی هم پیدا نکردم بیخ ریشه نویسنده . (۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:نه الان نمیشه حذفش کنم. آخه از آقای جویباری هم خواستم بیاد جواب بده. بذار اول جواب بده ، به یه نتیجه ای برسیم ، بعد برای خدمت به دانشجوهای سال بعد که با این تاپیک گیج نشن، میزنم حذفش میکنم که یه ثوابی هم کرده باشیم(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: میخوام بدونم اصلا این چیزی که من تو ذهنمه درسته یا نه. بدجور داره گیجم میکنه |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ
اینم عکس در مورد سوال اصلی دوبار گذاشتم نمی دونم آخرش upload می شه یا نه! |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - masoud67 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: اینم عکس در مورد سوال اصلی دوبار گذاشتم نمی دونم آخرش upload می شه یا نه!عکس اومد. تشکر |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ
[/quote] من دیشب که با استادم که دکترای دانشگاه شریف هستن و خوراکشون نظریه و کامپایلر نوشتن هست در مورد سوال ۵۶ سال ۹۲ نظریه گفتن چون گفته زیر رشته ای و محدودش کرده میشه منظم ولی به طور کلی جواب غیر مستقل از متن هست به خاطر حرف اوشونم من مطمئنم هر دوتاش میشه غیر مستقل از متن چون نمی تونیم به یه زیر رشته کفایت کنیم و باید همه زیر رشته ها رو چک کنیم!!دیگه خود دانید!:/مثال شما هم در مورد یه زیر رشته بود! |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: نه الان نمیشه حذفش کنم. آخه از آقای جویباری هم خواستم بیاد جواب بده. بذار اول جواب بده ، به یه نتیجه ای برسیم ، بعد برای خدمت به دانشجوهای سال بعد که با این تاپیک گیج نشن، میزنم حذفش میکنم که یه ثوابی هم کرده باشیمحله چشاته ![]() (۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: من دیشب که با استادم که دکترای دانشگاه شریف هستن و خوراکشون نظریه و کامپایلر نوشتن هست در مورد سوال ۵۶ سال ۹۲ نظریه گفتن چون گفته زیر رشته ای و محدودش کرده میشه منظم ولی به طور کلی جواب غیر مستقل از متن هست به خاطر حرف اوشونم من مطمئنم هر دوتاش میشه غیر مستقل از متن چون نمی تونیم به یه زیر رشته کفایت کنیم و باید همه زیر رشته ها رو چک کنیم!!دیگه خود دانید!:/مثال شما هم در مورد یه زیر رشته بود! ![]() یه ذره دیگه فکر کنم مخم میترکه مصیبت میشه ۳/۷% اینقدر ارزش نداره ![]() |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - Jooybari - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ
سلام. یکی میتونه بگه سوال چی میخاد؟ ![]() |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - maryam.raz - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
تو این دوتا عکس اون زبان شماره ۲۶ مستقل از متنه درسته؟ |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: تو این دوتا عکس اون زبان شماره ۲۶ مستقل از متنه درسته؟ من که میگم نیست شما تساویشون رو میتونی تشخیص بدی با پشته ولی یکسان نبودنشو چجوری میخوای تشخیص بدی؟ (۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. یکی میتونه بگه سوال چی میخاد؟ سلام آقای جویباری ما که سوالمون فقط منظم یا مستقل بودنش نیست همه این سوال ها رو هم داریم. الان هرکسی خودش یه فرضی کرده سوال رو حل کرده حالا منتظر فن آخره استادیم ![]() |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - masoud67 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: تو این دوتا عکس اون زبان شماره ۲۶ مستقل از متنه درسته؟درسته مستقله. این یه دونه از اشتباهات این جدول هست. فکر کنم یه سوال به این شکل تو کنکور ۹۱ بوده (۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: من که میگم نیستداداش هست. یعنی به طرز عجیبی اون شماره ۲۶ مستقل از متنه. تو کتاب لینز هست. این سوال سال ۹۱ بوده اگه اشتباه نکنم. و تو مانشت در موردش زیاد بحث شده (۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. یکی میتونه بگه سوال چی میخاد؟پس اینطور که معلومه این اصلا زبان نبوده. هر چند تو سوالی که من دیدم گفته زبان این عبارت مستقل از متن نیست ![]() |