|
|
سوال ۳۷ ساختمان ۹۲ آی تی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: سوال ۳۷ ساختمان ۹۲ آی تی - hosshah - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: از هر دوی شما ممنون و سپاسگذار هستم خواهش میکنم ولی من کاری نکردم جناب مسعود همه کاره بود حالا آقا مسعود من یه سوال فنی بپرسم پیاده سازیه ساختمان داده هیپ توی کامپیوتر مگه نمیتونه به صورت آرایه باشه؟ خب اگه ما یه آرایه هیپ داشته باشیم و همه عملیات رو روی همین انجام بدیم نمیشه؟؟؟ |
RE: سوال ۳۷ ساختمان ۹۲ آی تی - masoud67 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: حالا آقا مسعود من یه سوال فنی بپرسمچرا میشه. شما از کامپیوتر جون بخواه. درخت یا تو آرایه پیاده میشه و یا تو لیست پیوندی. پس هیپ را میشه آورد تو آرایه ولی این هیپی که میاد تو آرایه لزوما مرتب نیست. و اگر مرتبش کنی ، دیگه اون درخت هیپی که تو ساختار شکل هست نخواهد بود |
RE: سوال ۳۷ ساختمان ۹۲ آی تی - hosshah - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: چرا میشه. شما از کامپیوتر جون بخواه. آره درسته مرتب نیست اما قبول داری باز هم با همون logn میشه یه عنصر رو تو این آرایه پیدا کرد؟ |
RE: سوال ۳۷ ساختمان ۹۲ آی تی - mehdi.m2 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: اما اگر ندونیم اون کلید دقیقا کجاست اول باید پیداش کنیم و بعد حذف کنیم که مرتبه جستجو میشه n چون توی هیپ مرتبه جستجو میشه n خب بعد اینکه جستجو کردیم حذف کردیم نباید هیپ مرتب کنیم؟ Sent from my ST18i using Tapatalk 2 [/quote] اینجا گفته اعداد دلخواه a1,...,an توی برگ ها هستن پس با توجه به صورت سوال وقتی می گه حذف عنصر دلخواه مثلا ما a5 رو حذف می کنیم بعد از حذف اخرین عنصر رو جای اون مقدار که حذف کردیم می زاریم و با logn مقایسه (فقط توی اون قسمت که حذف رو انجام دادیم به سمت بالا و اخرین عنصر(می شه ۲logn=Ologn) مقایسه ها رو انجام می دیم) ساختمان داده مثل قبل می مونه دقت کنید این minheap نیست فقط شبیه اون هستش. |
RE: سوال ۳۷ ساختمان ۹۲ آی تی - hosshah - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: آره درسته مرتب نیست اما قبول داری باز هم با همون logn میشه یه عنصر رو تو این آرایه پیدا کرد؟ ولش کن جواب نده آدمیزاده دیگه سوتی میده
|
RE: سوال ۳۷ ساختمان ۹۲ آی تی - saminmir - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:(14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: اما اگر ندونیم اون کلید دقیقا کجاست اول باید پیداش کنیم و بعد حذف کنیم که مرتبه جستجو میشه n چون توی هیپ مرتبه جستجو میشه n اینجا گفته اعداد دلخواه a1,...,an توی برگ ها هستن پس با توجه به صورت سوال وقتی می گه حذف عنصر دلخواه مثلا ما a5 رو حذف می کنیم بعد از حذف اخرین عنصر رو جای اون مقدار که حذف کردیم می زاریم و با logn مقایسه (فقط توی اون قسمت که حذف رو انجام دادیم به سمت بالا و اخرین عنصر(می شه ۲logn=Ologn) مقایسه ها رو انجام می دیم) ساختمان داده مثل قبل می مونه دقت کنید این minheap نیست فقط شبیه اون هستش. [/quote] اگه صورت سوال خوب بخونید گفته هر گره داخلی مقدار کوچیکترین فرزندش را نگه میدارد پس از حذف عنصر دلخواه از مرتبه logn میشه.. |