![]() |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - Good! - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ
منم فکر میکنم کامپیوتر افتادم همون دانشگاهی که برای کارشناسی آزاد امتحان دادم ![]() "یادداشت نمودن جواب پاسخها برای اطلاع خود جداً پرهیز نمایند" ینی نمیشه جوابا رو با خودمون بیاریم بیرون؟ ![]() |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - Fot30 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
چرا زده ۲ دفترچه و مدت ۲۳۰ دقیقه؟ زمانش با پارسال فرق نکرده؟ یعنی تعداد سوالات تخصصی از ۱۶ تغییری نکرده؟ چرا ؟ ضریبش ۴ شده،با ۱۶ سوال؟!!!! |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - mehdi.m2 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: چرا زده ۲ دفترچه و مدت ۲۳۰ دقیقه؟یکی از خوبی های سازمان رنجش اینه که یه سری سورپرز هم برای جلسه امتحان داره تعداد سوالات فقط سرجلسه امتحان مشخص می شه زمانش با پارسال فرقی نکرده پارسال ایتی زمانش فرق نکرده بود وقتی رفتیم سرجلسه کنکور سوالات از ۹۵ تا به ۱۰۵ تا افزایش پیدا کرده بود بدون این که قبلا اطلاع رسانی کنن خوب شود من برای تفریح رفته بودم اصلا نمی دونستم سولات چندتا هستن وقت چقدره بعدا فهمیدم ![]() پس امادگی اینو داشته باشید سرجلسه امتحان تعداد سوالات فرق کرده باشه |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - milDereD - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ
حوزه علوم تحقیقات نبوووووووووووود ؟ علوم تحقیقات بشین بریم |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - eh3an2010 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
بچه ها این سایت کوفتیش که اصلا وا نمیشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |