|
|
وابستگی چند مقداری - نسخهی قابل چاپ |
RE: وابستگی چند مقداری - e.shrm - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: ولی به نظر من چون گفته امکان دارد گزینه ۴ درسته....اینم یه تحلیله! سوال ادبیات فارسی
|
RE: وابستگی چند مقداری - hosshah - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: ولی به نظر من چون گفته امکان دارد گزینه ۴ درسته....والا به نظر من که ۱ همیشه برقراره میشه یه مثال بزنید که برقرار نباشه؟ (۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ق.ظ)Naeim نوشته شده توسط: مطمئنید گزینه ۱ غلطه؟مطابق کتاب پارسه و کتاب رانکوهی بله گزینه ۱ غلطه. میشه یه شرایطی رو مثال بزنید که این قضیه رو رد کنه؟ چون من هرجور در نظر میگیرم این داستان برقراره |
|
RE: وابستگی چند مقداری - fulgent - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ
ولی به نظر من نظر طراح همین بوده! که شما بگید خب امکان این ها هست و اتفاقا اکثر مواقع این گزینه ها اتفاق می افته و در موارد کمتری مثال نقض پیدا میشه...پس به نظر من اگر به اکثریت مواقع هم بگیریم میشه گزینه ۴ رو درست در نظر گرفت
|
RE: وابستگی چند مقداری - e.shrm - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: ولی به نظر من چون گفته امکان دارد گزینه ۴ درسته....والا به نظر من که ۱ همیشه برقراره میشه یه مثال بزنید که برقرار نباشه؟ میشه یه شرایطی رو مثال بزنید که این قضیه رو رد کنه؟ چون من هرجور در نظر میگیرم این داستان برقراره [/quote] راستش به مثالش فکر نکردم. ولی احتمال مشکل مواقعی به وجود میاد که شرط دوم وابستگی چند مقدار نقض بشه. برای a---->>b شرط دوم اینه که رابطه بین a و b مستقل از رابطه بین a و R-b باشه. یعنی اگه مثالی که میزنید باشه : a--->>b و b---->>c و بخواید نتیجه بگیرید a---->>c ، مطابق قانونی که گفتم رابطه بین a و c باید مستقل از رابطه بین a و R-c باشه ، و این یعنی مستقل از b باشه . اگه نباشه چند مقداری نیست/ در مورد صحت این تحلیل کاملا مرددم. ولی در مورد لزوم وجود این شرط مطمئنم. |
RE: وابستگی چند مقداری - hosshah - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: راستش به مثالش فکر نکردم. ولی احتمال مشکل مواقعی به وجود میاد که شرط دوم وابستگی چند مقدار نقض بشه. برای a---->>b شرط دوم اینه که رابطه بین a و b مستقل از رابطه بین a و R-b باشه. یعنی اگه مثالی که میزنید باشه : a--->>b و b---->>c و بخواید نتیجه بگیرید a---->>c ، مطابق قانونی که گفتم رابطه بین a و c باید مستقل از رابطه بین a و R-c باشه ، و این یعنی مستقل از b باشه . اگه نباشه چند مقداری نیست/ در مورد صحت این تحلیل کاملا مرددم. ولی در مورد لزوم وجود این شرط مطمئنم. مرسی اینجوری من فکر میکنم گزینه ۲ هم درست نیست چون به ازای C-B جواب اگر X باشه به نظرم هنوز وابستگیه B->->X برقراره و اینجوری باز هم شرط دوم نقض میشه. اشتباه میکنم؟ |
|
RE: وابستگی چند مقداری - hoomanab - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: وابستگی چند مقداری - e.shrm - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:دقیقا نو این کتاب ها که گفتم هم همینا نوشته شده. پس شما حرف منو تایید میکنید؟ یعنی فقط ۲ درسته؟ |
|
RE: وابستگی چند مقداری - hoomanab - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ
من گزینه ۱ و ۳ رو تا حالا جایی ندیدم. فکر میکنم ۲ درست باشه Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
RE: وابستگی چند مقداری - ka arman - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ
ی نکته دیگه ای که هست اینه که اگر b زیر مجموعه a باشد بدون شک رابطه ی تعدی برقراره اینو من از جواب یکی از سوالای مهندسی ۷۲ برداشت کرم... |
RE: وابستگی چند مقداری - e.shrm - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:نه . برداشتتون اشتباهه. این قانون نمیگه نباید رابطه ای وجود داشته باشه. داره میگه باید بدون وجود اون رابطه هم وابستگی اول قابل استنتاج باشه. یعنی مستقل باشه.(15 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: راستش به مثالش فکر نکردم. ولی احتمال مشکل مواقعی به وجود میاد که شرط دوم وابستگی چند مقدار نقض بشه. برای a---->>b شرط دوم اینه که رابطه بین a و b مستقل از رابطه بین a و R-b باشه. یعنی اگه مثالی که میزنید باشه : a--->>b و b---->>c و بخواید نتیجه بگیرید a---->>c ، مطابق قانونی که گفتم رابطه بین a و c باید مستقل از رابطه بین a و R-c باشه ، و این یعنی مستقل از b باشه . اگه نباشه چند مقداری نیست/ در مورد صحت این تحلیل کاملا مرددم. ولی در مورد لزوم وجود این شرط مطمئنم. |
RE: وابستگی چند مقداری - hosshah - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: نه . برداشتتون اشتباهه. این قانون نمیگه نباید رابطه ای وجود داشته باشه. داره میگه باید بدون وجود اون رابطه هم وابستگی اول قابل استنتاج باشه. یعنی مستقل باشه. ممنون |
RE: وابستگی چند مقداری - هاتف - ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
نقل قول: تو کتاب امسال مقسمی گزینه یک دقیقا جز خواص چند مقداری ذکر شده ...آره خب منم اینو دیدم. خانم شرمی اگر شما ثابت کردید که این درست نیست، من رو مجبور کردید توی همین چند روز باقی مونده یه جزوه دیگه پیدا کنم دوباره از صفر بخش نرمالسازی رو بخونم! الان به کل چیزهایی که از کتاب آقای مقسمی خوندم شک کردم
|
RE: وابستگی چند مقداری - e.shrm - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:نقل قول: تو کتاب امسال مقسمی گزینه یک دقیقا جز خواص چند مقداری ذکر شده ...آره خب منم اینو دیدم. ![]() منم متخصص پایگاه داده نیستم! ولی کتاب مرجع و هم این لینکی که دوستمون دادند داره اینو میگه. و اون بالا هم توضیح دادم وابستگی چند مقداری شرایطش چیه. باز هم نمیدونم. دیگه این سوال خودم بود مثلا! ![]() من مقسمی هم دارم خودم. نگاه کردم ، بخش نرمال سازیس مورد غلط چشمگیری نداره. |
|
RE: وابستگی چند مقداری - nazanin2020 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ
مدرسان گزینه ۲ رو داره،مقسمی ۱ ![]() نمیدونم کدومشون درسته
|
RE: وابستگی چند مقداری - e.shrm - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: مدرسان گزینه ۲ رو داره،مقسمی ۱ دم مقسمی گرم کلا متفاوته.دو میشه. مطمئن شدم دیگه خودم. |