![]() |
سوال و جواب در مورد ویروس های کامپیوتری - نسخهی قابل چاپ |
آنتی ویروس - hsh88 - 12 فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ ب.ظ
سلا بچهها من kaspersky را نصب کردم (از iransetup site دانلود کردم)اما بلوک شده!سایت رو هم بهش شناسوندم توی تنظیمات اما حل نشد -کسی فایل آپدیتشو داره به من بده؟یه ویروس گرفته که فایل های hidden رو به هیچ وجه نشون نمیده چیکار کنم؟! |
RE: آنتی ویروس - polarisia - 12 فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ ب.ظ
باید license key بهش بدی. بعد میتونی update کنی! برای دادن کلید هم: اول dc شی و به بخش license manager بری و activate new license رو بزنی. تو صفحه که باز میشه اینو وارد کن (مطمئن باش که به اینترنت وصل نیستی): KCAKC-RK7TJ-X4WKF-R222E بعد یه چیزی میاد ok کن. بعد روی browse کلیک کن و فایل کلید مناسب رو انتخاب کن. من چندتا کلید attach کردم. |
آنتی ویروس - hsh88 - 12 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ
»ن وقتی activate new lisnese رو میزنم چیزی نمیاد که اون کد را بزنم اما ائن کلیدایی که دادین را یکیشو browse کردم قبول کرد و از حالت بلاک در اومد به هر حال مرسییی فعلا حله! |
آنتی ویروس - arshad91 - 13 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ق.ظ
من دیدم با یه برنا مه ای اسمش فکر کنمusb show بود فایلها برگردوند اما ویروس نگرفت |
سوال و جواب در مورد ویروس های کامپیوتری - hsh88 - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ
بچه های یاهو مسنجرم میپره وقتی دکمهی ورود را میزنم به علاوه اینکه اون موقعی که ویندروز بالا میاد این ارور را میده که عکسش راضمیمه کردم+ اینکه تیک show hidden dfolder غیر فعال شده با رجیستری هم نتونستم مشکل را حل کنم!چکار کنم؟حوصله یه ویندوز دوباره ندارم! |
این ویروس چیست؟ - polarisia - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
این ویروس چیست؟ - hsh88 - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ
اسکن کرد اما کد اکتیو license key میخاد داریدش؟ nabud? |
این ویروس چیست؟ - polarisia - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ق.ظ
نه متاسفانه کلید ندارم. فقط یه سرچ زدم اینارو پیدا کردم، گفتم شاید بدرد بخوره! |
در مورد آنتی ویروس AVG - Msccom - 05 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ ب.ظ
سلام چطوری میشه تنظیمات آپدیت اتوماتیک این آنتی ویروس وغیر فعال کرد و دستی آپدیتش کرد. |
ویروس new folder - ahmad8726 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ق.ظ
ازدوستان خواهش میکنم یه روش برای از بین بردن دستی ویروس new folderr معرفی کنن |
ویروس new folder - هاتف - ۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ
سلام البته این ویروس نیست، یه کرمه. من خیلی دوستش دارم طراحش، ایده فوق العاده ای داشته، اینقدر قدیمی هست که هر آنتی ویروس معمولی بتونه حذفش کنه. اما پیشنهاد من برای اینکه سریع کارتون راه بیوفته: Malwarebytes Anti-Malware از اینجا دانلود کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ویروس new folder - hsh88 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یکی از دوستانم با همین راه حل گفته شده در لینک مشکل حل شد. |
ویروس new folder - summer_66 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ ب.ظ
من هم با این مشکل مواجه شده بودم و چند نوع آنتی ویروس استفاده کردم اما فایده نداشت. تا حدی وضعیت سیستمم حاد شده بود که حتی اجازه نصب به بعضی آنتی ویروسها نمیداد. اما Nod32 به راحتی نابودش کرد. |
ویروس new folder - ahmad8726 - 02 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ب.ظ
ممنون از دوستان مشکل با nod32 حل شد |
ویروس new folder - Parva - 04 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ
Nod32 حلال خیلی از مشکلاته دقیقا منم همین مشکل رو داشتم پارسال که Nod32 حلش کرد. |