![]() |
سوال کنترل جریان سال۹۲ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: سوال کنترل جریان سال۹۲ - abji22 - 05 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
خب یعنی درشرایطی ازاین فرمول استفاده کنیمu=w(1-pf)/1+2a و در چه شرایطی این فرمولu=w/ws(1-h/L)1-pf/1+(w-1)pf هردوشم واسه وقتیه که خطا هست میشه واضح اینو برام توضیح بدید؟ |
RE: سوال کنترل جریان سال۹۲ - explorer - 05 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: خب یعنی درشرایطی ازاین فرمول استفاده کنیمu=w(1-pf)/1+2aهنو از پارسال درگیر این سوالی؟؟ پارسالام گفتم دیگه نخوندی زمانی که توی سوالمون از هدر حرف زده بود از فرمولی که H داره استفاده کن |
RE: سوال کنترل جریان سال۹۲ - abji22 - 05 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ
والا من اینکارو میکنم جوابای حقیقت یجور دیگس وقتی حرفی ازHنزده ازفرمول دوم استفاده کرده و Hرو صفرداده ![]() |
RE: سوال کنترل جریان سال۹۲ - ۲۴۷۱ - ۰۶ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۰۵ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: والا من اینکارو میکنم جوابای حقیقت یجور دیگسمیشه شما یکی از سوالاتی رو که مشکل دارید اینجا بذارید؟ اینطوری راحتتر میشه کمکتون کرد . |
RE: سوال کنترل جریان سال۹۲ - abji22 - 06 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خب سوال اول و دومی چه فرقی دارن که از دو روش حل کرده؟Hرو که نداده چرا از فرمولHحل کرده؟ سوال سومی هم اینکه از کجا بفهمم Wرو با WSمقایسه کنم یا ۱+۲a? |
RE: سوال کنترل جریان سال۹۲ - ۲۴۷۱ - ۰۷ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: بسیار خب . در مورد دو سوال اول : میدونیم که هر وقت در مسئله از حداقل یکی از موارد زیر نام برده شد باید از فرمول دوم استفاده کنیم : وقوع خطا در کانال ، سربار انتقال ACK ، سربار Header و Trailer ، سربار زمان پردازش در مسئله ۱۵ به ما مقدار خطای بیت (Pbit) را داده ( یعنی وقوع خطا در کانال). بنابراین از فرمول دوم استفاده می کنیم . یعنی : کد: Tf/T0 (1-H/L) (1-Pf) کد: ۱/۱+۲a (1-Pf) خب جواب در اینجاست : اگر ما از فرمول دوم استفاده کنیم باید T0 را بدست بیاریم. یعنی : کد: T0 = Tf + 2Tp + TAck + 2Tprocess کد: T0 = Tf + 2Tp حالا اگر به اثبات فرمول Us&w = 1/1+2a نگاهی بیندازیم (بالای صفحه ۱۷۸ کتاب پارسه) به نکته آشنایی برمیخوریم.در بخشی از این اثبات آمده است :Tf/Tf+2Tp یعنی همون Tf/T0 . بنابراین باید بدونیم هر وقت در مسئله به ما سربار انتقال ACK و سربار زمان پردازش (Tprocess) داده نشد پس : کد: Tf/T0 = 1/1+2a اما در مورد سوال ۳۳ : در حل مسائل Go-Back-N و Selective Repeat هر وقت در صورت سوال حداقل یکی از موارد زیر داده شد باید از فرمول دوم استفاده کنیم : سربار ACK ، سربار Header ، زمان پردازش . در این مسئله اندازه فریم های ACK داده شده ( LAck=16Byte ) . بنابراین به راحتی به سراغ فرمول دوم می رویم . ببخشید اگه طولانی شد . امیدوارم مشکلتون حل شده باشه . به امید موفقیت هممون ![]() ![]() |
RE: سوال کنترل جریان سال۹۲ - abji22 - 07 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
خیییییلی عالی |
RE: سوال کنترل جریان سال۹۲ - saba.92 - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: آره واسه خطاست دیگه اون [tex]w(s)[/tex] رو چطور بدست میاریم ؟ |
RE: سوال کنترل جریان سال۹۲ - Saman - 06 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ق.ظ
با توجه به این که پروتکل Go Back N ARQ مدر نظر است باید نسبت W را با ۱+۲a بسنجیم : داریم : برای مقدار W هم دقت کنید که در سوال از "شماره ترتیب سه بیتی" گفته و با توجه به این که با سه بیت هشت حالت داریم و اندازه پنجره در GBN برابر W+1 است در کل اندازه پنجره برابر ۷ میشود. [tex]1 2\alpha=1 2\times\frac{T_p}{T_f}=1 2\times\frac{130\times10^{-3}}{\frac{2500\times8}{10^6}}=14[/tex] پس داریم : [tex]W<1 2\alpha[/tex] حال رابطه ی زیر را برا محاسبه ی راندمان و کارایی داریم : [tex]R_e=U\times R\: =(\frac{w}{1 2\alpha}\times\frac{1-p_F}{1 (w-1)\: p_F})\times R\: =(\frac{7}{14}\times\frac{1-10^{-4}}{1 (7-1)\times10^{-4}})\times10^{-6}\cong500\: kbs[/tex] این سوال رو به این جهت حل کردم که میشد با توجه به فاصله ی زیاد گزینه ها ، کلا خطا رو نادیده گرفت و نیمی از فرمول رو حذف کرد و به راحتی جواب رو به دست آورد.(نکته داشت) |