|
|
سوال ۶۹ پایگاه داده ای تی ۹۱ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: سوال ۶۹ پایگاه داده ای تی ۹۱ - mohammad.ardeshiri - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
دفترچه کنکوری که ما دیدیم اینو میگفت دیگه نمیدونم کتابای شما چی میگه ![]() بچه ها چه نکات باحالی ایجاد میکنن به خود روحانی بنده خدا بگی گرخیدن میگیره |
RE: سوال ۶۹ پایگاه داده ای تی ۹۱ - explorer - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: دفترچه کنکوری که ما دیدیم اینو میگفت دیگه نمیدونم کتابای شما چی میگه تصویری که دوستمون گذاشته توی اون پستهای اوله از کتاب روحانی هستش منم روحانی دارم و کتاب مجموعه تست سنجش هم دارم که از خود سنجش گرفتم و دقیقا همین صورت سوالی که مطرح شده توی کتاب سنجش هم هس دیگه حالا صحت این نوشته ها با خودتون |
|
RE: سوال ۶۹ پایگاه داده ای تی ۹۱ - niloofar_68 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
mohammad.ardeshiri اصن تو خدا خوبه؟ اینم اسکن اصل دفترچه اونی که تو گذاشتی هم که حالا خوبه دفترچه نیست و کتابه. صورت مساله عوض کردن که هنر نیست بنده خدا. حالا اگه جواب قانع کننده ای واسه سوال داری بفرمایید استفاده می کنیم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سوال ۶۹ پایگاه داده ای تی ۹۱ - mohammad.ardeshiri - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)niloofar_68 نوشته شده توسط: mohammad.ardeshirilol ![]() ![]() آره دیگه ولی شما زیاد حرص نخور ....... ترجیح میدم جواب شمارو به دایورت موکول کنمبنا به گفته explorer که گفتن چند مقداریه با دید چند مقداری نگاش کردم دیدم این سوال حتی اگه وابستگی چند مقداری هم باشه جوابش همونه طبق قانون انعقاد اگه وابستگی چند مقداری a->->b باشه و وابستگی تابعی y->s هم باشه و s زیر مجموعه b باشه و اشتراک b و y هم تهی باشه نتیجه میشه a->s ![]() امیدوارم جوابتنو گرفته باشین از اونای که از پست قبیلم ناراحت شدن معذرت میخوام قصد خواستی نداشتم شاید لحنم بد بود ول نخواسته بود ولی بازم میگم اون وابستگی تابعیه
|
|
RE: سوال ۶۹ پایگاه داده ای تی ۹۱ - hoomanab - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ
کافیه یک جدول بکشید که اون شرطا رو داشته باشه. لازم به فرمول حفظ کردن نیست. Sent from my SM-T210R using Tapatalk |