تالار گفتمان مانشت
[دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - explorer - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ

(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:  explorer گرامی در صورتی که برات مقدور بود آزمون سوم مدرسان رو هم برامون آپلود کن، البته یه خورده زود بهمون برسون تا بتونیم قبل از کنکور تستهاشو بررسی کنیم. بازم بخاطر کارت ممنونم ازت.
موفق باشی

چشم ایشالا در اسرع وقت آپلود میکنم

[دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - mosiengineer - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ق.ظ

میشه رتبه هاتونو تو این آزمونا بگید؟
میخام مقایسه کنم ببینم در چه حدی امHuh
من توی ماهان ثبت نام کردم رتبه هام به ترتیب اینطوریه:
۷۴Dodgy
۲Smile
۱Smile
۴Smile
۷Smile
۸Smile
۷۹Exclamation

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - hoomanab - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ

۱۸۰، ۱۵۰، ۴۰، ۴، ۴۰، ۱/۹۰

Sent from my SM-T210R using Tapatalk

[دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - hamid3pich - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ

داداش ایشالاااااا بیای همینجا کارنامتو بذاری که رتبه برتر شدی بخدا. دمت گرم

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - msalehi1991 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ق.ظ

(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  آزمون ۱۰۰% دوم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یا حق.

خیلی ممنون لطف کردی Smile
میشه درصدای رتبه ۱ رو هم بگین؟!Blush

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - explorer - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ق.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ق.ظ)msalehi1991 نوشته شده توسط:  
(29 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  آزمون ۱۰۰% دوم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یا حق.

خیلی ممنون لطف کردی Smile
میشه درصدای رتبه ۱ رو هم بگین؟!Blush

۱شبکه
[attachment=15020]

[دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - explorer - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ

اینم آزمون آخری و والسلام

در پناه حق

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - ka arman - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ب.ظ

(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  اینم آزمون آخری و والسلام

در پناه حق

دمت خیلی خیلی گرم....

[دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - rahimentezari - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ

میشه لطفا درصد های نفر اول شبکه برای آزمون اول و سوم جامع رو هم بگین؟

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ

اول
[attachment=15260]

سوم
[attachment=15263]

[دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - shamim_70 - 16 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  اول
[attachment=15260]

سوم
[attachment=15263]

۵۰%اول و ۲۵%لینکشون کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - explorer - 16 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ

همه آزمونها هست توی صفحات قبل.

Sent from my cell

[دانلود] آزمونهای آزمایشی رشته IT موسسه مدرسان شریف - shamim_70 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ق.ظ

(۱۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  همه آزمونها هست توی صفحات قبل.

Sent from my cell
اوکی..ممنون..همه رو تو ی فایل گذاشتید..من فک کردم جدا جداست!