![]() |
با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - soude - 22 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط: به نظر من واسه ریاضی مهندسی همون کتاب جدید پارسه کافیه.برای ساختمان داده علاوه بر CLRS کتاب جدید پوران پژوهش رو هم بگیرید.برای سیستم عامل هم کتاب جدید پارسه + تمرین های آخر کتاب سیلبر شاتز و تننبام و استالینگز رو بخونید. ببخشید شما حل مسائل کتاب لینز رو دارین؟ من خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم.اگر میشه لطفا بذارین. ممنون. ![]() (۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط: به نظر من واسه ریاضی مهندسی همون کتاب جدید پارسه کافیه.برای ساختمان داده علاوه بر CLRS کتاب جدید پوران پژوهش رو هم بگیرید.برای سیستم عامل هم کتاب جدید پارسه + تمرین های آخر کتاب سیلبر شاتز و تننبام و استالینگز رو بخونید. میشه دقیقا بگ کدوم ویرایش کتاب لینز رو میگید؟ من فقط یک پی دی اف از حل المسائل لینز پیدا کردم که خیلی غلط داشت. |
با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - m@hboobe - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ
من دیگه واقعا دارم کم میارم !! میخواستم عالی شروع کنم به خوندن و متوسط درصدهام ۴۰ باشن ![]() اما واقعا بین این همه منبع و اینکه فرصت تابستون ندارم دیگه واسه خوندن مرجع های خوبی مثل گریمالدی و CLRS گیج شدم یه کمک کوچیک از دوستان مانشتی داشتم من این منابع دارم و اونایی که قصد دارم بخرم نوشته انشالله بعد تعطیلات میخوام که بخرم . ۱/ ریاضی مهندسی: پارسه ۲/ آمار: جزوه پارسه ۳/ محاسبات عددی: راهیان ارشد ۴/ گسسته : جزوه سید جوادی / قلی زاده / ----- پوران میخرم ۵/ ساختمان داده : مقسمی / کتاب هوروویتز زبان پاسکال ۶/ طراحی الگوریتم: نیپولیتان ----- پوران میخرم ۷/ مدار منطقی: جزوه اجلالی / مانو ----- پوران میخرم ۸/ نظریه: لینز پور محقق/ جزوه کارگهی/کتاب مدرسان چاپ ۸۴! ۹/ معماری کامپیوتر: جزوه اجلالی / موریس مانو / ----- پوران میخرم ۱۰/ سیستم عامل: مقسمی / جزوه حقیقت / استالینگ پدرام---- پارسه حقیقت میخرم ۱۱/ پایگاه داده : مقسمی/ رانکوهی ۱۲/ کامپایلر : پیام نور / ؟! ۱۳/ طراحی پیاده سازی : پرات ۱۴/ زبان : جزوه عمومی پارسه و تخصصی پارسه / ۵۰۴ |
با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - Parva - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: ۲/آمار: جزوه پارسهآمار پارسه جزوه نیست کتاب حجیمی هست برای آقای طورانی (۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: ۵/ساختمان داده : مقسمی / کتاب هوروویتز زبان پاسکالساختمان داده پارسه هم کتاب خوبی هست، از پوران هم غافل نشین موفق باشین. |
RE: با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - sd_javadi - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: من دیگه واقعا دارم کم میارم !! میخواستم عالی شروع کنم به خوندن و متوسط درصدهام ۴۰ باشن دوست عزیز ، یه سر به تاپیک من بزن شاید کمک کنه توی انتخابات تصمیم درست تری رو بگیری . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - azad_ahmadi - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: من دیگه واقعا دارم کم میارم !! میخواستم عالی شروع کنم به خوندن و متوسط درصدهام ۴۰ باشن طراحی الگوریتم و ساختمان داده بنظرم پارسه خوب تره. مدار منطقی و معماری پوران خوب و، دوباره خوب تره. نظریه همه تمرینات لینز حل بشه، چیزی می شی در حد خدای نظریه. ![]() سیستم عامل حقیقت. کامپایلر با پیام نور شروع کن، بعد پوران تکمیل میکنه. طراحی زبان درسیه که ۹۰% بچه ها نفرینش می کنن ![]() زبان ۵۰۴ رو اگه خونده باشی بعد زبان پارسه رو بخون.(زبان کنکور، سطحش از ۵۰۴ بالاتره) بقیه درسا همونایی که خودت نوشتی خوبن. ------------------------------------------------ موفق باشی |
با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - Bache Mosbat - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ق.ظ
با توجه به سطح سوالای ۹۰ و حتی ۸۹ به نظرم سیستم عامل و معماری هیچی کافی نیس براشون! کتاب حقیقت هم انقدر زیاد و پر نکته است که واقعا خوندن دقیقش سخته. |
با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - soude - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
سلام. میخواستم بپرسم شما لینک این کتاب لینز رو دارین؟من خیلی خیلی دنبالش گشتم.یه پی دی اف هست که دستنویسه اما غلط حل کرده.ممنون میشم برام بفرستین. |
RE: با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - soude - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط: به نظر من واسه ریاضی مهندسی همون کتاب جدید پارسه کافیه.برای ساختمان داده علاوه بر CLRS کتاب جدید پوران پژوهش رو هم بگیرید.برای سیستم عامل هم کتاب جدید پارسه + تمرین های آخر کتاب سیلبر شاتز و تننبام و استالینگز رو بخونید. ببخشید این راهنم رو از کج باید گیر آورد؟تو نت نیست |
با توجه به سطح سوالات ۹۰ این مراجع برا امسال به نظرتون چطورن؟ - csharpisatechnology - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ
سیستم schaum+حقیقت+پوران(موسوی طیبی)+تست از همه جا = معماری : اول مانو +امیرکبیر بعدش فقط نمونه سوالات تستی از همه جا = ساختمان فقط قدسی+تست == مدار:فقط نمونه سوالات تستی کار کنید. == نظریه : محمد کریم سهرابی(پوران)+مقسمی+slide و همه ی تست های موجود در مانشت == زبان های برنامه سازی:مقسمی+voice اساتید مختلف == پایگاه : فقط مقسمی+پوران(محمبد کریم سهرابی) == بقیه رو نمیدونم |