ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - نسخهی قابل چاپ |
ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - rostamiani - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ ق.ظ
سلام با رتبه ۴۰۳ آی تی کجای میشه قبول شد ؟ متشکرم |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - gandomgun - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما ترتیب اینا چه جوری باشه بهتره؟ من اول شاهد رو می زنم و بعد الزهرا،به نظرتون این دو را بعد از ۳ تای بالا بزنیم یا قبلش؟خواجه از تربیت مدرس بهتر نیست؟ (۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۸ ب.ظ)bitash نوشته شده توسط: بچهها کسی راجع به واحد بین الملل شریف و تهران تو کیش اطلاعاتی داره ؟ استاداش چطوره و مدرکش معتبر هست یا نه؟ مثلا بین شاهد و قم و بین الملل تهران و شرف کدوم بهتره؟ بله قطعا مدرکش معتبر هست فقط شنیدم که هزینش خیلی زیاده مثل اینکه باید IELTS یا TOEFL را هم گذرونده باشید،من خودم اول شاهد را می زنم و بعد قم بچهها بین الملل شریف یا تهران با چه رتبه ای میارند؟ |
ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - sal_dovomi - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ
دوستان به نظر شما تجارت روزانه امیرکبیر و بالاتر بزنم یا امنیت مالک شبانه و مدیریت سیستم خواجه نصیر؟خواهش میکنم جواب بدین.اصلاتجارت الکترونیک چی هست؟بازارکارش؟زیاد دانشگاه واسم مهم نیست،بیشتر بازار کار. |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - latifi - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما تجارت روزانه امیرکبیر و بالاتر بزنم یا امنیت مالک شبانه و مدیریت سیستم خواجه نصیر؟خواهش میکنم جواب بدین.اصلاتجارت الکترونیک چی هست؟بازارکارش؟زیاد دانشگاه واسم مهم نیست،بیشتر بازار کار.قطعاتجارت روزانه امیرکبیر |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - sal_dovomi - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ ب.ظ)latifi نوشته شده توسط:دلیلتون واسه این انتخاب چی بود؟اسم دانشگاه یا هزینه یا بازار کار؟(08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما تجارت روزانه امیرکبیر و بالاتر بزنم یا امنیت مالک شبانه و مدیریت سیستم خواجه نصیر؟خواهش میکنم جواب بدین.اصلاتجارت الکترونیک چی هست؟بازارکارش؟زیاد دانشگاه واسم مهم نیست،بیشتر بازار کار.قطعاتجارت روزانه امیرکبیر |
ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - latifi - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۳ ب.ظ
هر سه گرایش تجارت عالیه بازار کارش sal_dovomi لطفا id تونو بدین |
ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - sal_dovomi - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ
واستون ایمیل زدم.من الان خونه نیستم.اگر خاستین ایمیل بزنین |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - میترا - ۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما ترتیب اینا چه جوری باشه بهتره؟ اول از همه امنیت ۲ تربیت مدرس چون گرایش سیستم های تکنولوژی اطلاعات بهترین گرایش ای تی بعد شبکه و امنیت ۳ مدیریت سیستم های اطلاعاتی بعد تجارت الکترونیک ارزش داره |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - rostamiani - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ ق.ظ)rostamiani نوشته شده توسط: سلام با رتبه ۴۰۳ آی تی کجای میشه قبول شد ؟ اصلا امیدی هست ؟ کسی رتبه قبولی های پارسال آی تی رو داره ؟ متشکرم |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - latifi - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۴ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: واستون ایمیل زدم.من الان خونه نیستم.اگر خاستین ایمیل بزنینمن براتون ایمیل زدم |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - gandomgun - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ ب.ظ)latifi نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما تجارت روزانه امیرکبیر و بالاتر بزنم یا امنیت مالک شبانه و مدیریت سیستم خواجه نصیر؟خواهش میکنم جواب بدین.اصلاتجارت الکترونیک چی هست؟بازارکارش؟زیاد دانشگاه واسم مهم نیست،بیشتر بازار کار.قطعاتجارت روزانه امیرکبیر بله درسته تجارت امیرکبیر بهتره (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ)rostamiani نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ ق.ظ)rostamiani نوشته شده توسط: سلام با رتبه ۴۰۳ آی تی کجای میشه قبول شد ؟ آخی تو هم حال منو داری !امید به خدا،من که همه روزانه شبانهها رو زدم اینم قبولی های پارسال |
ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - parmiss - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ
سلام به همگی یک سری اطلاعات در مورد گرایش مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی بدست اوردم که اینجا میگم تا بقیه هم استفاده کنن.همونطور که میدونید وزارت بهداشت هم متولی برگزاری کنکوراین رشته هستش اما اونی که وزارت بهداشت برگزار میکنه بیشتر باید اطلاعات پزشکی داشته باشید و در گرایش مهندسی اطلاعات مهندسی بیشتر مد نظره.تا اونجایی که متوجه شدم دانشگاه تهران پروژه در این زمینه تعریف میکنه و جذب دانشجو میکنه که در اون زمینه کار کنن.از یکی از آشنایان که دانشجوی پزشکی هستش در این مورد سوال کردم.گفت به شدت وزارت بهداشت داره در این زمینه سرمایه گذاری میکنه.گفت به این صورته که قراره پزشکها با یک وسیله الکترونیکی یک چیزی مثل کامپیوتر کوچک وقتی مریضی بهشون مراجعه کرد تمام سوابق مریض اعم از تجویزات گذشته و سوابق بیماری ارثی بیمار و...رو در بیاره.و مثلا وقتی پزشک میخاد تجویزی انجام بده اگه تداخل داروئی وجود داشته باشه سیستم هشدار بده.میگفت وزارت بهداشت ذاره زیر ساخت های اون رو پیاده سازی میکنه و خیلی هم کار های در این زمینه رو ساپورت میکنه.در ضمن این رشته یک رشتهی میان رشته ای هستش که از پزشکی و مهندسی وهوش مصنوعی باید اطلاع داشته باشید.از اونجائی که دانشگاه تهران این گرایش رو میگیره نگرانی از نظر سواد علمی استادها با توجه به جدید بودن رشته نباید داشت.اگر هم قصد ادامه تحصیل در کشور های خارجی رو داشته باشید جای نگرانی نیست چون این گرایش خوراک اون ور آبه.فقط میمونه یک نکتهی منفی که اگر بخواهیددر دوران دانشجویی کارهای تحقیقاتی در زمینه های دیگه مثل تجارت الکترونیک و.... انجام بدید چون دانشگاه تهران در این زمینه دانشجو گرفته که کار کنه نمیتونید.بقیه دوستان هم اگه در مورد گرایش های دیگه اطلاعاتی دارن.جمعی بگن که همه استفاده کنن. |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - sajede - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ)میترا نوشته شده توسط:دوست عزیز اگه اطلاعاتی از گرایش سیستم های تکنولوژی اطلاعان دارید بدید.این گرایش قبلا تو آیتی نبوده ولی واسه بچه های کامپیوتر بوده.چه جوری می گید بهتر از تجارته این گرایش!!(05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما ترتیب اینا چه جوری باشه بهتره؟ |
ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - Potential - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ق.ظ
سلام شما میدونید دانشکده فناوری اطلاعات خواجه نصیر کجای تهران هست ؟ و استاداش کیا هستند؟ |
RE: ITبا چه رتبه ای چه دانشگاهی ؟ - sajede - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ق.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط: سلامخواجه نصیر ایتی رو زیر مجموعه صنایع قرار داده و دانشکده صنایع میدون ونکه.اساتیدشم می تونید برید سایت دانشکده صنایع ببنید |