تالار گفتمان مانشت
دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - remis123 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ق.ظ

(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)nargess نوشته شده توسط:  
(07 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ق.ظ)remis123 نوشته شده توسط:  
(05 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)amku نوشته شده توسط:  اسلاید های سیستم عامل پیشفرفته امیر مسعود رحمانی، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

می دونید طراح سوالات درس نرم افزار پیشرفته در کنکور دکتری کدوم استاده؟
امکانش هست براتون که جزوه های نرم افزار پیشرفته رو هم بزارید؟

طراح سوالات پایگاه داده و مهندسی نرم افزار دکتر هارون آبادی و دکتر جلیلی و دکتر حق جو هستن.
جزوه دکتر هارون آبادی تو نت هست ایشون تهران مرکز تدریس می کنن. می گفتن امسال ۵ ۶ سوال تو مهندسی نرم افزار از مبحث معماری سازمانی مطرح شده. تو پایگاه داده هم مباحث همروندی و هم پایگاه داده شی گرا میاد. البته احتمال داره از پایه هم سوال بیاد.

من جزوه پایگاه هارون آبادی رو پیدا کردم ولی جزوه نرم افزار ایشون را نه متاسفانه. اگر شما دارین خواهشا لطف کنین آپلود کنین تا دیگران هم استفاده کنن. مرسی

من جزوه پایگاه هارون آبادی رو پیدا کردم ولی نرم افزار ایشون رو نه متاسفانه. اگه شما دارین خواهشا لطف کنین آپلود کنین تا همه استفاده کنن.

دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - behbod121 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ق.ظ

لطفا اگه کسی بلد هست به این سوال جواب بده.
چرا در سیستم توزیع شده global clock نداریم؟

RE: دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - bodygard - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ

سلام دوستان
من میخوام دولتی شرکت کنم کسی می دونه طراح سولات الگوریتم سیستم عامل پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته کیه و منابع رو اگر دارین لطفا بذارین

RE: دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - solmaz58 - 15 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ

(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)amku نوشته شده توسط:  اسلاید های سیستم عامل پیشفرفته امیر مسعود رحمانی، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سلام دوستان عزیز
من موفق نمیشم ازین لینک جزوه دکتر رحمانی رو دانلود کنم
لطفا منو راهنمایی کنید ممنون

RE: دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - z-d - 16 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ)bodygard نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من میخوام دولتی شرکت کنم کسی می دونه طراح سولات الگوریتم سیستم عامل پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته کیه و منابع رو اگر دارین لطفا بذارین
شوهرم داره واسه دکترا می خونه. ایشون تحقیق کرده از چندین نفر از دوستاشون که دکترا قبول شدن،
گفتن که :
اکثر سوالات پایگاه داده از منبع سی جی دیت بوده و تشابه زیادی بین سوالات فراگیر ارشد پیام نور و دکتری دولتی و آزاد وجود داره که این موارد را می تونید داخل کتاب (پایگاه داده پیشرفته ترجمه و تالیف: مژدهی، علایی و محمدی) و کتاب هزار مساله چند گزینه ای در پایگاه داده پیشرفته از همین مولفان پیدا کنید. سیستم عامل پیشرفته هم همچنین.
من خودم واسه فراگیر ارشد همین کتاب پایگاه داده سی جی دیت را خواندم. چون سوالات تستی را با پاسخ تشریحی داخلش نوشته، هضم مطالب کتاب بسیار راحت تره. الانم که شوهرم داره واسه دکتری می خونه از همین کتاب
موفق باشیدHeart

RE: دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - stabesh - 02 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ

(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)amku نوشته شده توسط:  اسلاید های سیستم عامل پیشفرفته امیر مسعود رحمانی، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران

سلام من هر کاری می کنم نمی تونم فایلو دانلود کنم میشه یه لینک دیگه بذارید
ممنونم

RE: دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - mahsa_mb - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ

(۰۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)stabesh نوشته شده توسط:  
(05 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)amku نوشته شده توسط:  اسلاید های سیستم عامل پیشفرفته امیر مسعود رحمانی، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران
لینکش کار نمیکنه!

سلام من هر کاری می کنم نمی تونم فایلو دانلود کنم میشه یه لینک دیگه بذارید
ممنونم

RE: دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - chamran - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ

سلام دوست عزیز.من نمیتونم این جزوه را دانلود کنم اگه امکانش هست به ایمیل من بفرستینشasgari.chamran@gmail.com

RE: دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - golzar2011 - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ

درود بر شما آقا ما بچه شهرستانیم جون خودت اگه دوباره لینک دانلودو بزاری ممنون می شم لینک خراب کمک کنید لطفا

تورو خدا همه جزوه های این اساتید عزیز علوم تحقیقات که واسه دکتری میانو اینجا بزارید با لینک سالم که ما شهرستانی ها استفاده کنیم لطفا مارو دریابید

RE: دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - just4it - 23 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ

سلام
ممکنه برام اسلایدای AOS رو ایمیل کنید ، دانلود نمیشه آخهUndecidedSad

ممنون میشم از لطفتون

دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - mbzir - 27 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ

دوستان ببخشید لینکی که برای جزوه و یا اسلاید دکتر رحمانی قرار دادید کار نمیکنه
لطف می کنید یک چکی انجام بدهید
ممنون

دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - hnarghani - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ب.ظ

پاورپوینتهای درس سیستمهای عامل پیشرفته

دانلود جزوه درس سیستم عامل پیشرفته علوم و تحقیقات تهران - computer_it - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ

من دارم Smile