کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - Bache Mosbat - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ
من ۹۸ علوم شدم پرسیدین کجا قبول می شین؟ |
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - delta - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ
به غیر از روزانه دانشگاه های تهران بقیه شهرستانا البته به شبانه تهران یه امیدی هست. |
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - Bache Mosbat - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ ب.ظ
مرسی |
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - delta - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ب.ظ
من کارنامه رشته مهندسیها را که می بینم با کارنامه خودم که مقایسه میکنم رتبم خیلی خیلی بالا شده درصدای مهندسی من: زبان:سفید ریاضی: ۵۰/۸۷ مشترک:۱۱/۱۱ تخصصی سخت:۱۴/۰۳ تخصصی هوش:۱۵ تخصصی نرم:سفید رتبه سخت: ۳۰۰۰ رتبه هوش:۳۶۰۰ نظر شما چیه اعتراض بزنم فایده داره؟خیلی پشیمونم کنکور علوم دادم سرجلسه مهندسی خیلی حالم بد بود. |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - Masoud05 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: من کارنامه رشته مهندسیها را که می بینم با کارنامه خودم که مقایسه میکنم رتبم خیلی خیلی بالا شده درصدای مهندسی من: نه، با درصد دوستام که مقایسه میکنم، در بهترین حالت ۱۵۰۰ هم نمیشی، رتبه علومت که حرف نداره، ای شیطون نکنه شکسته نفسی میکنی یا میخای مار رو اذیت کنی؟ البته اعتراض گذاشتن با خودته |
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - delta - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ب.ظ
نه اذیت چیه؟اخه اصلا دوست ندارم برم علوم.این همه رو ریاضی مهندسی و مدارو... وقت گذاشتم.میدونم اگه ازمون صبح نمیرفتم بهتر بود البته خیلیها هم هستن که تو هر دو رشته رتبه خوبی گرفتن ولی واقعا سر ازمون عصر خسته بودم بعدم این رتبه برا علوم زیاد |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - Masoud05 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: نه اذیت چیه؟اخه اصلا دوست ندارم برم علوم.این همه رو ریاضی مهندسی و مدارو... وقت گذاشتم.میدونم اگه ازمون صبح نمیرفتم بهتر بود البته خیلیها هم هستن که تو هر دو رشته رتبه خوبی گرفتن ولی واقعا سر ازمون عصر خسته بودم بعدم این رتبه برا علوم زیادعلوم هم رشته جالبی باید باشه، فکر کنم هر کی بره این رشته بعد از اتمام دوره تحصیلی یه دانشمند میشه از سبکه فکر کرده، طراحی کرده و طرح ریخته. به هر صورت انتخاب با شماست، من که برای سال بعد باید تلاش کنم. |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - delta - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: نه اذیت چیه؟اخه اصلا دوست ندارم برم علوم.این همه رو ریاضی مهندسی و مدارو... وقت گذاشتم.میدونم اگه ازمون صبح نمیرفتم بهتر بود البته خیلیها هم هستن که تو هر دو رشته رتبه خوبی گرفتن ولی واقعا سر ازمون عصر خسته بودم بعدم این رتبه برا علوم زیادعلوم هم رشته جالبی باید باشه، فکر کنم هر کی بره این رشته بعد از اتمام دوره تحصیلی یه دانشمند میشه از سبکه فکر کرده، طراحی کرده و طرح ریخته. چاره ای نیست باید برم دیگه.ان شا... شما هم سال بعد یکی از رتبه های خوب مهندسی باشید. |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۹۹ - matu - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ)delta نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: نه اذیت چیه؟اخه اصلا دوست ندارم برم علوم.این همه رو ریاضی مهندسی و مدارو... وقت گذاشتم.میدونم اگه ازمون صبح نمیرفتم بهتر بود البته خیلیها هم هستن که تو هر دو رشته رتبه خوبی گرفتن ولی واقعا سر ازمون عصر خسته بودم بعدم این رتبه برا علوم زیادعلوم هم رشته جالبی باید باشه، فکر کنم هر کی بره این رشته بعد از اتمام دوره تحصیلی یه دانشمند میشه از سبکه فکر کرده، طراحی کرده و طرح ریخته. سلام دلتا جان تو مهندسی خیلی دروس مشترک مهمه با ۵۰ درصد مشترک حتی اکه ریاضیت هم پایین باشه رتبت زیر ۵۰۰ میشه من خودم برا علوم خوندم و مهندسی همینجوری شرکت کردم فقط مشترکم یه مقدار از شما بهتره تو هوش ۱۱۰۰ شدم زبان سفید ریاضی ۳۸/۸ مشترک ۲۳/۷ هوش ۱۲ |