|
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - نسخهی قابل چاپ |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - tj3938 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
بچهها میشه بگید تا چه رتبه ای شبانهی علوم کامپیوتر قبول میشن؟چه شهری؟ آفاق جان میشه راهنمایی کنید؟ |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - mosaferkuchulu - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ
سلام آفاق جونم تبرییییییییییییک!!! |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)tj3938 نوشته شده توسط: بچهها میشه بگید تا چه رتبه ای شبانهی علوم کامپیوتر قبول میشن؟چه شهری؟شرمنده من اطلاعی ندارم اما میپرسم بهتون خبر میدم ![]() (۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ب.ظ)matu نوشته شده توسط: ممنون ولی به نظرتون من کجا قبول میشم؟هنوز که ظرفیتها مشخص نیست ولی خوب با ۷۲ تربیت مدرس قبول شدن انشاالله که اونجا یا یه جای بهتر قبول میشید
|
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - tj3938 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ
مرسی.منتظر خبرتون هستم. |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - marjan2001 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ
منم دوباره تبریک می گم ان شاءا.. همیشه موفق باشی نظریت واقعا عالیه همین طور گسسته |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - polarisia - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۹ ق.ظ
آفاق خانم، تبریــــــــــک! خسته نباشی! موفق باشی |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - najme60 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ق.ظ
سلام آفاق خانم. من هم بهتون تبریک میگم. امیدوارم موفق باشید. |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - Fardad-A - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ب.ظ
بابت موفقیت تون در آزمون ارشد تبریک ویژه میگم. واقعیت اینه که رتبه تون در اخلاق و کمک به دوستان یکه. براتون در همه مراحل تحصیلی وزندگی آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم همچون قبل همیشه این اخلاق کمک به دوستان را داشته باشید. |
|
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - sina_n - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ ب.ظ
منم دوباره تبریک می گم ![]() حالا شما کدوم دانشگاه قبول میشید ؟ |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - ف.ش - ۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ ب.ظ)sina_n نوشته شده توسط: منم دوباره تبریک می گمممنون شریف و امیرکبیر که نمیارم تهران رو نمیدونم
|
|
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - aminfaz43 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ ب.ظ
سلام. کسی میدونه با ۱۷۶ میشه شبانه تهران آورد یا نه؟ اگر نمیشه، پس کجاها احتمال داره قبول بشم؟ ممنون |
|
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - HighVoltage - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ ب.ظ
تبریکات ویژه افاق خانوم . واقعا حوشخال شدم از این رتبه خوبی که گرفتین. احتمالا دانشگاه تهران یا در بدترین حالت امیر کبیر رو بیارید مبارکه. |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - ف.ش - ۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: تبریکات ویژه افاق خانوم .ممنون ![]() فکر میکردم امیرکبیر رتبه زیر ۵۰ بخواد.شما کسی رو میشناسین که با رتبه بالای ۵۰ امیرکبیر آورده باشه؟! |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - HighVoltage - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: تبریکات ویژه افاق خانوم .ممنون سلام بله درست میگید ولی توجه کنید که بعضی کسانی که رتبه خوبی توی علوم گرفتن در مهنذسی هم رتبه خوبی گرفتن و احتمالا جذب مهندسی میشن تا علوم. و بله ۲ نفر از ذوستام رتبه ۵۱ و ۶۲ سال قبل هر ذو امیرکبیر اوردن البته ۶۲ فکر کنم شبانه بود درست یادم نیست. |
|
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۵۲ - delta - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ
افاق خانم تبریک دوباره.به نظرم تهران بزنی که بهتر امیرکبیر حتی بهتر از شریف.در هر صورت موفق باشی نشد هم کلاسی بشیم
|