تالار گفتمان مانشت
دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - monmonmeme - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ

عالیه منم موافقمz_abasian_22@yahoo.com

RE: دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - ida_isp - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ

من هم موافقم. مرسی

RE: دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - alma90 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ

منم دوست دارم باشم ولی بدون تخصص خاص ...

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - freidoony - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ

تو هر کاری نداشتن سرمایه سرانجام نابودی اون گروه رو داره
پس اول فکر سرمایه باشین
برای کار هم می تونیم رو سایت iranask.com کار کنیم در زمینه پرسش و پاسخ، مثل سایتی همچون ask.com یا answers.com
خیلی از کاراش رو انجام دادم. فقط یه گرافیک خوب می خواد و یک ویرایشگر خوب برای نوشتن عبارات ریاضی و برنامه نویسی
یا اینکه رو سایت mihanclip.com کار کنیم اسکریپت خارجیش (clipshare) رو پارسال ۳۰۰ هزار تومان خریدم که می تونیم یه قالب براش طراحی کنیم و بندازیم رو کار
تجربه به من نشون داده که سایت های سرگرمی به خصوص سایت های کلیپ بیشترین بازدید و ماندگاری و بیشترین در آمد رو دارند هر چند که بیشترین هزینه رو هم دارند.

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - نفس - ۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ

سلام بچه ها منم حاضرم.

ایشا... که بتونیم به نتیجه های خوب برسیم.
nafas136791@yahoo.com

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - sara1983 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ

سلام ایده خوبیه اما هیچ توضیحی در مورد اینکه مکان و مدیریت کار چه جوری باشه ندادید لطفا توضیح کامل بدید

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - ihelpu - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ

حقیقتش من تو فکر جمع شدن تو یه محیط واقعی بودم . ولی خب میبینم ۸۰ - ۹۰ درصد از شهرستان هستند . البته میشه در ۲ حوزه حضوری و آنلاین فعالیت کرد .
من به این کار بصورت بلند مدت نگاه میکنم ، مثل خیلی گروه های کاری که در دوره های مختلف افراد زیادی وارد و خارج میشن .
فعلا عجله ای نیست ، من تا آخر هفته یه فرم آماده میکنم و میذارم تا همه مسائل از شهر و تخصص و نوع حضور و ... پوشش بده ، بعد سر فرصت تصمیم گیری میکنیم .
میتونه به چند تا گروه هم تقسیم بشه که هر گروه بطور مجزا مدیریت بشه که بنظرم بهتره چون بعضی از نظر خلق و خو بهم شبیه ترن .
فعلا تا آخر هفته منتظر باشید ، فرم رو آماده می کنم .

موفق باشید .

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - f.b - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ق.ظ

منم موافقم.
f.bahrami12@gmail.com

RE: دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - sara901 - 06 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ

سلام دوست عزیز خوشحالم یه همچین حرکتی رو می بینمWink چون این یعنی تشکیل یه گروه کاری جز یکی از اهداف و آرزوهام بوده و هست اما چند تا مطلبه که باید توجه بشه و همیناس که باعث میشه فعلا به تعویق بیفته هدفم اول اینه که همون طور که دوستان گفتن این کار سرمایه می خواد و یه هدف غینی یعنی این که مثلا یه شرکتی باشه در اون صورت که موفق میشید عامل بعدی اینه که یه گروه یه رهبر مقتدر و پر انرژی میخواد درسته همکاریه و تعاملی ولی وجود رهبر لازمه و مورد بعدی اینه که ما ایرانیا کار گروهیمون به شدت ضعیفه تجربه یه گروه رباتیک رو داشتم که میگم اگه روحیه همکاری نباشه شکست میخورید و حرف اخر ایکه خیلی دوست داشتم که باهاتون می بودم ولی تا یه جا جمع نشید فایده ای نداره البته نظر شخصیمه ها Cool هرچند الان این هدفم رو نمیتونم عینیت ببخشم ولی تو اینده همچنین کاری خواهم کرد و یه شرکت تو تهران خواهم زد یه گروه که زبانزد باشه تو کشورWink ایشاللهSmile از شماها هم دعوت کنم میاید؟Blush Big Grin در هر صورت موفق باشید....Heart

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - ihelpu - 09 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ

لطفا این فرم را پر کنید و به این آدرس cdpishtaz@yahoo.com ایمیل کنید :

فرم در پست اول تاپیک موجود هست .

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - ehsan2010 - 10 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ

منم هستم
فرم رو ارسال کردم
semousavi2010@gmail.com

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - mey_sam - 11 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ

سلام
من هم موافقم
فقط یکمی بیشتر توضیح بدین
ممنون

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - ihelpu - 11 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ

(۱۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ)meysam4143 نوشته شده توسط:  سلام
من هم موافقم
فقط یکمی بیشتر توضیح بدین
ممنون

آقا استقبال نشد ، منم درگیر پروژه دیگه شدم . فعلا کنسله تا ببینیم بعدا چی میشه !

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - zaynab - 14 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ

ایده ی خوبیه ، البته من تخصص زیادی ندارم ولی دوست دارم همکاری کنم
ولی مثل اینکه کنسل شد ، شما برای شروع یه کار باید کمی صبر و تحمل داشته باشید هیچکاری اونم توی همچین محیطی به این سرعت شکل نمی گیره

دنبال تشکیل یه گروه کاری هستیم ! - tabassomesayna - 14 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ

منم هستم واسه تون ایمیل زدم..