![]() |
دانلود فیلم های آموزش پایگاه داده-دکتر حق جو دانشگاه علم و صنعت ایران - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دانلود فیلم های آموزش پایگاه داده-دکتر حق جو دانشگاه علم و صنعت ایران - dokhtare payiz - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ
دانلود کردم بقیشو ممنون |
RE: دانلود فیلم های آموزش پایگاه داده-دکتر حق جو دانشگاه علم و صنعت ایران - mostafa2012 - 02 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ)Bakhtabad نوشته شده توسط: با سلام به کابران عزیز استاد حق جو از نشر این ها راضی هستند؟؟ |
RE: دانلود فیلم های آموزش پایگاه داده-دکتر حق جو دانشگاه علم و صنعت ایران - brusa1994 - 10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ب.ظ
سلام دوستان من تمام فیلم های پایگاه داده دکتر حق جو رو به تفکیک فصل توی dropBox آپلود کردم،امیدوارم بدون دردسر دانلود کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: دانلود فیلم های آموزش پایگاه داده-دکتر حق جو دانشگاه علم و صنعت ایران - saba.ailen68 - 18 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۰ ق.ظ
سلام و خسته نباشید به همه دوستان، امکانش هست لینک فصل ۶ فیلم پایگاه داده دکتر حق جو رو بزارید؟؟؟؟؟؟ |
RE: دانلود فیلم های آموزش پایگاه داده-دکتر حق جو دانشگاه علم و صنعت ایران - keshvari9 - 18 شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ب.ظ)brusa1994 نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز خیلی ممنون، قسمت ۷ به بعد رو هم دارید؟ اگر قرار بدید ممنون میشم |