|
|
فاجعه در شهر های تکمیل ظرفیت! اضافه شدن شهر سپیدان بعد ثبت نام به لیست! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
فاجعه در شهر های تکمیل ظرفیت! اضافه شدن شهر سپیدان بعد ثبت نام به لیست! - Majid.. - 03 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ
سپیدان بدون کنکور ثبت نام میکنه! میگی نه؟ برو بپرس.. |
|
فاجعه در شهر های تکمیل ظرفیت! اضافه شدن شهر سپیدان بعد ثبت نام به لیست! - arshad2013 - 03 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ق.ظ
آقا طرح سوال و جواب سیستم باز هست . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من همین سوال رو ازشون کردم اگه جواب دادن اینجا میزارم. راستی این واحد سپیدان از ریشه بین واحد های دانشگاهی نیست . اینم مدرکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: فاجعه در شهر های تکمیل ظرفیت! اضافه شدن شهر سپیدان بعد ثبت نام به لیست! - H-Arshad - 03 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ق.ظ)arshad2013 نوشته شده توسط: آقا طرح سوال و جواب سیستم باز هست . سلام اینکه تو لیست نمیدانم.شاید اشتباهی شده از واحد های قدیمی هست حدودا سال ۷۳ تاسیس شده.خیلی وقته |
|
فاجعه در شهر های تکمیل ظرفیت! اضافه شدن شهر سپیدان بعد ثبت نام به لیست! - arshad2013 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سوال: با سلام ما در مجموعه مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار ثبت نام کردیم موقع ثبت نام فقط ۷ واحد دانشگاهی اعلام شده بود اکنون بعد از ثبت نام یک واحد دانشگاهی بنام واحد سپیدان با کد ۲۵۱ به لیست اضافه شده است . الان ما که همون اول ثبت نام کردیم و موقع ثبت نام واحد سپیدان نبود تکلیفمون چیست ؟ ویرایش هم که ندارید . الان این سوال هزاران دانشجویی هست که در ۳۱ الی ۱ مهر ثبت نام کردند . پاسخ: درخواست خود را با ذکر توضیحات و شماره داوطلبی و مشخصات ازمونی و مشخصات فردی و ترتیب انتخاب رشته همراه با ادرس و تلفن به شماره ۲۲۵۵۲۹۶۶ دبیرخانه مرکز ازمون فکس نمایید و دو ساعت بعد از فکس با شماره ۲۲۵۸۱۳۴۲ تماس گرفته و شماره ثبت درخواست خود را از دبیرخانه بگیرید . / |
|
فاجعه در شهر های تکمیل ظرفیت! اضافه شدن شهر سپیدان بعد ثبت نام به لیست! - farzad1985 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ
ممنون good-wishes از راهنمائیاتون. من همین الآن اعتراضمو به شیوه ای که ذکر کرده بودید فکس کردم. دبیر خونه گفت فردا شماره ثبت رو از شبکه بهتون اعلام می کنیم. انشا.. که جواب می ده. با تشکر از شما. |