نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - Fardad-A - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ ب.ظ
ممنون از گزارش زنده تون خانم سمانه من یک سوال داشتم و دوست داشتم میرید اونجا بپرسید چون خودم وقتش رو ندارم و انگار فردا هم روز آخرشه. حالا شاید پرسیده باشید. سوالم اینه که همانطور که میدونید طراحی و اجرای یک بازی خوب که بتونه تعداد قابل توجهی از مخاطبان رو جذب کنه کار ساده ای نیست.هم نیروی متخصص میخواد هم وقت زیادی باید صرفش بشه. آیا شرکتهای خصوصی که در این زمینه کار میکنند واقعا" کارشون اقتصادی است. خصوصا" اینکه بازار شون محدود به ایران و همین سه چهار تا کشور دوست و برادر خودمون هست!!! آیا وزارت ارشاد یا همان بنیاد بازیهای رایانه ای کمک خاصی میکنه(که البته فکر کنم هم در تولید و هم در خرید بازیها کمک میکنه) و کمکش ارزش این وقت گذاشتن را داره؟؟ حالا اگه فرض کنیم کپی غیر مجاز و ضرر ناشی از اون رو بذاریم کنار؟؟؟ البته من دیدهام که خیلی از بچه هایی که کار انیمیشن و یا بازیهای رایانه ای میکنن اصلا" رشته شون کامپیوتر نیست. اکثرشون هم جوانند و بعنوان یک سرگرمی کار میکنند. در دنیا کلا" طراحی بازی خودش یک رشته تحصیلی است و یک رشته بین رشته ای هم هست یعنی دروسی از رشته های آموزشی و روانشناسی و... رو داره. بهر حال من که نمیدونم در ایران اینکار اصلا" توجیه اقتصادی داره؟؟؟؟ |
RE: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - موج - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: من پایه ام!! از این بازیهای گروهی مثه گرشاسب اینا تقسیم وظایف کنیم کد نویسی بازیش باشما و دوستان دیگری که احیانا پایه ان باز بینی و اصلاحش با فرداد تهیه دمو و تبلیغات نمایشگاه و اون کامیونه بامن خوشم میاد چه عادلانه تقسیم کردم |
نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - ۵۴m4n3h - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ
الان یه کارگاه آموزشی بودیم در مورد بازی های مدیریت منابع، عالی بود، حالا بعدا بیشتر میگم در موردش ساعت ۶ هم ارایهی بازی میرمهنا هست، تا اون شروع شه بریم یه کم کینکت بزنیم: دی آقای فرداد الان سوال شما رو هم می پرسم |
RE: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - Fardad-A - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:من یه برادرزاده کوچولوی ۵ ساله هم دارم. بازبینی رو میدم اون انجام بده.تقریبا" از بس بازی کرده دیگه خودش یه پایه صاحبنظره. در مورد اصلاحش هم من باهاش یه جلسه میزارم بعد یه گزارش میدیم کدنویس محترم اصلاح کنه.(11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: من پایه ام!! البته ما چون دو نفریم سهم مون دو برابره. اگه قبوله تا شروع کنیم؟؟؟ |
نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - mosaferkuchulu - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۴۰ ب.ظ
آقا من کد نمی زنم!! من کد بزنم که به اسم شما تموم شه؟؟؟دارین ازم سرقت کد می کنین؟؟ موج خیلی عادلانه بود!!! اما اگر یه روزی تصمیم گرفتید من یه ۳d کار حرفه ای دم دست دارم!!البته اگر وقت کرد!!! آقا فرداد من برادر زاده تون و با دوتا پفک و یه دونه چی پف راضی می کنم!! |
نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - موج - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ ب.ظ
به سمانه خانوم دمت گرم خوب به بهونه ما رفتی نمایشگاه ول کن هم نیستی هر چی غرفه بود فکر کنم استاد کردی D: به فرداد و مسافر کوچولو حالا شاید حرفم جنبه شوخی داشت ولی واقعا گاهی اوقات حرص میخورم از این همه وقت و استعداد که داره تلف میشه به خدا اگه یکم روحیه کار تیمی تو ماها قویتر بود انصافا از این وقتامون میتونستیم بهتر استفاده کنیم و چه بسا مثلن توی همین مقوله بازی کامپیوتری خیلی هم سرتر میبودیم از این چیزی که الان هستیم شاید تنها ایده ایی که تا حدی بتونه این همکاری رو ایجاد کنه همون (تاپیک فرداد:انجمن مهندسین) هست که البته مشکلات زیادی هم سر راهش خواهد بود |
RE: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - Fardad-A - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۴۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: آقا من کد نمی زنم!!خانم مسافر بازی سازی اول نیاز به یک طراح بازی داره. بعدش یک طراح کاراکتر میخواد. بعد برای اجرا دوستتون رو بگید بیاد. بهر حال برای کنترل کیفی برادرزادهام نه مثل شما دانشجو هست نه میخواد ارشد امتحان بده تمام وقت میتونه تا دو سال دیگه که بره مدرسه کار کنه!!! |
RE: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - ۵۴m4n3h - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ ب.ظ
همون طور که گفتم بیشتر بازی های هنوز توی بازار عرضه نشده، یه شرکتی رو که بازی هاش رو بیرون داده بود پیدا کردیم و پرسیدیم که آیا تولید بازی توی ایران از نظر اقتصادی به صرفه هست؟ اولین جوابی که دادن این بود که حتماً هست که ما داریم این کار رو انجام میدیم! این آقایی که ما باهاشون صحبت کردیم، یکی از اعضای گروه بازی «عصر پهلوانان» و «میترا» بودن ... این چیزهایی که با سوالای خودمون از حرف های ایشون برداشت کردیم این هست: نمیشه گفت که صنعت بازی سازی توی ایران جزء صنعت های پردرآمد هست اما خیلی هم فاجعه نیست و نسبت به سال های قبل خیلی بهتر شده و حتی میشه امیدوار بود که اگه این روند همین طور ادامه پیدا کنه، تا ۶-۷ سال دیگه بازی سازها پول پارو کنن! (مثل بقیه جاهای دنیا!) یکی از دلایل این که بازی های ایرانی خوب فروش میکنن این هست که والدین ترجیح میدن فرزندانشون از بازی های ایرانی استفاده کنن! یکی دیگه از دلایل هم اینه که بچهها از فارسی بودن بازی های خیلی راضی هستند! و خیلی خوشحال میشن که می تونن داستان بازی رو به طور کامل بفهمن و اگه بازی خوب باشه، بچهها راغب هستند که از بازی های ایرانی استفاده کنن! مثلاً میگفتن چون شرکت ما بازی «عصر پهلوانان»ش خوب بود و همه راضی بودن با این که زیاد گرافیک خوبی نداشت! و کار بعدیمون که «میترا» بود وقتی اومد بیرون خیلی با استقبال رو به رو شد! البته گویا خارج از ایران هم فروش رفته بازی هاشون، می گفتن یکی از بازی هاشون رو به قیمت ۲/۵ دلار گذاشته بودن روی سایتی که حدوداً ۳۰۰۰۰ تا فروش رفته و گویا قراره بازی «میترا» رو هم برای خارج از کشور عرضه کنن! در مورد حمایت هم گفتن که بنیاد کمک میکنه! مثلاً پروژه رو باهاشون شریک میشه! ۵۰-۵۰ یا ۴۰-۶۰! خلاصه این صنعت آیندهی درخشانی داره ... حالا باز اگه نکته ای از حرفاشون رو یادم اومد میگم! اگه سوالی هم به ذهنتون رسید بپرسید، شاید پرسیده باشم و یادم رفته باشه این جا بگم من ۲ بیت مموری دارم! |
RE: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - mosaferkuchulu - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۴۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: آقا من کد نمی زنم!!خانم مسافر fبله اینارو می دونم!این حرفا فقط در حد شوخی بود! برادر زادهی شما بیاد ما مخلصش هم هستیم! |
نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - ۵۴m4n3h - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ب.ظ
سعی میکنم فردا یه پست بزنم و کلاً یه کم بازی های ایرانی رو تا اون جا که باهاشون آشنا شدم، معرفی کنم! الآن خیلی خسته هستم، همون پست قبلی رو هم که نوشتم کلی هنر کردم از بس که با این کینکت بوکس بازی کردیم خدایش خیلی کیف داد! کینکت خیلی خیلی بهتر از wii هست! کاملا تمام حرکات آدم رو detect میکنه! |
RE: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - Fardad-A - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: سعی میکنم فردا یه پست بزنم و کلاً یه کم بازی های ایرانی رو تا اون جا که باهاشون آشنا شدم، معرفی کنم! ممنون از اینکه سوالم رو پرسیدین. |
نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - ۵۴m4n3h - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ق.ظ
خواهش میکنم، خیلی سوال خوبی بود امیدوارم به جوابتون رسیده باشید |
نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - polarisia - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ق.ظ
راستی قیمت این کینکت چقدره؟ واقعا از wii بهتره؟! |
RE: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - ۵۴m4n3h - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ق.ظ)polarisia نوشته شده توسط: راستی قیمت این کینکت چقدره؟ واقعا از wii بهتره؟!فکر کنم توی ایران قیمتش حدوداً ۲۵۰ تومن هست! به نظر من اصلاً با wii قابل مقایسه نیست! خیلی بهتره! چون کینکت کاملاً تمام حرکاتت رو تشخیص میده با همون جزئیاتی که انجامشون میدی! و همون حرکتی رو که انجام میدی توی بازی اعمال میشه! در مورد جزئیات فنی wii اطلاعاتی ندارم زیاد اما اون طور که به نظر میرسه، چند تا حرکت از پیش تعریف شده داره و بسته به این که حرکتی که انجام دادی به کدومشون بیشتر شبیهه، یکیوشون رو انتخاب میکنه! |
نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران - Fardad-A - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ ب.ظ
وزیر ارشاد هم امروز در اختتامیه جشنواره اعلام کرد که دولت از تولید کنندگان بازیهای رایانه ای حمایت ویژه میکند. وام کم بهره هم میدهد. اینم حسن ختام جشنواره!!!!! |