شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - joodi - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ
خوشم میاد خودم هیچ امیدی به قبولی ندارم و استرسی هم ندارم ! |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - mohsen68mm - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ)joodi نوشته شده توسط: خوشم میاد خودم هیچ امیدی به قبولی ندارم و استرسی هم ندارم ! این حرف را نزنید... ان شاءالله قبول میشوید... برای من هم دعا کنید من فقط کرمان رو زدم... |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - reza_shadow - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
پولم می دی استرسم داشته باشی !!!! عجب |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - f2000 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)MoonRise نوشته شده توسط: من پارسال با ۶۴۰۰ باراجین قبول نشدم یه چیزایی شنیدم درباره آزاد قزوین در حد علوم تحقیقات تهرانه یا قوی تره ؟ من فقط ساری زدم خیلی هم سر جلسه ننشستم به سراسری امید داشتم که نشد متاسفانه, علوم تحقیقات وضعیت قبولیش میدونید چطوره ؟ |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - MoonRise - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:سخته اما نشدنی نیست(11 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)MoonRise نوشته شده توسط: من پارسال با ۶۴۰۰ باراجین قبول نشدم استادم به بچه های نرم میگفت ریسک نکنید دکتر حقیقت هم میگن تو کامپیوتر و شبکه بین آزادا اوله و با خیلی از سراسری ها رقابت میکنه چون اکثر اساتید ارشد باراجین بهترین های دولتی هستن از امیر کبیر و شریف و ... قبولی شبکه ی اونجا هم که وحشتناک سخته اونم با این تغییر سبک سوالات که تازه سر جلسه میفهمی |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - shahryar711 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
اقا ایا سهمیه بومی هم تاثیر داره یا نه؟ چند درصد تاثیر داره؟ |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - MoonRise - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا ایا سهمیه بومی هم تاثیر داره یا نه؟نه تاثیری نداره |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - mehrdad372 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
من با آزمون اولویت اولم رو علوم تحقیقات سنندج زدم ولی بدون آزمون ممتازین (علوم تحقیقات تهران) مرکز آزمون دانشگاه آزاد گفت بدون کنکورممتازین هم تا آخر ماه جوابش میاد |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - zahra13.66 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
مگه بدون ازمون رو می تونیم دانشگاه مورد نظرمون رو انتخاب کنیم؟؟ قبلا که من شرکت کردم این طوری نبود!!!!!! |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - koshan - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
سلام به همگی... به راهنمایی تون به شدت نیاز دارم، بدجور موندم سر دوراهی !! آزمون سراسری دانشگاه خوارزمی پردیس ، هوش مصنوعی قبول شدم و پارسال هم دانشگاه آزاد قزوین رزرو کردم الان نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم !!!!! از نظر اعتبار مدرک و سطح علمی بنظرتون کدوم بهتره !؟ برای دکترا کدوم معتبرتره ؟؟ اگه جای من بودید بدون توجه به هزینهاش کدوم رو انتخاب میکردید ؟؟ لطفا راهنماییم کنید .... ممنون ... |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - hadirr - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ب.ظ
سلام دوستان به نظرتون با تراز پایین ۶۰۰۰ میشه به قبولی در مرحله اول امید داشت؟ یا منتظر تکمیل ظرفیت باشم؟؟؟ |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - mehrdad372 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)zahra13.66 نوشته شده توسط: مگه بدون ازمون رو می تونیم دانشگاه مورد نظرمون رو انتخاب کنیم؟؟ همون موقع ثبت نام من کارت بدون آزمون ممتازین رو خریدم که ۸ هزار قیمتش بودو ۱۰ تا انتخاب داشت که من علوم تحقیقات تهراان رو اول زدم و سنندج رو دوم |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - hamid88 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)koshan نوشته شده توسط: سلام به همگی... من جایه شما بودم آزاد قزوین رو میرفتم |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - npour - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:معلومه که هوش خوارزمی(11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)koshan نوشته شده توسط: سلام به همگی... |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - rahim06 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)koshan نوشته شده توسط: سلام به همگی... درود بنده هم هوش خوارزمی را ترجیح می دهم . آزاد قزوین که هیچ خود علوم تحقیقات هم آخرش دانشگاه آزاد است |