|
|
۲۹۱نرم افزار-مردود!!! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ۲۹۱نرم افزار-مردود!!! - Senior - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)سجاد۶۷ نوشته شده توسط: شاید اشتباه شده باشه حتما پیگیری کنید.ولی پارسال در دانشگاه های خوب هم تکمیل ظرفیت داشتیم.اگر اشتباه نکنم امیر کبیر هم تکمیل ظرفیت داشت ۶ نفر البته شبانه.امسال چون شهریه های شبانه خیلی بالاست.احتمال پر نشدن دانشگاه های خوب هم هست.خیلی از دانشگاه ها هم که ماشاءا... خیلی تنبل تشریف دارند.تازه در تکمیل ظرفیت ها یادشون میاد اعلام ظرفیت کنند.اگر به دفترچه پارسال نگاه کنید ۵۰ درصد تکمیل ظرفیت ها این مدلی هستش.یه سری هم مجوز ندارن برای ترم دوم مجوز میگیرن.احتمالا صنعتی شیراز هم جزو اون ها خواهد بود. امیدوارم اینطوری باشه ممنون از راهنماییت |
|
۲۹۱نرم افزار-مردود!!! - rahim06 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ
درود رتبه ۲۹۱ شما در سهمیه خاصی نبوده است . مثلا سهمیه شاهد یا رزمندگان یا فرهنگیان حتما مستحضر هستید که تفاوت بسیار هست |
RE: ۲۹۱نرم افزار-مردود!!! - Senior - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)rasoul67 نوشته شده توسط: باید همه روزانه ها رو میزدی ... آخه من آموزش محور صنعتی ام زدم که حذفش کردن دیگه فکر نمیکردم روز آخر اینا اینطوری کنن (۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)rasoul67 نوشته شده توسط: باید همه روزانه ها رو میزدی ... ممکن که اینایی که حذف شدن تو تکمیل ظرفیت اضافه بشه؟؟ (۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ)rahim06 نوشته شده توسط: درود بله ولی نه من ازین سهمیه ها نداشتم اگه داشتم که کارشناسی و ارشد شریف بودم
|
|
۲۹۱نرم افزار-مردود!!! - pouriam - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
واقعا ناراحت شدم .پیگیری کن حتما |
۲۹۱نرم افزار-مردود!!! - gaslakh - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Senior نوشته شده توسط: معلوم نسیت چه خبر!!!رزمندگان را نمیدونم ولی شاگر اولی اصلا ربطی به ظرفیت قید شده در دفترچه کنکور ندارید . البته من هم فکر میکنم اشتباه شده قطعا از طریق پرتال سازمان سنجش پیگیری کنید ، حقتونه قبول شید . اونها هم باید پاسخگو باشند |
RE: ۲۹۱نرم افزار-مردود!!! - Senior - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ)gaslakh نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Senior نوشته شده توسط: معلوم نسیت چه خبر!!!رزمندگان را نمیدونم ولی شاگر اولی اصلا ربطی به ظرفیت قید شده در دفترچه کنکور ندارید . بله ممنون از راهنماییتون امیدوارم (۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)pouriam نوشته شده توسط: واقعا ناراحت شدم .پیگیری کن حتما ممنون |