تالار گفتمان مانشت
[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - saeed_435 - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ

خدا قوت حیفم اومد تشکر نکنم

RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - mirmahdi - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ

سلام خدمت دوستان مانشتی عزیز
برام جالب بود که اسم من توی فایل نیست با اینکه لینک کارنامه و مصاحبه من هم موجوده!
میخواستم دلیلش رو بدونم؟

لینک کارنامه:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

لینک مصاحبه:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

موفق باشید
میرمهدی رهگشای

RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - انرژی مثبت - ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ

(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ)mirmahdi نوشته شده توسط:  سلام خدمت دوستان مانشتی عزیز
برام جالب بود که اسم من توی فایل نیست با اینکه لینک کارنامه و مصاحبه من هم موجوده!
میخواستم دلیلش رو بدونم؟

لینک کارنامه:

لینک مصاحبه:

موفق باشید
میرمهدی رهگشای

سلام

چون من لیست رو بر اساس تاپیک های داخل همین تالار که دوستان در اون محل قبولی رو گفته بودند ایجاد کردم و به همین علت اسمتون توی لیست نبوده.
و این که الان هم نمی دونم شما کدوم یکی از گرایش ها رو پذیرفته شدید چون رتبه تون در همه گرایش ها خوب بوده و پذیرفته می شدید و این که در حال حاضر هم دانشجوی شریف هستید؟ (چون توی پروفایلتون چیزی نوشته نشده)
اگه لطف کنید این موارد رو ذکر کنید یا پروفایلتون رو اپدیت کنید، من به فایل اضافه کنم.

RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - mirmahdi - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ

سلام
ممنون از پاسخ سریعتون
پروفایل به روز شد!

موفق باشید
میرمهدی رهگشای

[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - انرژی مثبت - ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ

ممنون برای اپدیت پروفایل

اضافه شد.

[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - ican - 15 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ

سلام دوست عزیز.
ممنونم از زحمتی که می کشید.
متأسفانه من قادر به دانلود فایل نیستم. مثل اینکه مشکل داره.
ممنون می شم چک کنید.

RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - انرژی مثبت - ۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ

(۱۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ)ican نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز.
ممنون می شم چک کنید.

سلام
مجدد فایل رو چک کردم مشکلی نداشت و دانلود می شد.
اگر لازم دارید و دانلود نمی شه با پیام یا ایمیل اطلاع بدید بفرستم براتون.

RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - ican - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ

(۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  
(15 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ)ican نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز.
ممنون می شم چک کنید.

سلام
مجدد فایل رو چک کردم مشکلی نداشت و دانلود می شد.
اگر لازم دارید و دانلود نمی شه با پیام یا ایمیل اطلاع بدید بفرستم براتون.

سلام. خیلی ممنونم. الان تونستم دانلود کنم.
خیلی عالیه. تنها نقصی که احساس کردم داره نبود تراز بچه های قبول شده هست، که اونم با بررسی کارنامه هاشون که لطف کردن گذاشتن در بخش مربوطه، حله. Smile
ممنونم.

[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - sepehr . kh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ

چرا پس لینک دانلود نیست؟؟

[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - Jooybari - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ

سلام. از این صفحه استفاده کنید:

[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - sepehr . kh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ

سلام، خیلی ممنون! pdf بسیار خوب و مفیدی هست، تشکر
فقط حیف که رتبه ۷۰۰ هوش داخلش نیست Sad
شبانه میشه؟؟

[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - موفق - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ

Error (403)

[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - sepehr . kh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ

بچها کی میدونه با ۷۰۰ میشه شبانه اورد؟؟

RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - Jooybari - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط:  بچها کی میدونه با ۷۰۰ میشه شبانه اورد؟؟

سلام. احتمالش کمه. برای نرم احتمالش نزدیک صفره.

[دانلود] فایل اکسل نتایج نهایی ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۲ مانشتی ها - sepehr . kh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ

نه برای هوش!
امسال ظرفیتا یکم افزایش پیدا کرده
شاخه هوش شبانه و روزانه باهم، پارسال ۲۹۳ تا میگرفت، امسال ۳۰۵
مجازی و غیرانتفایی ام که مفت نمی ارزه...
_ بشین بخون، خیلی مفت و الکی رتبت گند بشه