۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - reyhaneh64 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)Solmaziranica نوشته شده توسط: تبریک منم میتبریکم سولماز جان فکر کنم یه جین ۱۸ تایی میگرفت تو دفترچه فعلا ۱۴ تای دیگمون مونده |
RE: ۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - sadeghpc - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
تبریک |
۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - Jooybari - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ
سلام. تبریک. به نظرم کم شدن ظرفیت شبانه ها بوده که امیر کبیر قبول نشدید. دوستم با ۷۹ روزانه و شبانه شریف و روزانه تهران قبول نشد و شبانه تهران آورد. هرجا هستید آرزوی موفقیت براتون دارم. |
۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - alagh - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ
مبارکه |
RE: ۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - reyhaneh64 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. تبریک. به نظرم کم شدن ظرفیت شبانه ها بوده که امیر کبیر قبول نشدید. دوستم با ۷۹ روزانه و شبانه شریف و روزانه تهران قبول نشد و شبانه تهران آورد. هرجا هستید آرزوی موفقیت براتون دارم. اگه طرفیت شبانه ها کم شده چند تا دونه بود شاید ۵ تا اما تاثیرش زیاد بود به نظرم هم پوشانی باعثش بوده و اولویت هوش به نرم امسال رتبه های نرم به نسبت پارسال بالاتر رفته بود اینم از شانس ما یه نفر شنیدم با ۵۰۰ و سهمیه رتبه اولی ، شبانه شریف قبول شده خیلی زور داره واقعا |
۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - somaye_tex - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
تبریک میگم ریحانه جان. موفق باشی |
RE: ۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - reyhaneh64 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
این پست صرفا جهت بالا اومدن تاپیک هستش هر کی یه خبری از قبولیای شبانه امیرکبیر امسال داره خواهشا اینجا بذاره |
RE: ۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - good-wishes - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ
سلام ریحانه خانم تبریک انشاا... موفق باشید |
RE: ۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - reyhaneh64 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: سلام ریحانه خانمسلام بر good wishes عزیزم مقسییییییییی ایشالله سال بعد نوبت شما اونم تو شریف |
۱۲۵ هوش مصنوعی- روزانه علم و صنعت - svk7 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: امسال رتبه های نرم به نسبت پارسال بالاتر رفته بود امسال رتبه ۱۳۷ نرم هیچکدوم از دانشگاههای تهران (روزانه و شبانه) قبول نشده (غیر از رجایی) |