|
|
۱۶۸- امنیت + شاگرد اولی - روزانه امنیت امیرکبیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
۱۶۸امنیت + شاگرد اولی - امنیت امیرکبیر - Amir V - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
عملیات جان تبریک میگم. خیلی مبارکه خوشحال شدم واقعن. یاد درس خوندنای پارسال بخیر
|
|
۱۶۸امنیت + شاگرد اولی - امنیت امیرکبیر - ۸Operation - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
از سایر دوستان عزیزم(msn_issue,uniquegirl,mammad_asir,persian_boy,kati,reyhaneh64) که این قدر لطف دارید واقعا ممنوم.... (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: بخشید من باید زودتر تبریک می گفتم اما کمی درگیر بودم نشدنه خواهش می کنم...وظیفه بود! (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: پس با یه سال صبر کردن بالاخره نتیجه دیدینالبته من ۸ ساله صبر کردم....آخه ۸ سال پیش به خاطر یه مشکل بزرگ مجبور به ترک تحصیل شدم... و هشت ساله که خدا فقط حامی من بوده....(داستان این ۸ سال مفصله) (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: شما جوان برازنده و محترمی هستید.دوست عزیزم عظمت در نگاه شماست در آنچه به آن می نگرید....لطف شماست (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: عملیات جان تبریک میگم.مرسی امیر جان...آره واقعا یادش بخیر...چه حال و هوایی بود!!! |
|
RE: ۱۶۸امنیت + شاگرد اولی - روزانه امنیت امیرکبیر - Aref Safari - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ
تبریک تبریک ، عالی . انشالله سربازی رو دیگه رها کنی و حسابی با درسا مشغول بشی |
|
۱۶۸امنیت + شاگرد اولی - روزانه امنیت امیرکبیر - ali123321 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ
آقا مبارک باشه. سربازی رو هم که رد کردی. این طوری درس خوندن بیشتر می چسبه. برو حالشو ببر
|
|
۱۶۸امنیت + شاگرد اولی - روزانه امنیت امیرکبیر - ۸Operation - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
سمهیه ای مثل شاگرد اولی آیا بی عدالتی است!؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)Aref Safari نوشته شده توسط: تبریک تبریک ، عالی .lمرسی عارف عزیز... (۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: آقا مبارک باشه. سربازی رو هم که رد کردی. این طوری درس خوندن بیشتر می چسبه. برو حالشو ببرمرسی علی جان...آره اگه خدا بخواد از جمعه میرم مرخصی پایان دوره!مرسی... |
|
۱۶۸- امنیت + شاگرد اولی - روزانه امنیت امیرکبیر - white bird - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ق.ظ
تبریکککککککککککک میگم انشالله موفقیت های اتی شماااااااااااااااااااا |