امکان تحصیل همزمان با استخدام در ارگان دولتی یا خصوصی وجود دارد ؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ??? یک سوال مهم دارم ؟؟؟ - mosavat - 13 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ
بقول یکی از دوستان : " از پسر بودنتون لذت ببرید ... " اخیرا آمار استخدام خانمها( بخصوص در بخشهای دولتی و همچنین رشته های فنی )به شدت کاهش پیدا کرده ، ادارات دولتی، بانکها، و ارگانهای معتبر، آقایون رو در صدر و اولویت استخدامیشون قرار دادند حتی مشاغلی نظیر برنامه نویسی( که قبلا فمینیست بود )هم جدیدا آقایون رو در اولویت استخدام قرار میدن شانس استخدام خانمها در رشته های فنی و مهندسی بسیار بسیار کم شده و خیلی به پارتی بازی و زد و بندهای اداری وابسته شده |
RE: ??? یک سوال مهم دارم ؟؟؟ - Maryam-X - 14 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:Maryam-X '' =' نوشته شده توسط: چه عالی !!! خوب تفاوتشو بگین تا ما هم بدونیم. |
RE: ??? یک سوال مهم دارم ؟؟؟ - lucifer - 14 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من قصد بحث کردن ندارم اتفاقا به نظر من، ما اینجا هستیم که با هم بحث کنیم، تجربهها و دانش خودمون رو در اختیار دیگران بذاریم، ۴ تا چیز جدید یاد بگیریم و اگه ممکن باشه مطلبی رو هم به دیگران یاد بدیم. مثلا مطالبی که شما در مورد سازمان های پژوهشی و تحقیقاتی گفتید و اینکه دید بهتری نسبت به ادامه تحصیل دارن برای من جالب و جدید بود. چون ما هم یک بخش R&D داریم . و اشاره ای که به مساله ارباب رجوع کردید دقیقا منطقی و صحیح هست. یا بخشنامه کاملش رو که دوستان بالاتر نوشته بودند.... من هم تجربه خودم رو از جایی که توش کار می کنم نوشتم و به نظرم این طوری اگه یک نفر دیگه اومد و تاپیک رو خوند با دیدن این مطالب بهتر می تونه تصمیم بگیره . گرچه که من هم کاملا با شما موافقم که در آینده بسیار نزدیک، اشتغال تبدیل به اولویت اصلی میشه و در عمل خیلی از افراد تنها یک گزینه ممکن رو برای انتخاب درپیش رو خواهند داشت. |
RE: ??? یک سوال مهم دارم ؟؟؟ - موج - ۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:(13 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: البته شرایط برای اقایون متفاوته!!!! منظورم این بود که مردها مثه خانومها نمیتونن راحت به مرخصی بدون حقوق فکر کنن به خصوص اگه متاهل هم باشن یه ماه هم براشون سخته چه برسه به دوسال ولی خب برای خانومها این شرایط بسیار سهل تره |
تحصیل همزمان با شاغل بودن - sal_dovomi - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ب.ظ
دوستان کسی می دونه کلاسای ارشد چطوریه؟یعنی چند روز در هفته باید بریم سرکلاس.میخواستم ببینم میشه همزمان هم کار کرد هم درس خوند یا نه؟ |