مبانی مدیریت رابینز - نسخهی قابل چاپ |
RE: مبانی مدیریت رابینز - plusdeck - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: رفتار سازمانی هم یک جلده اما با توجه به سوالات سالهای پیش نیازی به این کتاب نیست.خیلی ممنون. یعنی این کتاب رو بخونم کافی هست؟ میشه بالای ۶۰ زد سوالات رو؟ البته کتاب مدرسان شریف هم هست اما حجمش خیلی زیاده.. |
مبانی مدیریت رابینز - Mohammad-A - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)plusdeck نوشته شده توسط: خیلی ممنون. یعنی این کتاب رو بخونم کافی هست؟ میشه بالای ۶۰ زد سوالات رو؟ البته کتاب مدرسان شریف هم هست اما حجمش خیلی زیاده..اگه سبک سوالات مشابه سالهای پیش باشه، حتماً میتونید بالای ۶۰ بزنید. اگه مثل سالهای پیش باشه، میتونید ۱۰۰ بزنید |
RE: مبانی مدیریت رابینز - mcse2010 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)mgshervin نوشته شده توسط: سلام دوستان من فصل۸ هستم.تمام برگه هاش جدا شده.اشغالترین کتابی که دارم.حیفه بیست تومن که براش دادم |
مبانی مدیریت رابینز - bahar122 - 07 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ق.ظ
شانس که نیست ...امسال میخونیم بعد یه دونه سوال هم از این کتاب نمیاد |
RE: مبانی مدیریت رابینز - mehran.2010 - 29 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ق.ظ)bahar122 نوشته شده توسط: شانس که نیست ...امسال میخونیم بعد یه دونه سوال هم از این کتاب نمیاد با این طرز فکر ادم باید هیچ کاری نکنه |
RE: مبانی مدیریت رابینز - bahar122 - 29 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ)هرمان نوشته شده توسط: من تازه میخوام برم این کتاب رو بخرم ! منبع مدیریت همین کتاب رابینز |
RE: مبانی مدیریت رابینز - bahar122 - 29 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)هرمان نوشته شده توسط: کمکـــــــــــــــــــــــــــــــــت من چه کتابی بگیرممدرسان شریف خوبه - رابینز هم منبع که چون حجمش زیاده الان توصیه نمیشه ولی کتاب عالی هست |
RE: مبانی مدیریت رابینز - bahar122 - 29 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)هرمان نوشته شده توسط:(29 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ)bahar122 نوشته شده توسط:(29 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)هرمان نوشته شده توسط: کمکـــــــــــــــــــــــــــــــــت من چه کتابی بگیرممدرسان شریف خوبه - رابینز هم منبع که چون حجمش زیاده الان توصیه نمیشه ولی کتاب عالی هست اصول و مبانی مدیریت |
مبانی مدیریت رابینز - ziba.O - 29 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ
مدرسانش خیلی خوبه پشیمون نمیشی |
مبانی مدیریت رابینز - ziba.O - 29 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
من پارسال مدرسان+کمی پوران خونده بودم ۷۸ زدم.نگران نباش با تمام جزئیات بخونی بهتر درک میکنی. |
مبانی مدیریت رابینز - Mohammad-A - 29 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ
اگر خود رابینز رو نمیخواهید بخوانید، دست کم جدولهاش رو حتماً بخوانید. حدود ۸۰ جدول و شکل این کتاب داره که بعضیهاش در حد ۵-۶ کلمه و بعضیهاش در حد یک صفحه جدول هستند. به نظرم ضرری از خواندن این جدولها نمیکنید. |
RE: مبانی مدیریت رابینز - sanaz777 - 19 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ
[attachment=19105] (۱۷ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: مترجم این کتاب کیه؟ |
مبانی مدیریت رابینز - Happiness.72 - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۲۷ ب.ظ
من هم این کتاب رو شروع کردم دارم میخونم کتاب خوبی هستش البته وقتی حوصله دارید بخونیدش زیر نکات مهمش خط بکشید جداولش هم مهم هستند |
مبانی مدیریت رابینز - mohad68 - 17 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۵۲ ق.ظ
سلام من یه چیزی بکم من امسال اصلا اصلا واسه کنکور نخونده بودم درگیر آزمون های استخدامی بودم ولی مدیریت یکی از دررس های آزمون استخدامی بود و من یه خلاصه ای هست اول کتاب تست راهیان ارشد فقط اونو خونده بودم واسه آزمون و یه خلاصه ۱۰۰ صفحه ای از رابینز!!! که تو اینترنت هست شب کنکور فقط اون چیزایی که خونده بودم رو یه دور نگاه کردم ۵۶ درصد زدم!! مدیریت یه درسی هست که فقط باید مطالبی که میخونی رو بفهمی و البته حیطه مطالب زیاد باشه یعنی سعی کنی تو هرمبحث مدیریت چیزای مهمشو بدونی |
مبانی مدیریت رابینز - Happiness.72 - 22 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۷ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۵۲ ق.ظ)mohad68 نوشته شده توسط: مدیریت یه درسی هست که فقط باید مطالبی که میخونی رو بفهمی و البته حیطه مطالب زیاد باشه یعنی سعی کنی تو هرمبحث مدیریت چیزای مهمشو بدونیآره یه خلاصه ی خوب ازش هست فکر کنم ماهان زده من پرینتش گرفتم خیلی خوبه |