|
|
از کار افتادن IE - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: از کار افتادن IE - mehr.iman - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ب.ظ
دوستان از ابراز همدردیتون ممنون ولی همچنان درست نشده. (۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۵ ق.ظ)aminamini نوشته شده توسط: سلام دوستانوالا منم گفتم که از IE استفاده نمیکنم اصلا باهاش حال نمیکنم ولی نمیدونم چه سریه که وقتی IE کار نمیکنه یاهومم Signin نمیکنه! عجیبه نه؟! به تنظیماتشم دست نزدم فک کنم مشکل از نصب نرم افزارای دیگه باشه،آنتی ویروسمم مشکلی نداره. (۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۱۳ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: من با InternetExplorer کار می کنم و مشکلی نداره.آره استفاده میکنم ،ولی خیلی وقته استفاده میکنم قبلنا مشکلی نداشت،IE هم ندارم دوباره نصبش کنم!(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۹ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: من هم یه مدت IE ویدوزم اینطوری میشد!!! و یه راه حل مسخره و راحت داره!!! (این به خاطر استفاده از فیل شکنه)فک کنم این راه جواب بده ولی به دردسرش نمی ارزه!هر موقع بخوام برم نت با اون اکانتم برم کار دیگه ای داشتم با این یکی! (۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۸ ق.ظ)samanium نوشته شده توسط: سلامنه مهندس جان اینم چک کردم نشد. در هر حال از اینکه کمک کردین ممنونم ولی من هنوز موندم این IE به Yahoo چه ربطی داره،تو یاهو وقتی میخوام لاگین کنم این ارورو میده(ضمیمه) |
RE: از کار افتادن IE - Mansoureh - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: در هر حال از اینکه کمک کردین ممنونم ولی من هنوز موندم این IE به Yahoo چه ربطی داره،تو یاهو وقتی میخوام لاگین کنم این ارورو میده(ضمیمه) ببینم تو از یاهو مسنجر ۹ استفاده میکنی؟!!! این خطایی که میده بخاطر مشکل flash playerت و یاهو مسنجر ۹ است!!! یا یاهو مسنجر ورژن قدیمیتر رو دانلود و نصب کن (مثلاً یاهو مسنجر ۸/۱) یا یاهو مسنجر ۱۰ (البته فکر کنم ورژن قدیمیتر بهتر باشه!) و جدیدترین فلش پلیر رو دانلود کن. ( مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ) ببین درست میشه یا نه؟!!!... من که قبلاً این خطا رو میداد یاهو مسنجر ۸/۱ رو که دانلود کردم بالا اومد. البته راه هایی خیلی پیچیده ای هم برای رفع این مشکل هست!!! کافیه توی گوگل سرچ بزنی: Yahoo Messenger 81003004 Error از اول این رو ضمیمه میکردی...
|
RE: از کار افتادن IE - Helmaa - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۷ ق.ظ)حامد نوشته شده توسط: حتما نرم افزاری روی سیستم تون نصب بوده که تنظیمات پروکسی رو ریخته بهم!دستتون درد نکنه.درست شد. |
|
RE: از کار افتادن IE - Mansoureh - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۳ ب.ظ
خب خدا را شکر... |
|
از کار افتادن IE - mehr.iman - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ب.ظ
برا منم درس شد فیل شکنمو عوض کردم! |
RE: از کار افتادن IE - Helmaa - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: برا منم درس شد فیل شکنمو عوض کردم! جالبه؟برای من هم با نصبش این اتفاق افتاد! |
RE: از کار افتادن IE - luna - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۶ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط:(23 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: برا منم درس شد فیل شکنمو عوض کردم! فکر می کنم علت اصلی این مشکل اینه که بعضی از ف. شکنها رو باید درست خاموشش کنید تا تنظیمات خاصی رو که روی مرورگرتون انجام داده به حالت اصلی برگردونه. وقتی این کار صورت نگیره این مشکلات به وجود میاد که لازمه برای درست کردنش دستی این فرایند رو انجام بدین و خودتون پروکسی رو پاک کنید. |