مفاهیم سیستم عامل سیلبرشاتز - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مفاهیم سیستم عامل سیلبرشاتز - mohammad.ardeshiri - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
فک کنم کتاب خوبی باشه اگه ترجمش هم خوب باشه که خوبه در ضمن زیاد نیست من الان سر سری (فهرست رو) دیدم حدود ۲۰۰ صفحش برای کنکور ارشد نیست یه فصلشم که کامل برای یاد آوری ذخیره بازیابی هست کلا اینجور که من شمردم میشه نزدیک به ۸ فصل برای ارشد هست و خارج از اونا نمیاد البته خوشبختانه من قبلا حقیقت و استالینگز نصف اصلی نصف با ترجمه ابراهیمی رو خوندم ترجمه ش بد نبود |
مفاهیم سیستم عامل سیلبرشاتز - arta.66 - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ
تستای سال پیش که رسما از متن همین کتاب بود!!! یادمه عین جملات رو پیدا کردم توش!!! |
مفاهیم سیستم عامل سیلبرشاتز - atenaa - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ
پس همین انتشارت ناقوس و بخرم ؟ |
RE: مفاهیم سیستم عامل سیلبرشاتز - atenaa - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:(15 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: بهترین ترجمه ی کتاب سیلبرشاتز چیه؟؟ گویا قیمتش شده ۳۰۰۰۰ تومن |
مفاهیم سیستم عامل سیلبرشاتز - m@hboobe - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: گویا قیمتش شده ۳۰۰۰۰ تومنمنم اول فکر کردم همین قیمت که سایت ناقوس زده هست ولی نه همون قیمتیه که گفتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خودم از کتابفروشی خریدم ، قیمت روی جلد رو گفتم |
RE: مفاهیم سیستم عامل سیلبرشاتز - mohammad0keshavarz - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
من نفهمیدم کدوم ترجمش بهتره پریسیما اتاماژوری روحی و شهریاری اصغر امیری ممنون می خوام برم بخرم واقعا نیازه |
مفاهیم سیستم عامل سیلبرشاتز - Nfrs - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)mamadalmani نوشته شده توسط: من نفهمیدم کدوم ترجمش بهتره آتاماژوری ترجمه ویرایش قدیمیه من اصغری رو داشتم زیاد خوب نبود البته بد هم نبود! ولی شنیدم روحی و شهریاری بهتره موفق باشید. |